Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağlar 5 Nisan Mahallesi Kiralık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
5 Nisan Mahallesicancel
Bağlarcancel
Diyarbakırcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

5 Nisan Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Bölge Rehberi

5 Nisan Mahallesi kiralık konut arayışlarında olan EmlakJet ziyaretçileri için bu bilgilendirme yazısını hazırladık. Siz de mahalle hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. 5 Nisan Mahallesi Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinde yer alan bir mahalledir. Bölgede karasal iklim görülür. Yazları çok sıcak yaşanırken kışlar Doğu Anadolu Bölgesi gibi soğuk olmaz. Sıcaklık ortalaması 40,2 derece, kış aylarında ise -10,1 derecedir. Şimdiye dek ölçülen en yüksek sıcaklık 48,4 derece, en düşük sıcaklık ise -25,7 derecedir. Bölgede yıllık yağış ortalaması 496 milimetredir. Yağışın %2'lik kısmı yaz dönemi düşer.  Bölgenin doğal bitki örtüsü olan bozkırdır. Bozkır bitki örtüsü içinde otsu bitkiler çoğunluktadır. Bu bitkiler baharda kısa bir süre içinde yeşerip çiçeklenir fakat yağışların azalmasıyla yaz başında kurur. Bölge dağlar ve meşe ormanlarıyla çevrilidir. Diyarbakır arazilerinin %33’ü orman ve fundalık, %40’ı ekili arazi ve %22’si çayır ve meralarla kaplıdır. Baharda her yer yemyeşil, yaz döneminde ise dere kenarları dışında birçok yer bozkırdır. Vadilerde söğüt, ceviz, çınar, kavak ağaçları, yükseklerde meşe, ardıç ve yabani meyve ağaçları bulunur.

5 Nisan Mahallesi Kiralık Konut Tercih Edeceklere Bölgenin Kurumları

Emlakjet ziyaretçilerine kolaylık olması için bu yazımızda hazırladığımız mahallede yer alan kurumları inceleyebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

·       Faik Ali Ortaokulu, 5 Nisan Mah., Nükhet Coşkun Cad., Posta kodu: 21090 Bağlar/Diyarbakır.

·       Reşitoğlu Eczanesi, 5 Nisan Mah., 749. Sok., No:2, Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Umut Kırtasiye, 5 Nisan Mah., 820. Sok., No:47, Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Öz Demir Gıda & Et Market, 5 Nisan Mah., 865. Sok., No:35, Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Kuruçeşme Veteriner Kliniği, 5 Nisan Mah., Girne Cad., 902 Sok. 12/A, Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Güneydoğu Veteriner Kliniği, 5 Nisan Mah., 904. Sok., No:8, Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Yılmaz Şarküteri, 5 Nisan Mah., 865. Sok., Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

Siz de bu mahallede yaşamayı düşünüyorsanız 5 Nisan Mahallesi kiralık ev ilanlarına listeleme sayfalarımız üzerinden dilediğiniz zaman istediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz.

5 Nisan Mahallesi Kiralık Konut Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık konutların alanları ortalama 132 metrekare olarak karşımız çıkar. 5 Nisan Mahallesi kiralık konut 661 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 5 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 13 yıldır.

Siz de 5 Nisan Mahallesi kiralık konut arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. Emlakjet ile artık bir adım öndesiniz. Ev arayışınız hala devam ediyorsa ilgili ilanlara EmlakJet üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. İstediğiniz kriterlere uyan ilanlara emlakçıdan ya da sahibinden kiralık daire 5 Nisan Mahallesi seçenekleriyle bakabilirsiniz.

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bağlar Kiralık Ev
5 Nisan Mahallesi Kiralık EvAğaçgeçit Mahallesi Kiralık EvAlankoz Mahallesi Kiralık EvAlipınar Kiralık EvAlipınar Mahallesi Kiralık EvBağcılar Mahallesi Kiralık EvBatıçanakçı Mahallesi Kiralık EvBatıkarakoç Mahallesi Kiralık EvBuçuktepe Kiralık EvBuçuktepe Mahallesi Kiralık EvBuyuransu Köyü Kiralık EvBuyuransu Mahallesi Kiralık EvÇiçekliyurt Mahallesi Kiralık EvÇiftlik Mahallesi Kiralık EvDeveli Mahallesi Kiralık EvEkince Köyü Kiralık EvEkince Mahallesi Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvGömmetaş Mahallesi Kiralık EvKabahıdır Mahallesi Kiralık EvKamışpınar Köyü Kiralık EvKamışpınar Mahallesi Kiralık EvKaracadağ Bld. Kiralık EvKaracadağ Mahallesi Kiralık EvKarahanköy Mahallesi Kiralık EvKarahanköyü Köyü Kiralık EvKaynartepe Mahallesi Kiralık EvKırkıncık Mahallesi Kiralık EvKırkkoyun Köyü Kiralık EvKırkkoyun Mahallesi Kiralık EvKolludere Mahallesi Kiralık EvKörhat Kiralık EvKörhat Mahallesi Kiralık EvKörtepe Mahallesi Kiralık EvMevlana Halit Mahallesi Kiralık EvMuradiye Mahallesi Kiralık EvOğlaklı Köyü Kiralık EvOğlaklı Mahallesi Kiralık EvOrtaören Köyü Kiralık EvOrtaören Mahallesi Kiralık EvÖvündüler Köyü Kiralık EvÖvündüler Mahallesi Kiralık EvÖzdemir Mahallesi Kiralık EvPınaroğlu Mahallesi Kiralık EvSakallı Köyü Kiralık EvSakallı Mahallesi Kiralık EvSarıdallı Mahallesi Kiralık EvSelahattin Eyyubi Kiralık EvSelahattin Eyyubi Mahallesi Kiralık EvŞehitlik Kiralık EvŞeyh Şamil Mahallesi Kiralık EvTavşantepe Mahallesi Kiralık EvTellikaya Mahallesi Kiralık EvTokluca Mahallesi Kiralık EvTopraktaş Mahallesi Kiralık EvTopyolu Mahallesi Kiralık EvUzunbahçe Mahallesi Kiralık EvYalankoz Köyü Kiralık EvYeniköy Mahallesi Kiralık EvYeşildallı Mahallesi Kiralık EvYiğityolu Köyü Kiralık EvYiğityolu Mahallesi Kiralık EvYolboyu Kiralık EvYukarıakdibek Köyü Kiralık EvYukarıakdibek Mahallesi Kiralık EvYukarı Mollaali Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık EvZümrütkent Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.