Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karacabey Ballıkaya Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Ballıkaya Mahallesicancel
Karacabeycancel
Bursacancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun ilan bulunamadı. Arama kriterlerinizi değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle

Ballıkaya Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

 

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Ballıkaya Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Ballıkaya Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler. 

 

Bursa ili Ballıkaya Mahallesi nüfusu toplam 89’dur. Bu nüfusun 50’si Erkek, 39’u Kadın’dır. 

 

Ballıkaya Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

 

Ballıkaya Mahallesi, Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı bir mahalledir. Ballıkaya Mahallesi’nin bağlı olduğu Karacabey ilçesi, eski adıyla Mihaliç, bilinen tarihi geçmişiyle; Bitinyalılar, Lidyalılar, Persler, Romalılar ve Osmanlılar gibi farklı uygarlıklara uzun yıllar ev sahipliği yapmıştır. Karacabey ilçesinde ziyaret edebileceğiniz değerli bölgeler arasında; İmaret Camii, Ulu Camii, Karacabey Longoz Ormanları, Kümbetli Camii, Atatürk Kültür Parkı, Dalyan Gölü, Karacabey Kuş Cenneti, Hüdavendigar Camii, Malkara ve Karacabey Harası gelir. Karacabey ilçesine bağlı olan Ballıkaya Mahallesi’nin sınırları; kuzeyden Arapçiftliği Gölü, batıdan Karacabey’in Ekinli Mahallesi ve doğudan ise Bursa Mudanya’nın Mesudiye Mahallesi ile çevrilmiştir. Ziyaret edebileceğiniz Karacabey Longoz Ormanları, Mudanya Mesudiye Sahili (Ayazma), Boğazköy Ovası, Dalyan Gölü ve Arapçiftliği Gölü bu mahallenin yakın bölgelerinde yer alır.

 

Ballıkaya Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları

 

Ballıkaya Mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için bu mahalleye ulaşım olanaklarını derledik. Hem Osmanlı’nın hem de birçok tarihi dönemin en önemli kentlerinden biri olan Bursa ili, içerisinde birçok tarihi mimari, camii, medrese, han ve kiliseler barındırıyor. Ayrıca kayak merkezleriyle de ünlü bir şehirdir. Bursa ili denizyolu, havayolu ve karayolu ulaşım imkanına sahip bir şehir olduğundan, karayolu üzerinden tüm şehirlerden hareket eden otobüslerle, denizyolu üzerinden ise İDO ve BUDO’nun düzenlediği feribot ve deniz otobüsleri ile Bursa'ya rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. Karacabey'e uçak ile gitmek isteyenler için kullanmanız gereken havalimanı Yenişehir Havalimanı’dır. Karacabey ve Yenişehir Havalimanı arası 125 kilometredir. Yenişehir Havalimanı’ndan ilçe merkezine minibüs, otobüs ve taksi seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ballıkaya Mahallesi’ne veya Karacabey ilçe merkezine gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken toplu taşıma olanakları ise aktarmalı veya aktarmasız olarak belediye otobüsleri, taksi ve minibüstür. Ballıkaya Mahallesi’ne veya Karacabey ilçe merkezine bu toplu taşımalar üzerinden ilçeler arası aktarmalı veya aktarmasız olarak rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. 

 

Ballıkaya Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi

 

Ballıkaya Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Ballıkaya Mahallesi’nde okul bulunmamaktadır. Bu mahalleye yakın konumda tercih edilebilecek bazı merkez okullar şu şekildedir:

 

- Cumhuriyet İlkokulu - Tavşanlı Mahallesi

- Karacabey Uğur Okulları Kampüsü - Şahinköy Mahallesi

- İstiklal Ortaokulu - Mecidiye Mahallesi

- Muhsin Özdamar Ortaokulu - Yeni Mahallesi

- Karacabey Ortaokulu - Gazi Mahallesi

- Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi - Esentepe Mahallesi

- Dayı Karacabey Anadolu Lisesi - Esentepe Mahallesi

 

Ballıkaya Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

 

Emlakjet.com verilerine göre Bursa Ballıkaya Mahallesi satılık konut fiyatı 2024 yılında ortalama 1.777.778 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. Bursa Ballıkaya Mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü ise 134 metrekaredir. Bursa il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı apartman veya sitelerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Ballıkaya Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz. 



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Karacabey Satılık Ev
Abdullahpaşa Mahallesi Satılık EvAkçakoyun Mahallesi Satılık EvAkçasusurluk Mahallesi Satılık EvAkhisar Mahallesi Satılık EvArız Mahallesi Satılık EvBakırköy Mahallesi Satılık EvBallıkaya Mahallesi Satılık EvBayramdere Mahallesi Satılık EvBeylik Mahallesi Satılık EvBoğazköy Mahallesi Satılık EvCanbalı Mahallesi Satılık EvCanbaz Mahallesi Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇarıkköy Mahallesi Satılık EvÇavuş Mahallesi Satılık EvÇeşnigir Mahallesi Satılık EvDağesemen Mahallesi Satılık EvDağkadı Mahallesi Satılık EvDanişment Mahallesi Satılık EvDevecikonağı Satılık EvDoğla Mahallesi Satılık EvDrama Mahallesi Satılık EvEkinli Mahallesi Satılık EvEkmekçi Mahallesi Satılık EvEmirsultan Mahallesi Satılık EvErtuğrul Satılık EvEsentepe Mahallesi Satılık EvEskikaraağaç Mahallesi Satılık EvEskisarıbey Mahallesi Satılık EvFevzipaşa Mahallesi Satılık EvGaripçe Mahallesi Satılık EvGazi Mahallesi Satılık EvGölecik Mahallesi Satılık EvGölkıyı Mahallesi Satılık EvGönü Mahallesi Satılık EvGüngörmez Mahallesi Satılık EvHamidiye Mahallesi Satılık EvHarmanlı Mahallesi Satılık EvHayırlar Mahallesi Satılık EvHotanlı Mahallesi Satılık EvHüdavendigar Mahallesi Satılık EvHürriyet Mahallesi Satılık Evİkizce Mahallesi Satılık Evİmralı Adası Satılık Evİnkaya Mahallesi Satılık Evİsmetpaşa Mahallesi Satılık EvKaracaahmet Mahallesi Satılık EvKaracabey Satılık EvKarakoca Mahallesi Satılık EvKarasu Mahallesi Satılık EvKedikaya Mahallesi Satılık EvKeşlik Mahallesi Satılık EvKıranlar Mahallesi Satılık EvKulakpınar Mahallesi Satılık EvKurşunlu Mahallesi Satılık EvKüçükkaraağaç Mahallesi Satılık EvMamuriyet Mahallesi Satılık EvMecidiye Mahallesi Satılık EvMuratlı Mahallesi Satılık EvNasrettin Mahallesi Satılık EvOkçular Mahallesi Satılık EvOrhaniye Mahallesi Satılık EvOrtasarıbey Mahallesi Satılık EvOvaesemen Mahallesi Satılık EvOva Hamidiye Mahallesi Satılık EvÖrencik Mahallesi Satılık EvRunguşpaşa Mahallesi Satılık EvSaadet Mahallesi Satılık EvSazlıca Mahallesi Satılık EvSelimiye Mahallesi Satılık EvSeyran Mahallesi Satılık EvSırabademler Mahallesi Satılık EvSubaşı Mahallesi Satılık EvSultaniye Mahallesi Satılık EvŞahinköy Mahallesi Satılık EvŞahmelek Mahallesi Satılık EvTabaklar Mahallesi Satılık EvTaşlık Mahallesi Satılık EvTaşpınar Mahallesi Satılık EvTavşanlı Mahallesi Satılık EvTophisar Mahallesi Satılık EvUluabat Mahallesi Satılık EvYarış Mahallesi Satılık EvYenice Mahallesi Satılık EvYenikaraağaç Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYenisarıbey Mahallesi Satılık EvYeşildere Mahallesi Satılık EvYolağzı Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.