Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir Örnek Mahallesi Satılık Ev

araması için 42 ilan bulundu
search
Örnek Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Örnek Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Yol Haritası

Emlakjet ekibi olarak satılık daire arayışında olan vatandaşlara yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Örnek Mahallesi satılık konut arayışında olan kişiler için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Örnek Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgilendirme

İstanbul ilinin Anadolu Yakası’nda yer alan Örnek Mahallesi yer almış olduğu Ataşehir ileçesi için oldukça önemlidir. Örnek Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin eğitim ve sağlık bilgileri ile ilgili olarak da detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalleden konut tercihinde bulunmak isteyen çocuklu aileler diğer ailelere göre eğitim kurumlarını daha detaylı incelemektedir. Mahalle içerisinde altı adet okul yer almaktadır.

Bu okulların isimleri:

  • Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu,
  • Aydın Doğan İlköğretim Okulu,
  • İETT Örnek İlköğretim Okulu,
  • İhsankurşunoğlu İlköğretim Okulu,
  • Özel Başarı Dershanesi Soyak Şubesi ve
  • Özel İlk Odak Meslek Eğitim Merkez Kursu’dur.

Örnek Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahalle içerisinde bir adet de sağlık kurumunun yer aldığı bilgisine ulaşmaktadırlar. Bu sağlık kurumunun ismi ise: Örnek Polikliniği’dir.

Örnek Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Nüfus Ve Sokak Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 27.521’dir. Mahalle nüfusunun 13 bin 187’sini erkek, 14 bin 334’ünü kadın nüfusu oluşturmaktadır. Örnek Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 99 adet sokak ve 11 adet cadde bulunmaktadır. Ataşehir Örnek Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz caddeler ve sokaklar:  Ahmet Yesevi Caddesi, Ali Fuat Cebeci Caddesi, Ali Fuat Cebesoy Caddesi, Libadiye Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi, Semerkant Caddesi, Elif Sokak, Ercüment Batanay Sokak, Erfelek Sokak, Fehim Tokay Sokak, Ferah Feza Sokak, G-12 Sokak, G-30 Sokak, G-34 Sokak, G-39 Sokak, G-6 Sokak, G-61 Sokak, Güldeste Sokak, Gülizar Sokak, Gülnihal Sokak, Hacı Emin Efendi Sokak, Hicaz Sokak, Hümayun Sokak, Hüzzam Sokak, Kanuni Nazım Bey Sokak, Kılıç Ali Paşa Sokak, Kısa Sokak, Lalegül Sokak, Lemi Atlı Sokak, Mahir Sokak, Merve Sokak, Mevlana Cami Sokak, Muhayer Sokak, Musa Süreyya Bey Sokak, Refah Sokak, Revan Sokak, Saba Sokak, Şair Nebi Sokak, Sancak Sokak, Şehnaz Sokak, Somuncu Baba Sokak, Sultan Sokak, Tahir Sokak, Tambur Sokak, Udi Hasan Bey Sokak, Uyanık Sokak, Uzun Sokak, Yamaç Sokak, Yeğinler Sokak, Yusuf Deniz Sokak, Zafer Sokak, Zemzem Sokak, Zemzeme Sokak ve Ziya Gökalp Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Ataşehir ilçesine bağlı Örnek Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Ataşehir uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.