Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sincan Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık Daire

araması için 18 ilan bulundu
search
Fevzi Çakmak Mahallesicancel
Sincancancel
Ankaracancel

Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar için Mahalle Rehberi 

Ankara ilinin Sincan ilçesine bağlı olan Fevzi Çakmak mahallesi kiralık daire arayışı olanlar için emlakjet.com ailesi olarak sizlere rehber olabilecek önemli bilgileri derledik. 

Başkent Ankara’ya bağlı ilçelerden biri olan Sincan il merkezine 25 kilometre uzaklıkta yer alan bir ilçemizdir. Ulaşım, sağlık, eğitim, sosyal imkanlar açısından hızla gelişen bir ilçe olan Sincan daire projelerinin de yüksek olduğu yatırım değeri taşıyan bir ilçedir.  

Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar için İlçe Bilgileri 

İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara iline bağlı olan Sincan’ın komşuları şöyledir; Etimesgut, Yenimahalle, Ayaş ve Polatlı bulunmaktadır.  Sincan nüfusu 2020 yılına göre 549 bin civarındadır.  Fevzi Çakmak kiralık daire Sincan en kalabalık mahalleleri dediğimizde ise sırayla; Pınarbaşı Mahallesi, Mareşal mahallesi, Çakmak mahallesi, Malazgirt mahallesi, Tandoğan mahallesi, Selçuklu mahallesi, Plevne mahallesi, Mustafa Kemal mahallesidir. 

Sincan Fevzi Çakmak kiralık ev arayanlar için lokasyon ve ulaşım seçenekleri de belirleyici kriterler arasında yer almaktadır. Sincan ulaşım seçeneklerinin fazla olduğu bir ilçedir. Minibüs, otobüs, dolmuşlar sürekli sefer halindedir. 

Sincan’dan Kızılay’a 45 dakikada gidilebilmektedir. Metro ile bu mesafe çok daha azdır. Kızılay – Batıkent metro hattını kullanarak Sincan’a ulaşmak oldukça kolaydır. Sincan metro hattı, Eryaman, Fevzi Çakmak ve Törekent’e kadar gitmektedir. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin İş-Yaşam Bilgileri    

Sincan'da 1990 yılında yapımı tamamlanmış olan Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Sincan'ın nüfusunun artışında en büyük pay sahibi olan Sanayi Bölgesi'nde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı merkezli fabrika bulunmaktadır. Ankara’nın genelinde olduğu gibi Sincan ilçesinde de ekonomik faaliyetler fazladır. 

Sincan Fevzi Çakmak kiralık daire bakanlar için ilçede sanayi tesisleri ve kombina sayısı fazladır. Organize sanayisi gelişmiş olan ilçede kil yatakları işletilmektedir. Sincan sanayi dışında finans ve iş merkezlerinin de fazla olduğu bir ilçedir. İlçede; mobilya, dayanıklı ev eşyaları, giyim, tekstil, eğitim ve gıda hizmetlerinde gelişmiştir. İlçede bulunan Törekent Sanayi Sitesi pek çok kişiye istihdam sağlamaktadır.

Fevzi Çakmak Mahallesi Sincan Kiralık Daire Fiyatları 

Fevzi Çakmak Mahallesi kiralık daire arayanlar için ilçedeki markalı daire projeleri de fazladır. Aşağıda bazılarını sıraladık; Köroğlu Batıkent, La Viva Yenikent, Newera Seyirtepe, Şehri Yaren, Resital Yenikent, Köroğlu Batıpark, Yenikent Evleri, Polsan Prestij sayılabilmektedir. 

Fevzi Çakmak kiralık daire fiyatları için en düşük kiralık daire fiyatları en düşük bin TL’den başlamaktadır. Elbette kiralık daire seçenekleri daire tipi, bina yaşı, sosyal imkanları, güvenlik, lokasyon vb. gibi nedenlerle değişmektedir. 

Siz de hemen emlakçıdan ya da Fevzi Çakmak kiralık daire sahibinden bakmak için emlakjet.com’daki güncel ilanlarımızı inceleyebilirsiniz. 

















İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Kiralık Daire
29 Ekim Mahallesi Kiralık DaireAdalet Mahallesi Kiralık DaireAhi Evran Kiralık DaireAhi Evran Mahallesi Kiralık DaireAhi Evran OSB Mahallesi Kiralık DaireAkçaören Mahallesi Kiralık DaireAkşemsettin Mahallesi Kiralık DaireAlagöz Mahallesi Kiralık DaireAlcı Kiralık DaireAlcı Mahallesi Kiralık DaireAlcı OSB Mahallesi Kiralık DaireAnayurt Mahallesi Kiralık DaireAndiçen Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBacı Mahallesi Kiralık DaireBaşkent OSB Kiralık DaireBeyobası Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇiçektepe Mahallesi Kiralık DaireÇoğlu Mahallesi Kiralık DaireÇokören Mahallesi Kiralık DaireElvankent Kiralık DaireErkeksu Mahallesi Kiralık DaireErtuğrulgazi Mahallesi Kiralık DaireEsenler Mahallesi Kiralık DaireFatih Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireGazi Mahallesi Kiralık DaireGazi Osmanpaşa Mahallesi Kiralık DaireGirmeç Mahallesi Kiralık DaireGökçek Mahallesi Kiralık DaireHisarlıkaya Mahallesi Kiralık DaireHürriyet Mahallesi Kiralık Daireİlyakut Mahallesi Kiralık Daireİncirlik Mahallesi Kiralık Daireİstasyon Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık DaireKesiktaş Mahallesi Kiralık DaireMalazgirt Mahallesi Kiralık DaireMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Kiralık DaireMalıköy Başkent OSB Mahallesi Kiralık DaireMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Kiralık DaireMalıköy Kiralık DaireMalıköy Mahallesi Kiralık DaireMareşal Çakmak Mahallesi Kiralık DaireMenderes Mahallesi Kiralık DaireMevlana Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Mahallesi Kiralık DaireMülk Mahallesi Kiralık DaireOsmaniye Mahallesi Kiralık DaireOsmanlı Mahallesi Kiralık DairePınarbaşı Mahallesi Kiralık DairePlevne Kiralık DairePlevne Mahallesi Kiralık DairePolatlar Mahallesi Kiralık DaireSaraycık Mahallesi Kiralık DaireSelçuklu Mahallesi Kiralık DaireSincan Merkez Kiralık DaireSincan OSB Kiralık DaireTandoğan Mahallesi Kiralık DaireTatlar Mahallesi Kiralık DaireTemelli Kiralık DaireTörekent Kiralık DaireTörekent Mahallesi Kiralık DaireTürkobası Mahallesi Kiralık DaireUlubatlı Hasan Mahallesi Kiralık DaireÜcret Mahallesi Kiralık DaireYeniçimşit Mahallesi Kiralık DaireYenihisar Mahallesi Kiralık DaireYenikayı Mahallesi Kiralık DaireYenikent Kiralık DaireYenipeçenek Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.