Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Satılık Ev

araması için 68 ilan bulundu
search
Mustafa Kemal Paşa Mahallesicancel
Avcılarcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Rehberi

Emlakjet ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut satın alabilirsiniz.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Avcılar ilçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi bulunduğu konum itibari ile birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin eğitim, sağlık ve ulaşım bilgileri ile yakından ilgilenmektedirler. Özellikle çocuklu aileler için mahallenin eğitim bilgileri oldukça önemlidir. Mahalle sınırlarında sekiz adet okul yer almaktadır. Bu eğitim kurumlarının isimleri: Avcılar Mehmetçik İlköğretim Okulu, Haydar Akın Anadolu Meslek Lisesi, Haydar Akın Anadolu Teknik Lisesi Ve Anadolu Meslek Lises,i Horev Eğitim Vakfı-mehmet Emin Horoz Lojistik Anadolu Meslek Lisesi, Kumsal Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Saadetdere İlköğretim Okulu, Tarih Dershanesi ve Vali Rıdvan Yenişen İlköğretim Okulu’dur. Mahalle sınırlarında yer alan sağlık kurumları araştırıldığında ise karşımıza mahallede bir adet sağlık kuruluşu çıkmaktadır. Bu sağlık kuruluşunun ismi ise Mustafa Kemal Paşa Aile Sağlığı Merkezi’dir. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahalle ulaşımı hakkında da detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalle ulaşımında ise  İETT otobüs hattı, metro, metrobüs ve minibüs hatlarının kullanıldığı bilgisine ulaşılmaktadır.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Satılık Konut Arayanlara Mahalle Nüfus, Sokak ve Cadde Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 46.294’tür. Mahalle nüfusunun 23 bin 322’sini erkek, 22 bin 972’sini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 9 adet cadde ve 13 adet sokak bulunmaktadır. Avcılar Mustafa Kemal Paşa satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz caddeler ve sokaklar: Beyoğlu Caddesi, İETT İstiklal Caddesi, İETT Orhangazi Caddesi,  İETT Yıldırım Beyazıt Caddesi,  İstiklal Caddesi, Mareşal Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Orhan Gazi Caddesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Aydın Sokak, Cami Sokak, Çetin Sokak, Demet Sokak, Fidan Sokak, Hilal Sokak, Kanarya Sokak, Karanfil Sokak, Kayabaşı Sokak, Köroğlu Sokak, Lale Sokak, Mektep Sokak ve Mutlu Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Avcılar ilçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.