Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şişli İzzet Paşa Mahallesi Satılık Daire

araması için 4 ilan bulundu
search
İzzet Paşa Mahallesicancel
Şişlicancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

İzzet Paşa Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Bölge Hakkında Genel Bilgiler 

İzzet Paşa Mahallesi satılık daire bakan okuyucularımızın ev ararken daha bilgili ve bilinçli olmaları için mahalle hakkında bilinmesi gerekenleri bir araya getirdiğimiz bu yazıyı hazırladık. İzzet Paşa Mahallesi, İstanbul ilinin Şişli ilçesine bağlı olan bir mahalledir. İzzet Paşa, doğuda Kuştepe, güneyde Şişli merkez, kuzey ve kuzey doğuda Hürriyet mahallesi ile çevrilidir. Mahallenin eski ismi İzzet Paşa Çiftliği'dir. Mahallede, ismini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'den alan Mustafa Sarıgül İlköğretim Okulu yer alır.  İstanbul Üniversitesi'ne bağlı Florence Nightingale Hemşirelik Yüksekokulu, mahalle sınırları içerisinde bulunur. Mahallede, Florence Nightingale Hastanesi'nin merkez binası yer almaktadır.1976 yılında inşa edilen İzzet Paşa Camii adındaki bir cami de vardır. 1989'da kurulan İzzet Paşa Spor Kulübü, futbol branşında faaliyet göstermektedir. Şişli ilçesinde, sıcak ve ılıman bir iklim görülür; kış aylarında yaz aylarından çok daha fazla yağış düşmektedir. İlçenin yıllık sıcaklık ortalaması 13.8 °C 'dır. Yıllık ortalama yağış miktarı ise, 797 mm’dir.

İzzet Paşa Mahallesi Satılık Daire Alacaklara Mahallenin Kurumları

Ev arayışlarınızda kolaylık sağlaması adına sizler için bölgenin kurumlarını ayrıntıları ile paylaştık.

  • Şişli Florence Nightingale Hastanesi, İzzet Paşa Mah, Abide-i Hürriyet Cad No:164, Posta kodu: 34381 Şişli/İstanbul. Tel: 444 436.
  • Bim Market, İzzet Paşa Mah, Fırın Arkası Sok. N: 7 / A, Posta kodu: 34387 Şişli/İstanbul. Tel: 0850 254 44 44.
  • Mustafa Sarıgül İlkokulu, İzzet Paşa Mah, Vefa Poyraz Cad. No:13, Posta kodu: 34387 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 291 78 85.
  • İzzet Paşa Eczanesi, İzzet Paşa Mah, Fırın Arkası Sok. No:39, Posta kodu: 34387 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 471 00 85.
  • Yurtiçi Kargo Kuştepe, İzzet Paşa Mah, Vefa Poyraz Cad. No: 5a, Posta kodu: 34381 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 225 29 84.
  • İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi, İzzet Paşa Mah, Abide-i Hürriyet Cad, Posta kodu: 34381 Şişli/İstanbul. Tel: 0212 440 00 00.

Siz de bu bölgede yaşamak isterseniz İzzet Paşa Mahallesi satılık konut ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman kolayca bakabilirsiniz.

İzzet Paşa Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 90 metrekare olarak karşımız çıkar. İzzet Paşa Mahallesi satılık daire fiyatları 374.400 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 4.160 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 20 yıldır.

Siz de burada yaşamayı düşünüyorsanız EmlakJeti tercih ederek en doğru kararı verdiniz. İlgili ilanlar sitemiz üzerinde sizler için bir araya getirildi. Bölgedeki ilanlar İzzet Paşa Mahallesi satılık ev sahibinden ya da emlakçıdan seçenekleriyle listeleme sayfalarımızda sizleri bekliyor.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Şişli Satılık Daire
19 Mayıs Mahallesi Satılık Daire19 Mayıs Satılık DaireBeşiktaş Satılık DaireBomonti Satılık DaireBozkurt Mahallesi Satılık DaireBozkurt Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Satılık DaireDereboyu Satılık DaireDolapdere Satılık DaireDuatepe Mahallesi Satılık DaireDuatepe Satılık DaireElmadağ Satılık DaireErgenekon Mahallesi Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireEsentepe Satılık DaireEskişehir Mahallesi Satılık DaireFeriköy Mahallesi Satılık DaireFeriköy Satılık DaireFulya Mahallesi Satılık DaireFulya Satılık DaireGülbağ Satılık DaireGülbahar Mahallesi Satılık DaireGülbahar Satılık DaireGümüşsuyu Satılık DaireHalaskargazi Mahallesi Satılık DaireHalaskargazi Satılık DaireHalide Edip Adıvar Mahallesi Satılık DaireHalide Edip Adıvar Satılık DaireHalil Rıfat Paşa Mahallesi Satılık DaireHalil Rıfat Paşa Satılık DaireHarbiye Mahallesi Satılık DaireHarbiye Satılık Daireİnönü Mahallesi Satılık Daireİzzet Paşa Mahallesi Satılık Daireİzzetpaşa Satılık DaireKaptan Paşa Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Satılık DaireKuştepe Mahallesi Satılık DaireKuştepe Satılık DaireMahmut Şevket Paşa Mahallesi Satılık DaireMahmutşevketpaşa Satılık DaireMecidiyeköy Mahallesi Satılık DaireMecidiyeköy Satılık DaireMerkez Mahallesi Satılık DaireMeşrutiyet Mahallesi Satılık DaireMeşrutiyet Satılık DaireNişantaşı Satılık DaireOkmeydanı Satılık DaireOsmanbey Satılık DairePangaltı Satılık DairePaşa Mahallesi Satılık DairePaşa Satılık DaireSıracevizler Satılık DaireŞişli Satılık DaireTeşvikiye Mahallesi Satılık DaireTeşvikiye Satılık DaireTopağacı Satılık DaireYayla Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.