Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karşıyaka Fikri Altay Mahallesi Kiralık Ev

araması için 3 ilan bulundu
search
Fikri Altay Mahallesicancel
Karşıyakacancel
İzmircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Karşıyaka Fikri Altay Mahallesi Kiralık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Karşıyaka Fikri Altay Mahallesi kiralık Konut arayışı içerisinde olan Emlakjet okuyucularımız için hazırladığımız bu rehber sayesinde  mahalle hakkında daha fazla bilgiye sahip olacak ve bu sayede Karşıyaka Fikri Altay Mahallesi kiralık Konut arayışındaki ziyaretçilerimizin istedikleri ve hayal ettikleri evi bulmalarını kolaylaştıracağız. EmlakJet okuyucularına yardımcı olmak için hazırladığımız bu yazıda bölgenin kurumlarından fiyatlarına kadar pek çok noktasına değindik.

Fikri Altay, İzmir ilinin karşıyaka ilçesine bağlı bir mahalledir. kiralık Konut arayan siz emlakjet okurları için dikkat edilmesi gereken bir konu da bölgenin sahip olduğu iklim şartlarıdır. Akdeniz ikliminin görüldüğü İzmir'de yaz mevsimi sıcak ve kurak, kış mevsimi ılık ve yağışlı geçer. Bir yılda ilde hava sıcaklığı sıfırın altına düştüğü gün sayısı yaklaşık ondur.Yılda yaklaşık 100 gün ise 30 derecenin üzerinde yaşanır.Kar yağışı nadir görülür. Yıllık yağış miktarı 700–1200 mm arasındadır. Yaz aylarında şehre özgü imbat adı verilen serin rüzgâr eser.Yıllık ortalama deniz suyu sıcaklığı 18,5 °C'dir.

FİKRİ ALTAY mahallesi nüfusu (MERKEZ beldesine) bağlı KARŞIYAKA, İZMİR. FİKRİ ALTAY mahallesinin Nüfusu Toplam 8.104 tır. Bu nüfusun 3.971'si Erkek, 4.133'si Kadındır.

İZMİR ili KARŞIYAKA ilçesi (MERKEZ beldesine) bağlı FİKRİ ALTAY mahallesinin bağlı olduğu belediyenin niteliği BÜYÜKŞEHİR İLÇE'dir.

 Fikri Altay Mahallesi Ulaşım Olanakları

Fikri Altay Mahallesi kiralık Konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Fikri Altay, mahallesine ulaşım karşıyaka ilçesinin ulaşım olanakları ile sağlanmaktadır.Bornova, Çiğli ve Menemen ilçeleri ile komşu İzmir’in Karşıyaka ilçesi, İzmir Körfezi’nin iki yakasını birleştiren konumu ile şehrin en popüler ilçelerinden biridir.Türkiye genelinde en gelişmiş 10 şehri arasına giren Karşıyaka, İzmir merkezin tam karşısında yer almaktadır. 1954 yılından bu yana ilçe statüsünde olan Karşıyaka’ya gitmek için; havayolu, karayolu, denizyolu ve demiryolu ile ulaşım seçenekleri tercih edilebilir.Şehir merkezine ortalama 6 km uzaklıktaki Karşıyaka’ya İzmir şehir merkezi ve çevre ilçelerden ulaşım sağlamak isterseniz; tramvay, İzban, metro, otobüs ve vapur ile de ulaşım sağlamak mümkündür. 

Demiryolu, denizyolu, karayolu ve havayolu ile ulaşım sağlayabileceğiniz İzmir şehrine geldikten sonra; özel araç, taksi, otobüs, denizyolu ya da raylı sistemleri kullanarak Karşıyaka’ya gidebilirsiniz.Karşıyaka ilçesi, İzmir şehir merkezine ortalama 6 km uzaklıkta yer alır ve zengin bir ulaşım seçeneğine sahiptir.

Karşıyaka’ya uçak ile ulaşım sağlamak için, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nı kullanabilirsiniz. İzmir’in Gaziemir ilçesinde yer alan havalimanından ayrıldıktan sonra, İzban ve metro hatlarını kullanarak Karşıyaka’ya gelebilirsiniz.

Adnan Menderes Havalimanı’ndan Karşıyaka’ya İzban hattı ile ulaşım sağlamak isterseniz; Karşıyaka durağında inmeniz gerekmektedir. İki durak arası yolculuk ise ortalama 50 dakika sürmektedir.İzban ile Havalimanı durağından Karşıyaka durağına gitmek için ortalama 5- 6 TL ödemeniz gerekmektedir.Adnan Menderes Havalimanı’ndan Karşıyaka’ya otobüs ile ulaşım sağlamak isterseniz; 200, 202 ve 204 no’lu otobüs hatlarını kullanabilirsiniz.

İzmir’in diğer ilçelerinden Karşıyaka’ya gitmek için İzdeniz’i kullanabilirsiniz.

 

Karşıyaka’ya; Alsancak, Bostanlı, Foça, Göztepe, Güzelbahçe, Karantina, Konak, Mordoğan, Pasaport, Urla ve Üçkuyular’dan vapur ile ulaşım seçeneği mevcuttur.Karşıyaka’ya vapur ile ulaşım ücreti ortalama 5- 6 TL’dir.

Fikri Altay Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Karşıyaka Fikri Altay Mahallesi kiralık Konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik.Mahalle içerisinde ve mahalle çevresinde bulunan bazı okullar şu şekildedir:

  • Karşıyaka Atakent Aysel Salih Baysak Anaokulu

  • Toki Karşıyaka Belediyesi Anadolu Lisesi

  • Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Karşıyaka Lisesi

  • Mehmet Seniye Özbey İlkokulu

  • Karşıyaka Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Karşıyaka Ortaokulu

  • Fevzipaşa Ortaokulu

  • Şair Eşref İlkokulu

Karşıyaka Fikri Altay Mahallesi kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul  Bilgileri

 

İzmir Karşıyaka Fikri Altay mahallesi kiralık Konut fiyatları ortalama 1.974 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 20 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Karşıyaka Fikri Altay Mahallesi kiralık Konut ortalama büyüklüğü 100 metrekaredir. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.Bir daire satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Karşıyaka Fikri Altay Mahallesi sahibinden kiralık Konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.