Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Çukurova Belediye Evleri Mahallesi Kiralık Daire

araması için 21 ilan bulundu
search
Belediye Evleri Mahallesicancel
Çukurovacancel
Adanacancel

Adana Belediye Evleri Kiralık Daire Arayanlara Yol Gösterecek Bilgiler

Adana Belediye Evleri kiralık daireilanları Emlakjet üzerinde en çok aratılan ilanlardan bir tanesi olmuştur. Adana’da yaşamak isteyen kiracılar web sitemiz sayesinde güvenilir ilanlara bir tık ile ulaşabiliyorlar. Mülk sahipleri de evlerini kiraya vermek için en güvenilir kiracılara yine bu platform üzerinden rahatlıkla ulaşmış oluyor.

 

Adana Belediye Evleri’nde bulunan kiralık daireler şehrin kayda değer özelleri sayesinde insanları kendine çekmeye devam ediyor. Türkiye’nin en yüksek altınca nüfus sayısına sahip olan şehrin nüfusu son sayımlara göre yaklaşık olarak 2 milyon civarındadır. Şehir pek çok önemli ticaret faaliyetlerine ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Yeşil doğası, Seyhan nehri ve tarihi güzellikleri nedeni ile insanlar yaşamak için Adana’yı tercih etmişlerdir.

 

Akdeniz bölgesinde yer alan Adana, sahip olduğu yaklaşık 160 kilometre Akdeniz kıyısıyla en önemli turizm merkezlerinden biridir. Geçmişten bugüne birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olması da kültürel ve tarihsel anlamda zengin olmasını sağlamıştır. Adana’nın Çukurova ilçesinde yer Belediye Evleri mahallesi, ulaşım olarak uygun bir konumda yer almaktadır. Belediye Evleri mahallesinde aşağıdaki sosyal, kültürel ve eğitim imkanları bulunmaktadır. Bu imkanlar şunlardır:

 

  • Kurtepe Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Fazilet Kibritoğlu İlköğretim Okulu
  • Bilimkent İlköğretim Okulu
  • Ramazan Atıl Lisesi
  • Semt pazarı
  • Alışveriş yapılabilecek farklı noktalar

 

Yaklaşık 58 bin kişilik bir nüfusa sahip olan Belediye Evleri mahallesinde ev kiralamak ya da satın almak istiyorsanız, en güncel ilanlara Emlakjet üzerinden ulaşabilirsiniz. Merkez bir ilçe olan Çukurova’da bulunan bu nezih mahallede ev bulmak sitemiz ayrıcalığı ile artık çok daha kolay!

 

Adana Belediye Evleri Kiralık Daire Fiyatları

Emlakjet müşterilerine çok çeşitli daireleri bulabilecekleri güvenilir bir portföy sunar. Aradığınız ister müstakil ev olsun ister dubleks ev olsun, küçük olsun büyük olsun ne ararsanız sitemizde bir tık ile bulabileceksiniz. Web sitemiz müşterilerine çeşit sunarken bunu yalnızca dairenin türü konusunda yapmıyor. Aynı zamanda maddi anlamda da müşterilerine seçenek sunuyor. Adana’da sahibinden ucuz kiralık evler arıyorsanız, bütçenize en uygun ilanları bu platform üzerinde rahatlıkla bulabileceksiniz. Yapmanız gereken tek şey ise resmi internet adresimizi ziyaret ettikten sonra arama kısmına aradığınız özellikleri girmek veya gelişmiş filtreleme özelliğimizden yararlanmak olacak.

 

Adana Belediye Evleri Kiralık Daire Fırsatları

Ev kiralama ya da satın alma işlemlerinde aradığınız niteliklere uygun evi bulamamak can sıkıcı olabiliyor. Zaten ev satın almak ve kiralamak başlı başına bütçeleri zorladığından bir de üzerine aranan niteliklerin bulunamaması insanları üzüyor. Biz bu durumu artık değiştiriyoruz. Örneğin; Adana Kurttepe Mahallesi kiralık daireler ile ilgileniyorsunuz ve karar vermenizi kolaylaştıracak birtakım bilgilere ihtiyacınız var. Bölgede aradığınız; müstakil ya da apartman, oda sayısı, banyo sayısı gibi özelliklerin hepsini sitemiz üzerinden inceleyerek istediğiniz eve ulaşabilirsiniz.  Siz de Adana Belediye Evleri kiralık daire ilanları ve çok daha fazlası için doğru adrestesiniz, hemen ziyaret edin. Pişman olmayacaksınız.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.