Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Menteşe Kötekli Mahallesi Kiralık Ev

araması için 23 ilan bulundu
search
Kötekli Mahallesicancel
Menteşecancel
Muğlacancel

Kötekli Mahallesi Kiralık Konut 

Kötekli Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Kiralık konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Kötekli Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Kötekli Mahallesi Kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Muğla ili Menteşe ilçesinin nüfusu toplam 120.627dır. Bu nüfusun 60.465 erkek ve 60.162 kadından oluşmaktadır.

Kötekli Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Kötekli Mahallesi, Türkiye’nin Ege Bölgesinde yer alan, Muğla il merkezindeki bir ilçedir. 1.669 kilometrekare alana kurulmuştur ve rakımı 10 metredir. Menteşe, Muğla'nın 13 ilçesinden birisidir. 2014 senesine kadar 16 mahallesi, 50 köyü ve 5 beldesi olan kent yeni çıkan büyük şehir yasası ile ilçe sınırları içerisindeki bütün yerleşim birimlerinin mahalle olmasıyla ilçe sınırları içerisinde toplam 66 mahalle sayısıyla ayrı bir konuma gelmiştir. İlçe nüfusu 120 bin civarındadır. Muğla Menteşe İlçesi Satılık Konutların bulunduğu yerlerde tipik sıcak ve ılıman astropikal iklimi hakimdir. Bu iklimde, yaz ayları sıcak ve aşırı nemli geçer. Şehirde uzun yıllar sıcaklık ortalaması ise 22 °C derece civarında seyretmiştir. Bu özelliğiyle Türkiye'nin ve Avrupa'nın en sıcak kesimidir. Şehirde tarıma dayalı sanayi gelişme göstermektedir. 

Kötekli Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Menteşe Kötekli Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İlçenin merkezinde bulunması taşımacılığı ve ulaşımı kolaylaştırır. İlçenin merkez mahallesi olduğundan buradan şehrin her yerine koaylıkla gidilebilir. Ulaşım konusunda toplu taşıma kullanacak okurlarımız için de ilçe merkezinden kalkan dolmuş ve minibüsler ile de ulaşımın kolay olduğunu söyleyebiliriz.

Kötekli Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Muğla Menteşe Kötekli Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Kötekli Mahallesinde ve Menteşe ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Kötekli İlkokulu

  • Bayır İlkokulu

  • Kötekli İlkokulu

  • Kötekli llkokulu

  • Emirbeyazıt İlkokulu

  • Sabri Acarsoy İlkokulu

  • Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu İlkokulu

  • TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu

  •  Kuzluk Süleyman Öztürk Ortaokulu

  • Şehbal Baydur Ortaokulu

  • Şâhidi Ortaokulu

  • Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu

  • TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz Ortaokulu

  • Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  •  Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Menteşe Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi

Kötekli Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Muğla Kötekli Mahallesi kiralık konut fiyatları şu şekildedir:

Kötekli mahallesinde kiralık konut fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına mahallenin bağlı bulunduğu Menteşe ilçesinde ortalama kiralık daireler 5,804 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 79 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Muğla Kötekli mahallesi kiralık daireler, Muğla'in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Kötekli Mahallesi sahibinden kiralık ya da emlakçıdan kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Menteşe Kiralık Ev
Akçaova Mahallesi Kiralık EvAkkaya Mahallesi Kiralık EvAkyer Mahallesi Kiralık EvAkyol Kiralık EvAlgı Mahallesi Kiralık EvAvcılar Mahallesi Kiralık EvBalıbey Mahallesi Kiralık EvBayır Mahallesi Kiralık EvBozyer Mahallesi Kiralık EvCamikebir Mahallesi Kiralık EvÇakmak Mahallesi Kiralık EvÇamoluk Mahallesi Kiralık EvÇatakbağyaka Mahallesi Kiralık EvÇaybükü Mahallesi Kiralık EvÇırpı Mahallesi Kiralık EvÇiftlik Mahallesi Kiralık EvDağdibi Mahallesi Kiralık EvDağpınar Mahallesi Kiralık EvDenizova Mahallesi Kiralık EvDerinkuyu Mahallesi Kiralık EvDoğan Mahallesi Kiralık EvDokuzçam Mahallesi Kiralık EvDüğerek Mahallesi Kiralık EvEmirbeyazıt Mahallesi Kiralık EvEsençay Mahallesi Kiralık EvFadıl Mahallesi Kiralık EvGazeller Mahallesi Kiralık EvGöktepe Mahallesi Kiralık EvGülağzı Mahallesi Kiralık EvGünlüce Mahallesi Kiralık EvHacırüstem Mahallesi Kiralık Evİkizce Mahallesi Kiralık EvKafaca Mahallesi Kiralık EvKaracaören Mahallesi Kiralık EvKaramehmet Mahallesi Kiralık EvKarşıyaka Mahallesi Kiralık EvKıran Mahallesi Kiralık EvKiramettin Mahallesi Kiralık EvKozağaç Mahallesi Kiralık EvKötekli Mahallesi Kiralık EvKuyucak Mahallesi Kiralık EvKuzluk Mahallesi Kiralık EvMeke Mahallesi Kiralık EvMerkez Kiralık EvMuratlar Mahallesi Kiralık EvMuslihittin Mahallesi Kiralık EvMüştakbey Mahallesi Kiralık EvOrhaniye Mahallesi Kiralık EvOrtaköy Mahallesi Kiralık EvOrta Mahallesi Kiralık EvÖzlüce Mahallesi Kiralık EvPaşapınarı Mahallesi Kiralık EvSalihpaşalar Mahallesi Kiralık EvSarnıç Mahallesi Kiralık EvSungur Mahallesi Kiralık EvŞenyayla Mahallesi Kiralık EvŞeyh Mahallesi Kiralık EvTaşlı Mahallesi Kiralık EvYaraş Mahallesi Kiralık EvYemişendere Mahallesi Kiralık EvYenibağyaka Mahallesi Kiralık EvYenice Mahallesi Kiralık EvYeniköy Mahallesi Kiralık EvYeniköy Yerkesik Mahallesi Kiralık EvYerkesik Mahallesi Kiralık EvYeşilyurt Mahallesi Kiralık EvYörükoğlu Mahallesi Kiralık EvZeytin Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.