Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sarıyer Maden Mahallesi Kiralık Ev

araması için 12 ilan bulundu
search
Maden Mahallesicancel
Sarıyercancel
İstanbulcancel

Maden Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Bölge Hakkında Bilgiler

Maden Mahallesi kiralık konut arayanlar için öğrenilmesi gereken bilgileri bu yazımızda EmlakJet okuyucularıyla paylaştık. Maden Mahallesi, Sarıyer ilçesinin mahallelerinden biridir. Komşuları, Merkez, Rumelikavağı, Kâzım Karabekir Paşa ve Kocataş mahalleleriyle Zekeriyaköy'dür. İsmini, Bizans ve Osmanlı döneminde bölgede işletilen altın, gümüş ve bakır madenlerinden almıştır. Özellikle Bizans döneminde yöre madenlerinden çıkan değerli metaller para basımında kullanılmıştır. Osmanlı döneminde de varlığı bilinen madenler üzerinde yapılan araştırmada madenlerin boyutlarının çok küçük olduğu belirtilmiş ve işletilmeye değer görülmeyerek madenler kapatılmıştır. Sarıyer'de Akdeniz iklimi görülmektedir. Yazları sıcak ve kurak kışları ılık ve yağışlıdır. Bu iklimin görüldüğü yerlerde şiddetli yaz kuraklıkları ve yüksek sıcaklık değerleri hakimdir. En sıcak ay ortalaması 26-28 °C, en soğuk ay ortalaması 8-10 °C dir. Yıllık sıcaklık ortalaması 18 °C dir. Yıllık yağış miktarı yükseltiye göre değişir. Ortalama 600 –1000 mm arasındadır.

Maden Mahallesi Kiralık Konut Bakanlara Mahallenin Kurumları

Emlakjet ziyaretçilerine özel hazırladığımız bu yazıda bölgenin önemli yerlerinin detayları ile bir araya getirdik.

  • Sarıyer Mehmet Şam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Maden Mah, Çırçırtepe Yolu Sokağı No:33, 34450 Sarıyer/İstanbul. Tel: (0212) 342 11 60.
  • Özel Mürüvvet Evyap Okulları, Maden Mah, 34450 Sarıyer/İstanbul. Tel: (0212) 342 43 33. 
  • Özel Mürüvvet Evyap Koleji, Maden Mah, Şifa Yolu Üstü Sok. No:39, 34450 Sarıyer/İstanbul.
  • Sarıyer Evyap Okulları, Maden Mah, Şifa Yolu Üstü Sok., 34450 Sarıyer/İstanbul.
  • Halkbank Bankamatik, Maden Mah, Kale Cad, 34450 Kumköy Köyü/Sarıyer/İstanbul. Tel: 444 0 400.
  • Özel ilgi Okulları, Maden Mah, Kilyos Cad. & Kuğu Sokak No:32, 34450 Sarıyer/İstanbul. Tel: (0212) 342 40 23.
  • Çiçekli Bahçe Anaokulu, Maden Mahallesi, Sarıyer İstanbul 34450, Gediz Sok. No:14, 34450 Sarıyer. Tel: (0212) 342 17 78.
  • ABC Anaokulu, Maden, Maden Mah. Kilyos Cad, Seher Sok. No:21, 34450 Sarıyer/İstanbul. Tel: 0537 651 27 27.
  • Masal Adası Anaokulu, Maden Mah, Kilyos Cad. No:17, 34450 Sarıyer/İstanbul. Tel: (0212) 342 22 32.

Siz de bu bölgede yaşamak isterseniz Maden Mahallesi kiralık daire ilanlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Maden Mahallesi Kiralık Konut Fiyatları

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık konutların alanları ortalama 167 metrekare olarak karşımız çıkar. Maden Mahallesi kiralık konut fiyatları 3.691 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 22 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 31 yıldır.

Emlakjet ile artık bir adım öndesiniz. Siz de bütçenizi oluşturduysanız istediğiniz eve bir adım daha yaklaştınız demektedir. Arağınız evi bir an önce bulabilmek adına Maden Mahallesi sahibinden kiralık evler için listeleme sayfalarımıza göz atmanız yeterli.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sarıyer Kiralık Ev
Arıköy Kiralık EvAyazağa Kiralık EvAyazağa Mahallesi Kiralık EvBahçeköy Kemer Mahallesi Kiralık EvBahçeköy Kiralık EvBahçeköy Merkez Mahallesi Kiralık EvBahçeköy Yeni Mahallesi Kiralık EvBaltalimanı Mahallesi Kiralık EvBoyacıköy Kiralık EvBüyükdere Kiralık EvBüyükdere Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇamlıtepe Kiralık EvÇamlıtepe Mahallesi Kiralık EvÇayırbaşı Kiralık EvÇayırbaşı Mahallesi Kiralık EvDarüşşafaka Mahallesi Kiralık EvDemirciköy Mahallesi Kiralık EvDemirci Köyü Kiralık EvEmirgan Kiralık EvEmirgan Mahallesi Kiralık EvFatih Sultan Mehmet Mahallesi Kiralık EvFerahevler Kiralık EvFerahevler Mahallesi Kiralık EvGaripçe Köyü Kiralık EvGaripçe Mahallesi Kiralık EvGümüşdere Köyü Kiralık EvGümüşdere Mahallesi Kiralık EvHacıosman Kiralık EvHisar Üstü Kiralık EvHuzur Mahallesi Kiralık Evİstinye Kiralık Evİstinye Mahallesi Kiralık EvKazım Karabekir Paşa Mahallesi Kiralık EvKefeliköy Kiralık EvKısırkaya Köyü Kiralık EvKısırkaya Mahallesi Kiralık EvKireçburnu Kiralık EvKireçburnu Mahallesi Kiralık EvKocataş Mahallesi Kiralık EvKumköy Köyü Kiralık EvKumköy Mahallesi Kiralık EvMaden Mahallesi Kiralık EvMaslak Kiralık EvMaslak Mahallesi Kiralık EvPınar Mahallesi Kiralık EvPoligon Mahallesi Kiralık EvPtt Evleri Mahallesi Kiralık EvReşitpaşa Mahallesi Kiralık EvRumelifeneri Köyü Kiralık EvRumelifeneri Mahallesi Kiralık EvRumeli Hisarı Kiralık EvRumeli Hisarı Mahallesi Kiralık EvRumelikavağı Kiralık EvRumeli Kavağı Mahallesi Kiralık EvSarıyer Kiralık EvSarıyer Merkez Mahallesi Kiralık EvŞişlihuzur Kiralık EvTarabya Kiralık EvTarabya Mahallesi Kiralık EvTarabya Üstü Kiralık EvUskumruköy Köyü Kiralık EvUskumruköy Mahallesi Kiralık EvYeniköy Kiralık EvYeniköy Mahallesi Kiralık EvYeni Mahallesi Kiralık EvZekeriyaköy Köyü Kiralık EvZekeriyaköy Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.