Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Satılık Ev

araması için 225 ilan bulundu
search
Taşdelen Mahallesicancel
Çekmeköycancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Taşdelen Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Yol Haritası

Emlakjet ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Taşdelen Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasasını öğrenebilirsiniz.

Taşdelen Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin önemli mahallelerinden biri olan Taşdelen Mahallesi bulunduğu konum itibari ile Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Taşdelen Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları ve ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Taşdelen Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahalle ulaşımı hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallenin ulaşım imkanlarının bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verdiğinin bilgisine ulaşmaktadır. Bu ulaşım hatları:

  • 11A Numaralı Otobüs Hattı,
  • 131T Numaralı Otobüs Hattı,
  • 14T Numaralı Otobüs Hattı ve
  • 522 Numaralı Otobüs Hattı’dır.

Taşdelen Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Günümüzde çocuk sahibi aileler için mahallenin eğitim imkanları oldukça önemlidir. Mahalle eğitim imkanları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verebilecek zenginliktedir. Mahalle halkı da bu eğitim kurumlarından oldukça memnundur. Taşdelen Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Mavi Dalga Anaokulu: Taşdelen, Tasdelen Mahallesi Atabey Caddesi, D:j/2  Blok, 34788/Çekmeköy/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir Daha detaylı bilgiler için (0216) 484 80 77 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Taşdelen Cadde Sürücü Kursu: Taşdelen, Buluş Sokak, No:1, 34788 Çekmeköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 312 13 33 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Taşdelen Filiz Eğitim Danışmanlık: Taşdelen, Sultan Murat Caddesi, No:13, 34788 Çekmeköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için 0553 858 28 29 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Ada Anaokulu: Taşdelen Mah. Kırlangıç Sok. No:10 Taşdelen, Çekmeköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 642 59 33 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Taşdelen Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Taşdelen Mahallesi’nden konut arayan kişiler mahallenin sağlık imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Çekmeköy Taşdelen Mahallesi satılık konut arayan vatandaşlar yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle sınırlarında 2 adet sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • Taşdelen Sağlık Ocağı: Sultançiftliği, Atatürk Caddesi No:53, 34788 Çekmeköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 484 24 23 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Taşdelen Aile Sağlığı Merkezi: Sultançiftliği, Turgut Özal Bulvarı Pk:34788 Çekmeköy/İstanbul, 34788.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesine bağlı Taşdelen Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Çekmeköy Taşdelen uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.