Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Mamak Çağlayan Mahallesi Kiralık Ev

araması için 3 ilan bulundu
search
Çağlayan Mahallesicancel
Mamakcancel
Ankaracancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Çağlayan Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgedeki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Çağlayan Mahallesi kiralık konut arayanlarımız için Ankara’nın Mamak ilçesinin mahallerinden biri olan Çağlayan Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz.  Mamak, Ankara’nın metropol ilçelerinden biri olarak yerini alır. Kuruluşu 1200’lü yılların ikinci yarısına gelen Mamak İlçesi Ahiler tarafından kurulmuştur. Tarihi geçmişi, Anadolu’nun tarihi ile özdeştir. Mamak-Kayaş’ta yapılan araştırmalar sonucu Anadolu’nun oluşum tarihine rastlanmaktadır. Max Pfannestiel, Hüseyin Gazi Dağı’nın çevresinde yaptığı araştırmalarda 5 cm’lik bir bıçakla birlikte Mamak tarihine ışık tutacak birkaç eşya bulmuştur. Kutludüğün, Ortaköy, Gökçeyurt ve Kızılca çevresinde Romalılar dönemine ait bazı tarihi eser kalıntılarına da rastlanmıştır. Romalılar döneminde Mamak bölgesi su kaynaklarıyla ünlüdür. Ünlü Roma hamamlarının suyu Kayaş’taki Romalılar galerisinden (M.Ö. 25) gelmektedir. Bu ilçeye bağlı olan Çağlayan Mahallesi ise 2020 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 8.047 nüfusa sahip olup Mamak'ın az nüfuslu mahallesi olarak yerini almaktadır. 

Çağlayan Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Mamak ilçesinin Çağlayan Mahallesi’ne ait yakın civarlardaki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi, belediye ve özel kurumlar şunlardır: 

Çağlayan Mahallesi’ne ait 1 tane resmi kurum bulunmaktadır. Bunlar;

  • Çağlayan Mahallesi Muhtarlığı, Çağlayan Mahallesi, 286/1. Sokak, Mamak/Ankara, 0312 370 28 55, 

Çağlayan Mahallesi’ne ait 7 tane eğitim kurumu bulunmaktadır. Bunlar;

  • Özel Mamak Reyyan Anaokulu,

  • Özel Yeni Bilim Koleji Anaokulu,

  • Özel Mamak Aden Anaokulu,

  • Özel Da Vinci Çocuk Kampüsü Anaokulu,

  • Özel Yeni Bilim Koleji İlkokulu,

  • 19 Mayıs İmam Hatip Ortaokulu,

  • Özel Mamak Ortadoğulular Anadolu Lisesi,

Çağlayan Mahallesi’ne ait 1 tane sağlık kurumu bulunmaktadır. Bunlar;

  • Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mamak Semt Polikliniği, Çağlayan Mahallesi, Yeni Anadolu 291 Caddesi, No:167, Mamak/Ankara, 0312 368 80 80,

Mamak Çağlayan Mahallesi kiralık konut arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım, yakın çevreden EGO Hattı, Taksi ve Minibüs aracılığı ile sağlanmaktadır. 

Çağlayan Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in kiralık ev fiyatları doğrultusunda oluşturduğumuz Mamak ilçesinin Çağlayan Mahallesi’ne ait fiyatlar, dairelerin konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayılarına, otobüs duraklarına, manzarasına, etkinlik alanlarına, okullara, hastanelere veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebilir. Dilerseniz bu evleri Çağlayan Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde de bulabileceğiniz gibi günlük, haftalık, aylık, yıllık seçeneklerle de kiralayabilirsiniz. Eğer ki memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Mamak'ın merkez bir mahallesinden ev kiralayıp Çağlayan Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşıp kendinize farklı alternatif çözümler de üretebilirsiniz. Eğer Mamak ilçesinin Çağlayan Mahallesi’nde kiralık konut, bina, arsa, müstakil ev veya dükkan kiralamak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına Ankara Mamak Çağlayan Mahallesi kiralık daire sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerdeki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. 




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Mamak Kiralık Ev
60 Evler Kiralık EvAbidinpaşa Mahallesi Kiralık EvAkdere Kiralık EvAkdere Mahallesi Kiralık EvAkşemsettin Mahallesi Kiralık EvAltıağaç Mahallesi Kiralık EvAltınevler Mahallesi Kiralık EvAraplar Mahallesi Kiralık EvAşık Veysel Mahallesi Kiralık EvBahçeleriçi Mahallesi Kiralık EvBahçelerüstü Mahallesi Kiralık EvBalkiraz Mahallesi Kiralık EvBaşak Mahallesi Kiralık EvBayındır Mahallesi Kiralık EvBoğaziçi Mahallesi Kiralık EvBostancık Mahallesi Kiralık EvCengizhan Mahallesi Kiralık EvÇağlayan Mahallesi Kiralık EvÇiğiltepe Mahallesi Kiralık EvDemirlibahçe Kiralık EvDemirlibahçe Mahallesi Kiralık EvDerbent Mahallesi Kiralık EvDikimevi Kiralık EvDiriliş Mahallesi Kiralık EvDostlar Mahallesi Kiralık EvDurali Alıç Mahallesi Kiralık EvDutluk Mahallesi Kiralık EvEge Mahallesi Kiralık EvEkin Mahallesi Kiralık EvFahri Korutürk Mahallesi Kiralık EvGeneral Zeki Doğan Mahallesi Kiralık EvGökçeyurt Mahallesi Kiralık EvGülseren Kiralık EvGülveren Mahallesi Kiralık EvHarman Mahallesi Kiralık EvHürel Kiralık EvHürel Mahallesi Kiralık EvHüseyingazi Mahallesi Kiralık EvKaraağaç Mahallesi Kiralık EvKarşıyaka Mahallesi Kiralık EvKartaltepe Mahallesi Kiralık EvKayaş Mahallesi Kiralık EvKazım Orbay Mahallesi Kiralık EvKıbrısköy Mahallesi Kiralık EvKızılca Mahallesi Kiralık EvKöstence Mahallesi Kiralık EvKusunlar Mahallesi Kiralık EvKutludüğün Kiralık EvKutludüğün Mahallesi Kiralık EvKutlu Mahallesi Kiralık EvKüçük Kayaş Mahallesi Kiralık EvLalahan Kiralık EvLalahan Mahallesi Kiralık EvMamak Kiralık EvMehtap Mahallesi Kiralık EvMisket Kiralık EvMisket Mahallesi Kiralık EvMutlu Kiralık EvMutlu Mahallesi Kiralık EvOrtaköy Mahallesi Kiralık EvPeyami Safa Mahallesi Kiralık EvSaimekadın Mahallesi Kiralık EvSiteler Kiralık EvŞafaktepe Mahallesi Kiralık EvŞahap Gürler Mahallesi Kiralık EvŞahintepe Mahallesi Kiralık EvŞehit Cengiz Topel Mahallesi Kiralık EvŞirintepe Mahallesi Kiralık EvTepecik Mahallesi Kiralık EvTuzluçayır Mahallesi Kiralık EvTürközü Mahallesi Kiralık EvÜreğil Mahallesi Kiralık EvYeni Bayındır Mahallesi Kiralık EvYeşilbayır Mahallesi Kiralık EvYukarı İmrohor Mahallesi Kiralık EvZirvekent Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.