Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Keçiören Köşk Mahallesi Satılık Ev

araması için 42 ilan bulundu
search
Köşk Mahallesicancel
Keçiörencancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Köşk Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Köşk Mahallesi satılık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Köşk Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Ankara ili Köşk Mahallesi’nin nüfusu toplam 10.800 kişidir. Nüfusun 5.312'si erkek, 5.488'ü kadındır.

Köşk Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Keçiören, Ankara ilinin ilçesidir. Nüfus olarak Ankara ilinin ikinci, ülkenin üçüncü büyük ilçesidir. İlçe Ankara ilinin kuzeyinde merkeze 13 kilometre uzaklıkta, yükseklik olarak 1075 rakım, dağ ve tepelerle çevrili bir bölgedir. Köşk Mahallesi Ankara ilinin Keçiören ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli yerler; Keçiören Deniz Dünyası, Özbek At Çiftliği, Atatürk Bahçesi, Estergon Kalesi, Keçiören Teleferik, Kartalkaya Mesire Alanı.

Köşk Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Köşk Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Ankara’da ulaşım karayolu, demiryolu ve havayolu ile yapılır. İlde bulunan Esenboğa Uluslararası Havalimanı şehir merkezinin 28 kilometre kuzeyinde, Akyurt ve Çubuk ilçeleri sınırları içindedir. Esenboğa'dan Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) Avrupa'nın en büyük otobüs terminalleri arasındadır. Terminal, Yenimahalle ilçesinde yer alır. Ankara ilinden geçen iki demiryolu bulunur. İlki Ankara’yı Eskişehir ve Kayseri'ye bağlar. Diğeri Karabük ve Zonguldak'a bağlar. Şehir içi ulaşımda en fazla metro kullanılır. Metro ve Ankaray olmak üzere iki ayrı taşıma sistemi vardır. Ankaray, metroya göre hafif raylı sistemdir. Başkent ve pek çok ilçe merkezinde ulaşımda otobüsler kullanılır. Ayrıca dolmuşlar bir diğer alternatiftir. Keçiören ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz hat; 479.

Köşk Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Köşk Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Köşk Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Halide Ömer Uncuoğlu İlkokulu.

Köşk Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 126 metrekare olarak karşımız çıkar. Ankara Köşk Mahallesi satılık konut fiyatları 907.074 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 7.199 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 20 yıldır. Ankara Köşk Mahallesi satılık konut arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık konut Köşk Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Keçiören Satılık Ev
19 Mayıs Mahallesi Satılık Ev23 Nisan Mahallesi Satılık EvAdnan Menderes Mahallesi Satılık EvAktepe Mahallesi Satılık EvAktepe Satılık EvAşağı Eğlence Mahallesi Satılık EvAtapark Mahallesi Satılık EvAyvalı Mahallesi Satılık EvBademlik Mahallesi Satılık EvBağlarbaşı Mahallesi Satılık EvBağlum Güzelyurt Mahallesi Satılık EvBağlum Satılık EvBasınevleri Mahallesi Satılık EvÇaldıran Mahallesi Satılık EvÇalseki Mahallesi Satılık EvÇiçekli Mahallesi Satılık EvEmrah Mahallesi Satılık EvEsertepe/Yayla Satılık EvEsertepe Mahallesi Satılık EvEtlik/İncirli Satılık EvEtlik Mahallesi Satılık EvGüçlükaya Mahallesi Satılık EvGümüşdere Mahallesi Satılık EvGüzelyurt Mahallesi Satılık EvHacıkadın Satılık EvHasköy Mahallesi Satılık EvHisar Mahallesi Satılık Evİncirli Mahallesi Satılık EvKafkas Mahallesi Satılık EvKalaba Mahallesi Satılık EvKalaba Satılık EvKamil Ocak Mahallesi Satılık EvKanuni Mahallesi Satılık EvKarakaya Mahallesi Satılık EvKarargahtepe Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKavacık Subayevleri Mahallesi Satılık EvKösrelik Mahallesi Satılık EvKöşk Mahallesi Satılık EvKuşcağız Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvOsmangazi Mahallesi Satılık EvOvacık Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Satılık EvSanatoryum Satılık EvSancaktepe Mahallesi Satılık EvSarıbeyler Mahallesi Satılık EvŞefkat Mahallesi Satılık EvŞehit Kubilay Mahallesi Satılık EvŞenlik/Güçlükaya Satılık EvŞenlik Mahallesi Satılık EvŞenyuva Mahallesi Satılık EvTepebaşı Mahallesi Satılık EvUfuktepe Mahallesi Satılık EvUfuktepe Satılık EvUyanış Mahallesi Satılık EvYakacık Mahallesi Satılık EvYayla Mahallesi Satılık EvYeşilöz Mahallesi Satılık EvYeşiltepe Mahallesi Satılık EvYükseltepe Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.