Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şile Ağva Merkez Mahallesi Kiralık Ev

araması için 1 ilan bulundu
search
Ağva Merkez Mahallesicancel
Şilecancel
İstanbulcancel

Ağva Merkez Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ağva Merkez Mahallesi kiralık konut arayışında olan okuyucularımız için konut kiralamadan önce aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için bu yazıyı hazırladık. Ağva Merkez Mahallesi, Şile ilçesine bağlı bir mahalledir. Kalem Köy'de Romalılara ait kilise kalıntıları ve mezar taşları, Hacıllı Köyü'nde, 3. yüzyıl sonu - 4.yüzyıl başlarında bulunan Gürlek Mağarası, Hisar Tepe'de bulunan kale kalıntısı, Sungurlu mahallesindeki dağ değirmeni önemli kalıntılardır. Ağva'ya 14. yüzyılın ikinci yarısında Konya, Karaman ve Balıkesir'den gelen Türkmen boyları yerleşmiştir. Ağva beldesi, Roma, Ceneviz, Bizans egemenliklerine girmiştir. Osmanlı döneminde önemli bir Rum nüfusu vardı. İlçe, Karadeniz iklimi ve Akdeniz iklimi arasında geçiş iklimi özelliğini göstermektedir. Her mevsimde bulutluluk ve nemliliğin görüldüğü bölgede yıllık ortalama sıcaklık 13.6 c'dir. En yüksek sıcaklıklar haziran ayında 31.3 c, Temmuz ayında 45.2 c, ve ağustos ayında 29.5 c, olarak seyretmiştir. En düşük sıcaklık Ocak -6.6 c, Şubat -1.7 c, Mart -2.2 c olarak görülmüştür. Yıllık ortalama yağış 75.7 mm.’dir. Yağışlı günlerin yıllık ortalaması 125-150 gün arasında değişmektedir. Yıllık ortalama nemlilik; Karadeniz üzerinden gelen nemli hava kütlelerinin etkisinde kaldığından %70 - % 80 arasındadır. Karayel, yıldız, poyraz gibi kuzey yönlü rüzgârların etkisi altındadır.

Ağva Merkez Mahallesi Kiralık Konut Düşünenlere Bölgenin Kurumları

Ev arayışlarınızda yardımcı olması adına mahallenin bazı kurumlarını sizler için araştırdık.

  • A 101 Market, Ağva Merkez Mah, 34990 Şile/İstanbul.
  • Şok Market, Ağva Merkez Mah, 34990 Şile/İstanbul.
  • Migros Jet, Ağva Merkez Mah, Kuzey Cad. No: 2, 34990 Şile/İstanbul. Tel: 0850 310 24 50.
  • Yapı Kredi Bankası Atm, Ağva Merkez Mah, Şile Cad. No: 35, 34990 Şile/İstanbul. Tel: 0850 222 04 44.
  • Ala Konukevi Otel & Oksijen Cafe, Ağva Merkez mahallesi, Beyaz Gelincik Sok No:12, 34990, 34406 Şile/İstanbul. Tel: 0544 311 99 35.
  • Destina Boutique Hotel, Ağva Merkez Mah, 34990 Şile/İstanbul. Tel: 0216 721 84 54.

Siz de bu mahallede yaşamak isterseniz Ağva Merkez Mahallesi kiralık daire ilanlarına listeleme sayfalarımız üzerinden istediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca ulaşabilirsiniz.

Ağva Merkez Mahallesi Kiralık Konut Fiyatları

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık konutların alanları ortalama 88 metrekare olarak karşımız çıkar. Ağva Merkez Mahallesi kiralık konut fiyatları 1.112 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 13 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 25 yıldır.

Kiralık konut arayışında bütçenizi belirlediyseniz ev ilanlarına bakmamanız için hiçbir sebebiniz yok. Emlakjet evlere en kolay şekilde ulaşabilmeniz için ilgili ilanları bir araya getirdi. Siz de isteklerinizi karşılayan Ağva Merkez Mahallesi kiralık ev sahibinden ya da emlakçıdan seçenekleriyle sitemizden ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Şile Kiralık Ev
Ağaçdere Mahallesi Kiralık EvAğva Kiralık EvAğva Merkez Mahallesi Kiralık EvAhmetli Mahallesi Kiralık EvAkçakese Mahallesi Kiralık EvAlacalı Mahallesi Kiralık EvAvcıkoru Mahallesi Kiralık EvBalibey Mahallesi Kiralık EvBıçkıdere Mahallesi Kiralık EvBozgoca Mahallesi Kiralık EvBucaklı Mahallesi Kiralık EvÇataklı Mahallesi Kiralık EvÇavuş Mahallesi Kiralık EvÇayırbaşı Mahallesi Kiralık EvÇelebi Mahallesi Kiralık EvÇengilli Mahallesi Kiralık EvDarlık Mahallesi Kiralık EvDeğirmençayırı Mahallesi Kiralık EvDoğancılı Mahallesi Kiralık EvErenler Mahallesi Kiralık EvEsenceli Mahallesi Kiralık EvGeredeli Mahallesi Kiralık EvGöçe Mahallesi Kiralık EvGökmaşlı Mahallesi Kiralık EvGöksu Mahallesi Kiralık EvHacı Kasım Mahallesi Kiralık EvHacıllı Mahallesi Kiralık EvHasanlı Mahallesi Kiralık Evİmrendere Mahallesi Kiralık Evİmrenli Mahallesi Kiralık Evİsaköy Mahallesi Kiralık EvKabakoz Mahallesi Kiralık EvKadıköy Mahallesi Kiralık EvKalem Mahallesi Kiralık EvKarabeyli Mahallesi Kiralık EvKaracaköy Mahallesi Kiralık EvKarakiraz Mahallesi Kiralık EvKaramandere Mahallesi Kiralık EvKervansaray Mahallesi Kiralık EvKızılca Mahallesi Kiralık EvKorucu Mahallesi Kiralık EvKömürlük Mahallesi Kiralık EvKumbaba Mahallesi Kiralık EvKurfallı Kiralık EvKurfallı Mahallesi Kiralık EvKurna Mahallesi Kiralık EvMeşrutiyet Mahallesi Kiralık EvOruçoğlu Mahallesi Kiralık EvOsmanköy Mahallesi Kiralık EvOvacık Mahallesi Kiralık EvSahilköy Mahallesi Kiralık EvSatmazlı Mahallesi Kiralık EvSofular Mahallesi Kiralık EvSoğullu Mahallesi Kiralık EvSortullu Mahallesi Kiralık EvŞile Adaları Mahallesi Kiralık EvŞile Kiralık EvŞuayipli Mahallesi Kiralık EvTeke Mahallesi Kiralık EvUlupelit Mahallesi Kiralık EvÜvezli Mahallesi Kiralık EvYaka Mahallesi Kiralık EvYaylalı Mahallesi Kiralık EvYazımanayır Mahallesi Kiralık EvYeniköy Mahallesi Kiralık EvYeşilvadi Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.