Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Satılık Ev

araması için 104 ilan bulundu
search
Mimar Sinan Mahallesicancel
Sultanbeylicancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Mimar Sinan Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Mimar Sinan Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasası hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Mimar Sinan Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstanbul ilinin önemli ilçelerinden biri olan Sultanbeyli ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi bulunduğu konum itibari ile Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mimar Sinan Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları kadar mahallenin eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle eğitim kurumları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verebilecek zenginliktedir. Mahalle halkı bu eğitim kurumlarının evermiş olduğu eğitimin kalitesinden oldukça memnundur. Mimar Sinan Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullardan öne çıkanlar:

  • Mimar Sinan İlkokulu Mimar Sinan Ortaokulu: Mimar Sinan, Kademe Sokak, No:12, 34935 Sultanbeyli/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da bu eğitim kurumunu (0216) 669 10 14 numaralı hattan arayabilirsiniz.
  • Sultanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi: Mimar Sinan, Selcan Sokak, No:1, 34935 Sultanbeyli/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da bu eğitim kurumunu (0216) 592 16 71 numaralı hattan arayabilirsiniz.
  • Sultanbeyli Anadolu Lisesi: Mimar Sinan, Gümüş Sokak, No:23, 34935 Sultanbeyli/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da bu eğitim kurumunu (0216) 592 20 61 numaralı hattan arayabilirsiniz.

Mimar Sinan Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut satın almak isteyen kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallenin sağlık imkanları bakımından oldukça zengin olduğunun bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumlarından öne çıkan:

  • Erguvan Aile Sağlığı Merkezi: Mimar Sinan, Mimar Sinan Caddesi, 34935 Sultanbeyli/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu ziyaret edebilir ya da (0216) 592 25 65 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Sultanbeyli ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.