Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Edremit Akçay Mahallesi Kiralık Ev

araması için 17 ilan bulundu
search
Akçay Mahallesicancel
Edremitcancel
Balıkesircancel

Akçay Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev ilanlarına bakanlar için, hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Balıkesir'in Edremit ilçesi sınırları içerisinde kalan Akçay Mahallesi kiralık konut arayanlar için mahalle hakkında topladığımız kısa bilgiler ile dolu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Akçay Mahallesi; Balıkesir ilinde bulunan Edremit ilçesine bağlı bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 5.334 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. 

Mahalle tarihi hakkında net bir bilgi yoktur. Edremit'te yer alan merkez mahallelerden biridir. Büyükşehir’de olmasından dolayı ulaşım ve yaşam imkanları oldukça fazladır. Mahallede bir adet park, bir adet camii ve muhtarlık binası bulunur. Balıkesir il merkezi ve Edremit ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir. 

1999 yılında Belediye statüsüyle belde olmuştur fakat 2 Kasım 2012'de TBMM'de kabul edilen 6360 sayılı kanun ile mahalle olmuştur. Mahalle Kaz Dağları eteklerinde kurulmuş olan bir küçük turizm kasabası iken günümüzde fazlasıyla gelişmiştir. Uzun kıyı kordonunda çay bahçeleri, oteller, pansiyonlar, bungalov evleri ve turistler için dükkanlar bulunur.

Mahalle hakkında daha fazla fikir edinebilmek adına, bağlı bulunduğu Edremit ilçesi; Balıkesir ilinin batısında, Ege Denizi kıyısındaki ilçedir. Balıkesir ilinin dördüncü en büyük ilçesi olup zeytincilik ve Kazdağları ile meşhurdur. Batıda Ege Denizi, Ayvacık ve Ezine ilçesi, kuzeyde Bayramiç ve Yenice ilçeleri, Doğuda Havran ilçesi, güneyde Burhaniye ilçesi ile komşudur. 47 mahallesi bulunmaktadır. Rakımı 25 metre iken, yüzölçümü 708 km²'dir. Akdeniz İklimine sahiptir ve bu sebeple yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlıdır. Zeytincilik, Turizm Faaliyetleri ve incir, sebze, meyve vb. tarım ile halk geçimini sağlar. 

Akçay Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Akçay Mahallesinde kiralık konut fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına ilçe emlak endeksi verileri şöyledir:

  • Ortalama birim kiralama fiyatı; 18 Türk Lirası,

  • Ortalama brüt alan; 100 metrekare,

  • Ortalama kiralama fiyatı; 1.773 Türk Lirası ve

  • Amortisman süresi 21 yıldır.

Tercih edeceğiniz kiralık dairenin konumu, iç ve dış özellikleri (dış cephe, ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, güvenli vb.) ve diğer tüm etkenlere göre kiralama fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev kiralamadan önce öngördüğünüz yaşam süresini ve yaşam alanınızdaki beklentilerinizi göz önünde bulundurarak arama yapmanızı öneririz. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Akçay Mahallesi sahibinden kiralık konut ve emlakçıdan satılık konut gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Akçay Mahallesi Kiralık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Akçay Mahallesi kiralık ev ilanlarına bakanlar için, yaşayacağı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi: Cennetayağı Mahallesi, 781. Sokak No:7, 10300 Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Belediyesi: Soğanyemez, Belediye Başkanlığı, Yılmaz Akpınar Blv. 9/B, 10390 Edremit/Balıkesir.

  • Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğü: Camivasat Mah İnönü Caddesi No: 41 E Hükümet Konağı Zemin Kat, 10300 Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Adalet Sarayı:  Gazicelal, 453. Sk. No:16, 10300 Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Polis Karakolu: Camivasat, Ulugaraj Cd. No:47, 10300 Edremit/Balıkesir.

Mahalle hakkında bilgiler doğrultusunda, emlakçıdan ya da sahibinden Akçay Mahallesi kiralık konut ilanlarına Emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Edremit Kiralık Ev
Akçay Kiralık EvAkçay Mahallesi Kiralık EvAltınkum Mahallesi Kiralık EvAltınoluk Kiralık EvAltınoluk Mahallesi Kiralık EvArıtaşı Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvAvcılar Mahallesi Kiralık EvBeyoba Mahallesi Kiralık EvBostancı Mahallesi Kiralık EvCamivasat Mahallesi Kiralık EvCennetayağı Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇamcı Mahallesi Kiralık EvÇamlıbel Mahallesi Kiralık EvÇıkrıkçı Mahallesi Kiralık EvDarsofa Mahallesi Kiralık EvDereli Mahallesi Kiralık EvDoyran Mahallesi Kiralık EvEroğlan Mahallesi Kiralık EvGazicelal Mahallesi Kiralık EvGazi İlyas Mahallesi Kiralık EvGüre Cumhuriyet Mahallesi Kiralık EvGüre Mahallesi Kiralık EvHacıarslanlar Mahallesi Kiralık EvHacıtuğrul Mahallesi Kiralık EvHamidiye Mahallesi Kiralık EvHekimzade Mahallesi Kiralık Evİbrahimce Mahallesi Kiralık Evİkizçay Mahallesi Kiralık Evİskele Mahallesi Kiralık EvKadıköy Mahallesi Kiralık EvKapıcıbaşı Mahallesi Kiralık EvKavlaklar Mahallesi Kiralık EvKızılkeçili Mahallesi Kiralık EvMehmetalan Mahallesi Kiralık EvMerkez Kiralık EvNarlı Mahallesi Kiralık EvOrtaoba Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Mahallesi Kiralık EvSarıkız Mahallesi Kiralık EvSoğanyemez Mahallesi Kiralık EvŞahindere Mahallesi Kiralık EvTahtakuşlar Mahallesi Kiralık EvTurhanbey Mahallesi Kiralık EvTuzcumurat Mahallesi Kiralık EvYaşyer Mahallesi Kiralık EvYaylaönü Mahallesi Kiralık EvYolören Mahallesi Kiralık EvZeytinli Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.