Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi Satılık Ev

araması için 42 ilan bulundu
search
Küçükbakkalköy Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Küçükbakkalköy Satılık Konut Arayan Kişilere İlçe Yol Rehberi

Emlakjet.com olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Küçükbakkalköy satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut sahibi olabilirsiniz.

Küçükbakkalköy Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Ataşehir ilçesine bağlı Küçükbakkalköy Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Küçükbakkalköy satılık konut arayan vatandaşlar mahallenin eğitim, sağlık ve ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle bulunduğu konum itibari ile oldukça avantajlı bir lokasyondadır. Bu nedenle mahalleye ulaşım oldukça kolaydır. Mahalle ulaşımında minibüs, metro ve İETT otobüs hatları kullanılmaktadır. Mahalleden geçen İETT otobüs hatları: 14ÇK, 14S, 19T ve M4 metro hattı kullanılmaktadır. Küçükbakkalköy satılık ev arayan çocuklu aileler mahalledeki eğitim kurumları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmalar sonucunda mahalle içerisinde üç adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumlarının isimleri:

  • Küçükbakkalköy Kemal Berktan Ortaokulu
  • Okan Koleji Ataşehir Kampüsü ve
  • Ataşehir Ata İlkokulu’dur.

Küçükbakkalköy Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Nüfus ve Sokak Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 28.765’dir. Mahalle nüfusunun 13.878’ini erkek, 14.887’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Küçükbakkalköy satılık daire arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 24 adet cadde ve 138 adet sokak bulunmaktadır. İstanbul Küçükbakkalköy satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz caddeler ve sokaklar: Atatürk Caddesi, Atilla İlhan Caddesi, Bostancı Dudullu Caddesi, Cami Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Dilek Sabancı Caddesi, Fevzi Paşa Caddesi, Fırın Caddesi, İETT Halk Caddesi, Durağı Işıklar Caddesi, Işıklar Caddesi, Karaman Çiftlik Yolu Caddesi, Kayışdağı Caddesi,  Kayışdağı-Dudullu Caddesi, Koca Sinan Caddesi, Kocaceviz Caddesi, Namık Kemal Caddesi, Prof. Dr. Hıfzı Özcan Caddesi, Profesör Doktor Hıfzı Özcan Caddesi, Rahmi Bey Caddesi, Şehit Şakir Elkovan Caddesi, Şerif Ali Yolu Caddesi, Tevfik Fikret Caddesi, Yenidoğan Caddesi, Aksu Sokak, Albay Sokak, Ali Ay Sokak, Altay Sokak, Cami Sokak, Çandarlı Sokak, Cem Sokak, Cengizhan Sokak, Çetin Sokak, Çimen Sokak, Çınar Sokak, Çınarcık Sokak, Demir Sokak, Deniz Sokak, Dere Sokak, Dereboyu Sokak, Derin Sokak, Doğan Sokak, Doruk Sokak, Dumlupınar Sokak, Elif Sokak, Elmalı Sokak, Emel Sokak, Katip Ahmet Sokak, Kazım Karabekir Sokak, Kazım Paşa Sokak, Kılıç Reis Sokak, Kızılırmak Sokak, Selim Sokak, Selvi Sokak, Semra Sokak, Şen Sokak, Şenlik Sokak, Sera Sokak, Setli Sokak, Sevda Sokak, Sevim Sokak, Sinemacılar Sokak ve Sıraselviler Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Ataşehir ilçesine bağlı Arnavutköy ilçesine bağlı Küçükbakkalköy’den yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Küçükbakkalköy de uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.