Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Satılık Ev

araması için 69 ilan bulundu
search
Çobançeşme Mahallesicancel
Bahçelievlercancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Çobançeşme Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Çobançeşme Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Çobançeşme Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgilendirme

İstanbul iline bağlı Bahçelievler ilçesi içerisinde yer alan Çobançeşme Mahallesi’nin toplam nüfusu 33 bin 39’dur. Mahalle nüfusunun 16 bin 965’ini erkek, 16 bin 74’ünü kadın nüfusu oluşturmaktadır. Çobançeşme Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 4 adet cadde ve 92 adet sokak bulunmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin iklim ve ulaşım koşulları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise yağışlı geçmektedir. Çobançeşme Mahallesi satılık ev arayan kişilerin en fazla önemsediği konulardan biri de mahallenin ulaşım imkanlarıdır. Mahalle ulaşımında tren, metro ve otobüs hattı kullanılmaktadır. Bu ulaşım araçları:

  • 31 Numaralı Otobüs Hattı,
  • 34BZ Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 98B Numaralı Otobüs Hattı, 
  • HT12 Numaralı Otobüs Hattı,
  • Marmaray ve
  • M1A Numaralı Metro Hattı’dır.

Çobançeşme Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden konut arayan çocuklu aileler mahallenin eğitim imkanları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle eğitim imkanları bakımından oldukça zengindir. Bölge halkından edinilen bilgilere göre mahalle eğitim anlamında oldukça donanımlı kadrolara sahiptir. Mahalle içerisinde 6 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi satılık konut arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Atatürk İlköğretim Okulu: Şirinevler, Çavuş Paşa Cad./seçkin Sok. No:10, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için (0212) 507 47 72 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Beyihe Doktor Nevhiz Işıl İlköğretim Okulu: Çobançeşme, Fatih Caddesi, Reyhan Sk. No:30, 34196 Bahçelievler/İstanbul. Okul hafta içi sabah 8 ile akşam 5 saatleri arasında hizmet vermektedir. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 503 56 34 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Çobançeşme Lisesi: Çobançeşme, Mithatpaşa Cd. No:7, 34196 Bahçelievler/İstanbul. Eğitim kurumu hafta içi sabah 9 ile akşam 5 buçuk saatleri arasında hizmet vermekte olup hafta sonları kapalıdır.
  • İHKİB Yenibosna Hazır Giyim Meslek Lisesi: Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi okul Sok. Yenibosna Bahçelievler. Daha detaylı bilgiler için 0312 451 11 71 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • İhlas Koleji: Çobançeşme, Fatih Cd. No:1, 34196 Bahçelievler/İstanbul. Okul hafta içi 8 buçuk ile akşam 6 saatleri arasında hizmet vermektedir. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için 0850 425 2440 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Kudret Saraçoğlu İlköğretim Okulu: Çobançeşme, Mithatpaşa Cd. No:2, 34196 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 551 26 20 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini Çobançeşme Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bahçelievler Çobançeşme mahallesi satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.