Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Mudanya Bademli Mahallesi Kiralık Ev

araması için 2 ilan bulundu
search
Bademli Mahallesicancel
Mudanyacancel
Bursacancel

Bademli Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev ilanlarına bakanlar için, hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Bursanın Mudanya ilçesi sınırları içerisinde kalan Bademli Mahallesi kiralık konut arayanlar için mahalle hakkında topladığımız kısa bilgiler ile dolu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Bademli Mahallesi; Bursa ilinde bulunan Mudanya ilçesine bağlı bir mahalledir.

Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 4.720 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Mahalle tarihi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Mudanya’da yer alan kırsal ve az nüfuslu mahallelerden biridir. Büyükşehir’de olmasından dolayı ulaşım ve yaşam imkanları oldukça fazladır. Mahallede bir adet park, bir adet camii ve muhtarlık binası bulunmaktadır. Bursa il merkezi ve Mudanya ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir.

Mudanya ilçesi, Bursa'nın en kalabalık 6. ilçesidir. Gemlik Körfezinin güney kıyısında yer almaktadır. İlçenin batısında Karacabey, güneyinde Osmangazi ve Nilüfer, doğusunda Gemlik ile komşu olduğu bilgisine ulaşmaktadır. İlçe marmara iklimi etkisi altındadır, bu nedenle yazlar çok sıcak değil ama kurak geçer. Kışlar ılık ve yağışlıdır. İlçe ekonomisinin temeli ise tarım, sanayi ve hayvancılık faaliyetlerine dayanmaktadır. İlçede yapılan tarım faaliyetleri kapsamında sebze ve meyve tarımı yapılmaktadır. Zeytincilik, ilçe halkının birinci derecede gelir kaynağıdır. İlçede iş hacminin birçoğunu ithalat-ihracat işlemleri oluşturmaktadır. İthalat, hem deniz ve hem de karayoluyla yapılır.

Bademli Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Bademli Mahallesinde kiralık konut fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına emlak endeksi verileri şöyledir:

-        Kiralık daire metrekare ortalama birim fiyatı 16 Türk Lirasıdır.

-        Ortalama büyüklüğü 350 metrekare olan evlerin kiralama fiyatı 5.509Türk Lirası olarak hesaplanmıştır.

-        Daireların geri dönüş/amortisman süresi ise 38 yıl olarak öngörülmektedir.

Tercih edeceğiniz kiralık dairenin konumu, iç ve dış özellikleri (dış cephe, ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, güvenli vb.) ve diğer tüm etkenlere göre kiralama fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev kiralamadan önce öngördüğünüz yaşam süresini ve yaşam alanınızdaki beklentilerinizi göz önünde bulundurarak arama yapmanızı öneririz. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Bademli Mahallesi sahibinden kiralık konut ve emlakçıdan satılık konut gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Bademli Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Mudanya Bademli Mahallesi kiralık konut arayışında olan özellikle çocuklu aileler için yaptığımız Orta kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

-        Necla Orhan İlkokulu: Bademli, Karaşlık Okul Sk. No:8, 16960 Mudanya/Bursa.

-        Turhan Tayan Anadolu Lisesi: Bademli mah, Mavi cad, 16960 Mudanya/Bursa.

Bademli Mahallesi Kiralık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Bademli Mahallesi kiralık ev ilanlarına bakanlar için, yaşayacağı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

-        Bademli Mahallesi Muhtarlığı: Bademli, Bademli Mahalle Merkezi, 16940 Mudanya/Bursa.

-        Bursa Mudanya Devlet Hastanesi  Aydınpınar, Sarı Cd. No:2, 16940 Mudanya/Bursa.

-        Mudanya Belediyesi: Şükrüçavuş, Mustafa Kemal Paşa Cd. No:10, 16940 Mudanya/Bursa.

-        Mudanya Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğü: Ömerbey Mah., Bursa Asfaltı Cad. Hükümet Konağı No:2, 16940 Mudanya/Bursa.

-        Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü: Ömerbey, Deniz Cd. No:7, 16940 Mudanya/Bursa.

Mahalle hakkında bilgiler doğrultusunda, emlakçıdan ya da sahibinden Bademli Mahallesi kiralık konut ilanlarına Emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Mudanya Kiralık Ev
Akköy Mahallesi Kiralık EvAltıntaş Mahallesi Kiralık EvAydınpınar Mahallesi Kiralık EvBademli Mahallesi Kiralık EvBalabancık Mahallesi Kiralık EvÇağrışan Mahallesi Kiralık EvÇamlık Mahallesi Kiralık EvÇayönü Mahallesi Kiralık EvÇekrice Mahallesi Kiralık EvÇepni Mahallesi Kiralık EvÇınarlı Mahallesi Kiralık EvDedeköy Mahallesi Kiralık EvDereköy Mahallesi Kiralık EvEğerce Mahallesi Kiralık EvEmirleryenicesi Mahallesi Kiralık EvEsence Mahallesi Kiralık EvEvciler Mahallesi Kiralık EvGöynüklü Mahallesi Kiralık EvGüzelyalı Burgaz Mahallesi Kiralık EvGüzelyalı Eğitim Mahallesi Kiralık EvGüzelyalı Kiralık EvGüzelyalı Siteler Mahallesi Kiralık EvGüzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık EvHalitpaşa Mahallesi Kiralık EvHançerli Mahallesi Kiralık EvHasanbey Mahallesi Kiralık EvHasköy Mahallesi Kiralık EvIşıklı Mahallesi Kiralık Evİpekyayla Mahallesi Kiralık EvKaymakoba Mahallesi Kiralık EvKumyaka Mahallesi Kiralık EvKüçükyenice Mahallesi Kiralık EvMesudiye Mahallesi Kiralık EvMirzaoba Mahallesi Kiralık EvMudanya Kiralık EvMürsel Mahallesi Kiralık EvMütareke Mahallesi Kiralık EvOrhaniye Mahallesi Kiralık EvÖmerbey Mahallesi Kiralık EvSöğütpınar Mahallesi Kiralık EvŞükrüçavuş Mahallesi Kiralık EvTirilye Mahallesi Kiralık EvÜlkü Mahallesi Kiralık EvYalıçiftlik Mahallesi Kiralık EvYaman Mahallesi Kiralık EvYaylacık Mahallesi Kiralık EvYeni Mahallesi Kiralık EvYörükali Mahallesi Kiralık EvYörükyenicesi Mahallesi Kiralık EvZeytinbağı Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.