Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Yeni Sahra Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Yeni Sahra Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Rehberi

Emlakjet.com olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Yeni Sahra Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, sokakları, caddeleri ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olarak konut tercihinize karar verebilirsiniz.

Yeni Sahra Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Anadolu Yakası’nda yer alan Yenisahra Mahallesi Marmara Bölgesi geçiş ikliminin tesiri altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk  ve yağışlı geçmektedir. Yeni Sahra Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin eğitim, ulaşım ve sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle içerisinde üç adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumlarının isimleri: Yenisahra Öğretmen Duriye Nuriye Endürüst Ortaokulu, Sakarya İlkokulu ve Habire Yahşi Anadolu Lisesi’dir. Yenisahra Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahalle sağlık kurumları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle içerisinde bir adet sağlık kuruluşu yer almaktadır. Bu sağlık kuruluşunun ismi: Yenisahra Aile Sağlığı Merkezi’dir.

Yeni Sahra Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Nüfus, Sokak ve Cadde Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 10.943’tür. Mahalle nüfusunun 5 bin 663’ünü erkek, 5 bin 280’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Yenisahra Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 93 adet sokak ve 15 adet cadde bulunmaktadır. Ataşehir Yenisahra Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz sokaklar ve caddeler: 50. Yıl Caddesi, Ali Fuat Cebesoy Caddesi, Atalay Caddesi, Barbaros Caddesi, Fatih Caddesi, İnönü Caddesi, İstiklal Mahallesi, Karaman Caddesi, Koç Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Necla Caddesi, Ordu Caddesi, Sürçü Yolu Caddesi, Yavuz Selim Caddesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Abant Sokak, Adem Yavuzbey Sokak, Ahsen Sokak, Ak Yıldızlar Sokak, Akarlar Sokak, Akıncı Gençler Sokak, Akik Sokak, Akyıldız Sokak, Alabey Çıkmazı Sokak, Alyıldız Sokak, Anıt Sokak, Anne Sokak, Arslan Sokak, Artvinliler Sokak, Aydemir Sokak, Aydınlar Sokak, Aygün Sokak, Bedirler Sokak, Bektaş Sokak, Beyhan Sokak, Beyaz Leylak Sokak, Bostan Sokak, Boztepe Sokak, Cengiz Topel Sokak, Çalışkan Sokak, Çetinler Sokak, Çatal Sokak, Çevik Sokak, Derecik Sokak, Derinöz Sokak, Deste Sokak, Durmaz Sokak, Eda Sokak, Eflatun Sokak, Elbistan Sokak, Ercanlar Sokak, Figen Sokak, Gamlı Sokak, Görele Sokak, Güneşli Sokak, Güven Sokak, Güvercin Sokak ve Ezgi Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul illine bağlı Ataşehir ilçesinin Yeni Sahra Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.