Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kuşadası Ege Mahallesi Kiralık Ev

araması için 45 ilan bulundu
search
Ege Mahallesicancel
Kuşadasıcancel
Aydıncancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Ege Mahallesi Kiralık Konut 

Ege Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Kiralık konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Ege Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Ege Mahallesi Kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Aydın ili Kuşadası ilçesinin nüfusu toplam 93.876’dır. Bu nüfusun 47.635’i Erkek, 46.241’i Kadın’dır.  

Ege Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Ege Mahallesi, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde Aydın iline bağlı Kuşadası ilçesinin bir mahallesidir.  kuzeyinde İzmir'in Selçuk ilçesi, doğusunda ve güneyinde Söke ilçesi, batısında Ege Denizi bulunmaktadır. Yüzölçümü 265 km²'dir. Deniz seviyesinden 25 m yüksektir. İlin kuzeybatısında bulunan Aydın merkez ilçe olan Efeler'e 71 km uzaklıktadır. İzmir iline uzaklığı 95 km, Selçuk ilçesine 21 km, Söke ilçesine 22 km, Bodrum ve Çeşme ilçelerine 157 km uzaklıktadır. Kuşadası'nın batısında deniz kuzeyinde, güneyinde ve doğusunda dağlar ve tepeler vardır. Aydın il merkezi ve Kuşadası ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir. Kuşadası ilçesi, ilin merkezinde konumlanmıştır. İlçe ekonomisi öncelikle turizme ve ikincil olarak tarıma dayalıdır. Kuşadası ilçesi, Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı bir ilçedir. 23 mahalleden oluşmaktadır. Aydın Kuşadası İlçesi Kiralık Konut civarında Akdeniz iklim tipi görülür.

Ege Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Kuşadası Ege Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Kuşadası'nın, il merkezine uzaklığı yaklaşık 98  kilometredir. Aydın D550 yolu üzerinden yaklaşık 90 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir. Kuşadası merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Kuşadası’e ulaşım için kullanılabilecek bazı otobüs hatları:

  • 272: Güzelçamlı

  • 403: Kuşadası (Forum Aydın Kalkışlı)

  • 403E: ADÜ

Ege Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Aydın Kuşadası Ege Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Ege Mahallesinde ve Kuşadası ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Valiler İlkokulu 

  • Arif Nihat Asya İlkokulu 

  • Kuşadası Selçuk Özsoy Ortaokulu 

  • Kuşadası Sınav Fen Anadolu Lisesi 

  • Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Kuşadası Anadolu İmam Hatip Lisesi 

Ege Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Aydın Ege Mahallesi kiralık konut fiyatları şu şekildedir:

Ege mahallesinde kiralık konut fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına mahallenin bağlı bulunduğu Kuşadası ilçesinde ortalama kiralık daireler 6.000 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 50Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Aydın Ege mahallesi kiralık daireler, Aydın'in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Ege Mahallesi sahibinden kiralık ya da emlakçıdan kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.