Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Mordoğan Mahallesi Karaburun İzmir Kiralık Ev

araması için 6 ilan bulundu
search
Mordoğan Mahallesicancel
Karaburuncancel
İzmircancel

Mordoğan Kiralık Ev Arayanlar İçin Ev Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Mordoğan'daki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Mordoğan kiralık ev arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Mordoğan Kiralık Ev 

 

Mordoğan kiralık ev arayanlar için Mordoğan, İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı bir mahalledir. Uzunada’nın tam karşısında yer alır. Çatalkaya, Ayıbalığı Kayalıkları ve Plajı, Ardıç Plajı, Balıkçılığı ve 70 çeşit mor çiçekleri ile ünlüdür. Manal, Ayıbalığı, Sulucadere, Korsan, Kocakum ve Ardıç Plajları burada bulunur. Mordoğan Mahallesi, TUİK son nüfus bilgilerine göre toplam 5.433 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Mordoğan Kiralık Ev Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Mordoğan’da yaşamak isteyenler için Mordoğan’a dair öncelikle şunu belirtmek istersek Mordoğan kiralık ev fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Mordoğan’da bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Mordoğan kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel kiralık daire ilanlarını takip edebilirsiniz.

 

Mordoğan Kiralık Ev İlanları

 

Gün geçtikçe artan kira fiyatları karşısında kiralamada ne kadar hızlı düşünüp doğru adımlar atarsanız o kadar daha çok kar elde edersiniz! Mordoğan’da iş, eğitim, tatil veya özel günler sebebiyle kiralayabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Mordoğan kiralık ev ilanları için Emlakjet’in en güncel Mordoğan kiralık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Mordoğan Kiralık Ev 3+1

 

Öğrenci, memur veya çalışan olup Mordoğan ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Mordoğan’da günlük, haftalık, aylık ve yıllık şekilde kiralayabileceğiniz dilediğiniz kriterlere en uygun Mordoğan 3+1 kiralık ev seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Mordoğan 3+1 kiralık daire ilanlarına göz atın!

 

Mordoğan Kiralık Ev 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, deniz manzaralı, dilediğiniz kriterlere uygun Mordoğan 2+1 kiralık ev seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Mordoğan Kiralık Ev 1+1

 

Mordoğan’da depreme dayanıklı, bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Mordoğan 1+1 kiralık ev ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Mordoğan Kiralık Eşyalı Ev 

 

Mordoğan’da tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren, dilediğiniz kriterlerdeki eşyalı olarak kiralayabileceğiniz müstakil ev, apartman, villa, rezidans ve apart tipindeki Mordoğan eşyalı kiralık ev seçenekleri için Emlakjet’in ilan sayfasına göz atmayı unutmayın!

 

Mordoğan Kiralık Ev Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Mordoğan yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Mordoğan sahibinden kiralık ev arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Mordoğan Kiralık Ev Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Mordoğan’da en uygun ve en yaşanabilir Mordoğan kiralık evler için ulaşım ilçeler arası arası; belediye otobüsü, tramvay, vapur, minibüs ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. Bazı toplu taşıma olanaklarını Karaburun’da aktarmalı şekilde uygulayarak Mordoğan’a ulaşabilirsiniz. Karaburun’a direkt vapur seferi olmamakla birlikte yaz ayarlarında haziran ayında İzmir - Mordoğan arası vapur seferleri bulunmaktadır. Bu seferler yaza özgü olup  haziran ayında başlayıp eylül ayında sonlanmaktadır.




Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.