Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Üsküdar Murat Reis Mahallesi Satılık Ev

araması için 47 ilan bulundu
search
Murat Reis Mahallesicancel
Üsküdarcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Murat Reis Mahallesi Satılık Konut Arayanlara Mahalle Rehberi

Emlakjet olarak satılık ev arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Murat Reis Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış rakamlarına hakim olabilirsiniz.

Murat Reis Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Anadolu Yakası’nın önemli merkezlerinden biri olan Murat Reis Mahallesi, Üsküdar ilçesinin önemli mahallelerinden biridir. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mahalle ulaşım imkanları bakımından da oldukça avantajlı bir konumdadır. Mahalle ulaşımında otobüs ve minibüs hatlarından faydalanılmaktadır. Murat Reis Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin ulaşım imkanları ve iklimsel koşulları kadar mahallenin eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Murat Reis Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği eğitim kurumları:

  • Özel Görsel Sanatlar Akademisi Kursu: Murat Reis, Hacı Murat Sokak, No:3, 34664 Üsküdar/İstanbul. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da bu eğitim kurumunu telefon ile (0216) 334 58 16 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Bağlarbaşı İlkokulu: Murat Reis, Yeni Dersane Sokak, 12/2, 34664 Üsküdar/İstanbul. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da bu eğitim kurumunu telefon ile (0216) 553 02 75 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Üsküdar Halk Eğitim Merkezi ve Sanat Okul: Murat Reis, Yeni Dersane Sokak No:12, 34664 Üsküdar/İstanbul. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da bu eğitim kurumunu telefon ile (0216) 553 21 34 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Murat Reis Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Murat Reis Mahallesi’nden konut arayışında olan kişiler mahallenin sağlık imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle sağlık kurumları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verebilmektedir. Üsküdar Murat Reis Mahallesi satılık konut arayan kişilerin sağlık hizmeti alabileceği kurumlar:

  • Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Murat Reis Semt Polikliniği: Murat Reis, 13, Goncagül Sokak, 34664 Üsküdar/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu ziyaret edebilir ya da (0216) 334 94 00 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Üsküdar ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Üsküdar Murat Reis Mahallesi uygun fiyatlı satılık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Üsküdar Satılık Ev
Acıbadem Mahallesi Satılık EvAcıbadem Satılık EvAhmediye Mahallesi Satılık EvAltunizade Mahallesi Satılık EvAltunizade Satılık EvAyazma Satılık EvAziz Mahmut Hüdayi Mahallesi Satılık EvBağlarbaşı Satılık EvBahçelievler Mahallesi Satılık EvBahçelievler Satılık EvBarbaros Mahallesi Satılık EvBeylerbeyi Mahallesi Satılık EvBeylerbeyi Satılık EvBulgurlu Mahallesi Satılık EvBulgurlu Satılık EvBurhaniye Mahallesi Satılık EvBüyük Çamlıca Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇamlıca Satılık EvÇengelköy Mahallesi Satılık EvÇengelköy Satılık EvÇiçekci Satılık EvDoğancılar Satılık EvEmek Satılık EvFerah Mahallesi Satılık EvFerah Satılık EvFıstıkağacı Satılık EvFıstıkağacı Satılık EvGüzeltepe Mahallesi Satılık EvHarem Satılık EvHasippaşa Satılık EvHaydarpaşa Satılık Evİcadiye Mahallesi Satılık Evİcadiye Satılık EvKandilli Mahallesi Satılık EvKandilli Satılık EvKısıklı Mahallesi Satılık EvKısıklı Satılık EvKirazlıtepe Mahallesi Satılık EvKuleli Mahallesi Satılık EvKuleli Satılık EvKuzguncuk Mahallesi Satılık EvKuzguncuk Satılık EvKüçük Çamlıca Mahallesi Satılık EvKüçüksu Mahallesi Satılık EvKüçüksu Satılık EvKüplüce Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMimar Sinan Mahallesi Satılık EvMurat Reis Mahallesi Satılık EvNakkaştepe Satılık EvSalacak Mahallesi Satılık EvSalacak Satılık EvSelami Ali Mahallesi Satılık EvSelamsız Satılık EvSelimiye Mahallesi Satılık EvSelimiye Satılık EvSultantepe Mahallesi Satılık EvŞemsipaşa Satılık EvÜnalan Mahallesi Satılık EvÜnalan Satılık EvÜsküdar Satılık EvValide-i Atik Mahallesi Satılık EvVaniköy Satılık EvYavuztürk Mahallesi Satılık EvYavuztürk Satılık EvZeynep Kamil Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.