Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Buca Kozağaç Mahallesi Satılık Ev

araması için 94 ilan bulundu
search
Kozağaç Mahallesicancel
Bucacancel
İzmircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kozağaç Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgedeki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Kozağaç Mahallesi satılık konut arayanlarımız için İzmir’in Buca ilçesinin mahallerinden biri olan Kozağaç Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Buca ilçesinin tarihi geçmişi MÖ 130’lara, antik çağlara kadar uzanmaktadır. 868 yılında Buca'nın kuzeydoğusunda antik döneme ait büyük bir kadın büstü ortaya çıkarılmış olup bu büst halen Londra'daki İngiliz Müzesi'nde sergilenmektedir. Bu ilçenin kuzeyinde Konak, kuzeydoğusunda Bornova, doğusunda Kemalpaşa, güneyinde Torbalı, güneybatısında Menderes, batısında Gaziemir ve Karabağlar ilçeleri bulunmaktadır. Nüfus bakımından İzmir'in en büyük ilçesidir.  Buca adı ilk kez 1688 yılında Fransız Konsolosluğu kayıtlarında görülmüştür. Bu yılda bir deprem olmuş, Fransız Konsolosluğu Buca'ya taşınmıştır. Buca, İzmir'in 9 kilometre güneydoğusunda, Nif Dağı'nın güney eteklerine yerleşmiştir. Yüzölçümü 178 kilometrekare, denizden yüksekliği ise 38 metredir. Bu ilçeye bağlı olan Kozağaç Mahallesi ise 2021 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 20.789 nüfusa sahip olup Buca'nın kalabalık nüfuslu mahallelerinden biri olarak yerini almaktadır.  

Kozağaç Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Buca ilçesinin Kozağaç Mahallesi’ne ait yakın civarlardaki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi, belediye ve özel kurumlar şunlardır: 

Kozağaç Mahallesi’ne ait yakınlardaki bazı resmi kurumlar bulunmaktadır:

  • Kozağaç Mahallesi Muhtarlığı

  • İzmir 1. Noterliği

Kozağaç Mahallesi’ne ait bazı eğitim kurumları bulunmaktadır:

  • Kozağaç Ortaokulu

Kozağaç Mahallesi’ne ait bazı sağlık kurumları bulunmaktadır:

  • Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kozağaç Mahallesi’ne ait bazı etkinlik alanları bulunmaktadır:

  • Cemil Şeboy Bucaspor Tesisleri

  • İzmir Atlı Spor ve İhtisas Kulübü

Buca Kozağaç Mahallesi satılık konut arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım, yakın çevreden ESHOT Otobüs Hattı, Taksi ve Minibüs aracılığı ile sağlanmaktadır. 

Kozağaç Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in satılık ev fiyatları doğrultusunda oluşturduğumuz Buca ilçesinin Kozağaç Mahallesi’ne ait fiyatlar, dairelerin konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayılarına, otobüs duraklarına, manzarasına, etkinlik alanlarına, okullara, hastanelere veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebilir. Dilerseniz bu evleri Kozağaç Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde de bulabilirsiniz. Eğer ki memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Buca'nın merkez bir mahallesinden ev satın alıp Kozağaç Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşıp kendinize farklı alternatif çözümler de üretebilirsiniz. Eğer Buca ilçesinin Kozağaç Mahallesi’nde satılık konut, bina, arsa, müstakil ev veya dükkan satın almak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına İzmir Buca Kozağaç Mahallesi satılık daire sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerdeki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Buca Satılık Ev
29 Ekim Mahallesi Satılık EvAdatepe Mahallesi Satılık EvAkıncılar Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAydoğdu Mahallesi Satılık EvBarış Mahallesi Satılık EvBelenbaşı Köyü Satılık EvBelenbaşı Mahallesi Satılık EvBuca Koop. Mahallesi Satılık EvBuca OSB Mahallesi Satılık EvBuca Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇağdaş Mahallesi Satılık EvÇaldıran Mahallesi Satılık EvÇamlık Mahallesi Satılık EvÇamlıkule Mahallesi Satılık EvÇamlıpınar Mahallesi Satılık EvDicle Mahallesi Satılık EvDoğancılar Köyü Satılık EvDoğancılar Mahallesi Satılık EvDumlupınar Mahallesi Satılık EvEfeler Mahallesi Satılık EvFırat Mahallesi Satılık EvGaziler Mahallesi Satılık EvGöksu Mahallesi Satılık EvGüven Mahallesi Satılık EvHürriyet Mahallesi Satılık Evİnkılap Mahallesi Satılık Evİnönü Mahallesi Satılık Evİşçievleri Satılık Evİzkent Mahallesi Satılık EvKaracaağaç Köyü Satılık EvKaracaağaç Mahallesi Satılık EvKaranfil Mahallesi Satılık EvKaynaklar Merkez Mahallesi Satılık EvKaynaklar Satılık EvKırıklar Köyü Satılık EvKırklar Mahallesi Satılık EvKozağaç Mahallesi Satılık EvKuruçeşme Mahallesi Satılık EvLaleli Mahallesi Satılık EvMenderes Mahallesi Satılık EvMurathan Mahallesi Satılık EvMustafa Kemal Mahallesi Satılık EvSeyhan Mahallesi Satılık EvŞirinkapı Mahallesi Satılık EvŞirinyer Satılık EvUfuk Mahallesi Satılık EvVali Rahmi Bey Mahallesi Satılık EvYaylacık Mahallesi Satılık EvYenigün Mahallesi Satılık EvYeşilbağlar Mahallesi Satılık EvYıkıkkemer Satılık EvYıldızlar Mahallesi Satılık EvYıldız Mahallesi Satılık EvYiğitler Mahallesi Satılık EvZafer Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.