Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Reyhanlı Yeni Mahallesi Satılık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Yeni Mahallesicancel
Reyhanlıcancel
Hataycancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun ilan bulunamadı. Arama kriterlerinizi değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle

Reyhanlı Satılık Daire & Reyhanlı Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Reyhanlı'daki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Reyhanlı satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Reyhanlı Satılık Daire

 

Reyhanlı satılık daire arayanlar için Reyhanlı, Hatay’ın bir ilçesidir. Hatay il merkezine 37 km uzaklıkta kalan Reyhanlı; 367 kilometrekare yüzölçümüne sahiptir. Akdeniz bölgesinde Hatay’ın doğusunda yer alan bu ilçemizde ulaşım; minibüs, taksi ve dolmuş üzerinden sıkça sağlanmaktadır. En önemli gelir kaynağı; tarım, ticaret ve sanayi üzerinedir. Bu ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine de  değinecek olursak Reyhanlı Hamamı, İmma Kalesi, Kızlar Sarayı, Atçana, Tainat ve Yenişehir Gölü gibi güzelliklere sahiptir. Sınırları; kuzeyden Hatay’ın Kumlu ilçesi, batıdan Hatay’ın Antakya ilçesi, doğudan ve güneyden ise Suriye ülkesi ile çevrilmiştir. 47 mahalleden bir araya gelen Reyhanlı ilçesi TUİK son nüfus bilgilerine göre 108.092 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Reyhanlı Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Reyhanlı'da yaşamak isteyenler için Reyhanlı'ya dair öncelikle şunu belirtmek istersek Reyhanlı satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Reyhanlı'da iş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Reyhanlı satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Reyhanlı satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Reyhanlı Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Reyhanlı ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Reyhanlı'da dilediğiniz kriterlere en uygun Reyhanlı 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Reyhanlı 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Reyhanlı Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Reyhanlı 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Reyhanlı Satılık Daire 1+1

 

Reyhanlı'da bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Reyhanlı 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Reyhanlı Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Reyhanlı yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Reyhanlı sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Reyhanlı Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Reyhanlı'da en uygun ve en yaşanabilir Reyhanlı satılık daireler için ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak belediye otobüsü, dolmuş, minibüs ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Reyhanlı Satılık Daire
Adabucak Mahallesi Satılık DaireAhmetbeyli Mahallesi Satılık DaireAkyayla Mahallesi Satılık DaireAlakuzu Mahallesi Satılık DaireBağlar Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBayır Mahallesi Satılık DaireBeşaslan Mahallesi Satılık DaireBükülmez Mahallesi Satılık DaireCilvegözü Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireCüdeyde Mahallesi Satılık DaireÇakıryiğit Mahallesi Satılık DaireDavutpaşa Mahallesi Satılık DaireDeğirmenkaşı Mahallesi Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireFevzipaşa Mahallesi Satılık DaireFidanlık Mahallesi Satılık DaireGazimürseltepesi Mahallesi Satılık DaireGöktepe Mahallesi Satılık DaireGültepe Mahallesi Satılık DaireHarran Mahallesi Satılık DaireKaracanlık Mahallesi Satılık DaireKarahüyük Mahallesi Satılık DaireKarasüleymanlı Mahallesi Satılık DaireKonuk Mahallesi Satılık DaireKuletepe Mahallesi Satılık DaireKumtepe Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Mahallesi Satılık DaireKuşaklı Mahallesi Satılık DaireMehmetbeyli Mahallesi Satılık DaireMustafa Kemal Mahallesi Satılık DaireNergizli Mahallesi Satılık DaireOğulpınar Mahallesi Satılık DaireÖz Kurtuluş Mahallesi Satılık DairePaşahüyük Mahallesi Satılık DairePaşaköy Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Mahallesi Satılık DaireSuluköy Mahallesi Satılık DaireTayfursökmen Mahallesi Satılık DaireTerzihüyük Mahallesi Satılık DaireUzunkavak Mahallesi Satılık DaireÜçtepe Mahallesi Satılık DaireVarışlı Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYenişehir Mahallesi Satılık DaireYeşilova Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.