Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karabağlar Basın Sitesi Mahallesi Kiralık Ev

araması için 10 ilan bulundu
search
Basın Sitesi Mahallesicancel
Karabağlarcancel
İzmircancel

Basın Sitesi Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Basın Sitesi Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Basın Sitesi Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Basın Sitesi Mahallesi; İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı olan 58 mahalleden biridir. Güncel nüfus bilgilerine göre Basın Sitesi Mahallesi’nde 16.288 kişi yaşamaktadır. Basın Sitesi Mahallesi; İzmir il merkezine yaklaşık 5 km, Karabağlar ilçe merkezine ise yaklaşık 22 km uzaklıktadır. 

Basın Sitesi Mahallesi Ulaşım Olanakları

Basın Sitesi Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. İzmir ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Basın Sitesi Mahallesi ulaşımı Karabağlar’a gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Basın Sitesi Mahallesi’ne otobüs ve metro aracılığıyla ulaşım sağlanabilmektedir. Basın Sitesi Mahallesi’ne ulaşabileceğiniz bazı hatlar şu şekildedir:

  • İzmir Metrosu

  • 16: Vatan Mahallesi-Üçyol Metro

  • 19: Şehitler-Konak

  • 520: Salih Omurtak-Üçyol Metro

  • 523: Uzundere-Üçyol Metro

  • 879: Fahrettin Altay Aktarma-Gaziemir Semt Garajı

  • 681: Lozan Meydanı

  • 950: Konak

  • 18: Yeşilyurt-Konak

  • 575: Maliyeciler Mahallesi-Üçyol Metro

  • 579: Yeşilyurt-Üçyol Metro

  • 811: Engelliler Merkezi

Basın Sitesi Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Karabağlar Basın Sitesi Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için mahallede bulunan eğitim kurumlarını araştırdık. Basın Sitesi Mahallesi’nde 5 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim isteyenler Karabağlar’da bulunan diğer okulları tercih edebilirler. Karabağlar’da 116 adet okul bulunmaktadır. Basın Sitesi Mahallesi’nde bulunan bazı okullar şu şekildedir:

  • Şehit Halit Taş Ortaokulu

  • Agahefendi İlkokulu

  • Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

  • Adnan Mazıcı İlkokulu

  • Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi

Karabağlar Basın Sitesi Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

İzmir Karabağlar Basın Sitesi Mahallesi kiralık konut fiyatları ortalama aylık 2.334 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan kiralık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 19 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İzmir Karabağlar Basın Sitesi Mahallesi kiralık konutların ortalama büyüklüğü yaklaşık olarak 125 metrekaredir. İzmir içerisinde bulunan köyler tarihi dokuları ve doğal güzellikleriyle oldukça üne sahipler. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan veya kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Karabağlar Basın Sitesi Mahallesi sahibinden kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Karabağlar Kiralık Ev
Abdi İpekçi Mahallesi Kiralık EvAdnan Süvari Mahallesi Kiralık EvAli Fuat Cebesoy Mahallesi Kiralık EvAli Fuat Erden Mahallesi Kiralık EvArap Hasan Mahallesi Kiralık EvAşık Veysel Mahallesi Kiralık EvAydın Mahallesi Kiralık EvBahar Mahallesi Kiralık EvBahçelievler Mahallesi Kiralık EvBahriye Üçok Mahallesi Kiralık EvBarış Mahallesi Kiralık EvBasın Sitesi Mahallesi Kiralık EvBozyaka Mahallesi Kiralık EvCennetçeşme Mahallesi Kiralık EvCennetoğlu Mahallesi Kiralık EvÇalıkuşu Mahallesi Kiralık EvDevrim Mahallesi Kiralık EvDoğanay Mahallesi Kiralık EvEsendere Kiralık EvEsenlik Mahallesi Kiralık EvEsentepe Mahallesi Kiralık EvEsenyalı Mahallesi Kiralık EvFahrettin Altay Kiralık EvFahrettin Altay Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGeneral Asım Gündüz Mahallesi Kiralık EvGeneral Kazım Özalp Mahallesi Kiralık EvGülyaka Mahallesi Kiralık EvGünaltay Kiralık EvGünaltay Mahallesi Kiralık EvHatay Kiralık Evİhsan Alyanak Mahallesi Kiralık EvKarabağlar Kiralık EvKarabağlar Mahallesi Kiralık EvKavacık Köyü Kiralık EvKavacık Mahallesi Kiralık EvKazım Karabekir Mahallesi Kiralık EvKibar Kiralık EvKibar Mahallesi Kiralık EvLimontepe Mahallesi Kiralık EvMaliyeciler Kiralık EvMaliyeciler Mahallesi Kiralık EvMetin Oktay Mahallesi Kiralık EvMuammer Akar Mahallesi Kiralık EvOsman Aksüner Mahallesi Kiralık EvÖzgür Mahallesi Kiralık EvPeker Mahallesi Kiralık EvPoligon Kiralık EvPoligon Mahallesi Kiralık EvRefet Bele Mahallesi Kiralık EvReis Mahallesi Kiralık EvSalih Omurtak Mahallesi Kiralık EvSarıyer Mahallesi Kiralık EvSelvili Mahallesi Kiralık EvSevgi Mahallesi Kiralık EvŞehitler Mahallesi Kiralık EvTahsin Yazıcı Mahallesi Kiralık EvTırazlı Köyü Kiralık EvTırazlı Mahallesi Kiralık EvUğur Mumcu Mahallesi Kiralık EvUmut Mahallesi Kiralık EvUzundere Mahallesi Kiralık EvÜçkuyular Mahallesi Kiralık EvVatan Mahallesi Kiralık EvYaşar Kemal Mahallesi Kiralık EvYeşilyurt Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık EvYurdoğlu Mahallesi Kiralık EvYüzbaşı Şerafettin Mahallesi Kiralık EvZincirlikuyu Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.