Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Silivri Selimpaşa Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Selimpaşa Mahallesicancel
Silivricancel
İstanbulcancel

Selimpaşa Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgede ki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Selimpaşa Mahallesi kiralık daire arayanlarımız için İstanbul’un Silivri ilçesinin mahallerinden biri olan Selimpaşa Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Bizans zamanında Epibates olarak bilinen ve İstanbul’un Avrupa parçasında yer alan Selimpaşa Mahallesi, 2019 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 20.337 nüfusla Silivri’in kalabalık nüfuslu üçüncü mahallelerinden biri olarak yerini almaktadır.

Selimpaşa Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup kurumlarla sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Silivri ilçesinin Selimpaşa Mahallesi’ne ait yakın civarlarda ki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi ve özel kurumlar;

Selimpaşa Mahallesi’ne ait Devlet ve Özel Kurumlar;

  • Selimpaşa Mahallesi Muhtarlığı, Selimpaşa Mahallesi, Piri Paşa Sokak, No:1, Silivri/İstanbul, (0212) 728 27 55.

Selimpaşa Mahallesi’ne ait Devlet ve Özel Eğitim-Hizmet Kurumları;

  • Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu,
  • Yavuz Selim İlkokulu,
  • Selimpaşa Ahmet Ziylan İlkokulu,
  • Selimpaşa Ortaokulu,
  • Yavuz Selim Ortaokulu,
  • Selimpaşa Mustafa Kemal Ortaokulu,
  • Selimpaşa İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi,
  • Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi,
  • Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi,
  • Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi’dir.

Selimpaşa Mahallesi’ne ait Devlet ve Özel Sağlık Kurumları;

  • Selimpaşa Aile Sağlığı Merkezi, Selimpaşa Merkez Mahallesi, Kadir Has Caddesi, No:48, C-3, (0212) 731 63 62,
  • Silivri Devlet Hastanesi Selimpaşa Ek Hizmet Binası, Selimpaşa Mahallesi, 204.Cadde, No:6, Silivri/İstanbul, (0212) 731 88 02.

Selimpaşa Mahallesi’nde kiralık müstakil evler arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım, yakın çevredeki karayolu hattı üzerinden İETT ve Minibüs aracılığı ile sağlanır. 

Selimpaşa Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in bölge raporu bilgileri doğrultusunda Silivri ilçesinin Selimpaşa Mahallesi’nden ev kiralamak isteyenlere öncelikle şunu belirtmek istersek kiralamak istediğiniz evlerin fiyatları; bulunan bölgenin yaşam şartlarına göre değişim gösterebilir. Ortalama üzerinden; birim fiyatı metrekare üzerine 9 TL olan alanı 110 metrekareye sahip bir evi 970 TL civarında bir fiyata kiralayabilirsiniz. 

  • 62 metrekare alana sahip bir 1+1 daireyi 706 TL civarında,
  • 96 metrekare alana sahip bir 2+1 daireyi 899 TL civarında,
  • 135 metrekare alana sahip bir 3+1 daireyi 1.000 TL civarında,
  • 195 metrekare alana sahip bir 4+1 daireyi 1.562 TL civarında bir fiyata kiralayabilmeniz mümkün.

Selimpaşa Mahallesi’nde fiyatlar; yukarıda bahsettiğimiz gibi dairenin; konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayısına, manzarasına, sahile, ormana, hastaneye veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebiliyor. Dilerseniz bu evleri Selimpaşa Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde bulabilir ve bunlara ek olarak günlük, haftalık, aylık gibi seçeneklerle de kiralayabilirsiniz. Eğer Silivri ilçesinin Selimpaşa Mahallesi’nde kiralık dükkan, arsa, müstakil ev veya daire tutmak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına İstanbul Silivri Selimpaşa Mahallesi kiralık eşyalı bahçeli ev sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerde ki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Selimpaşa Kiralık Müstakil Ev İlanları

Eğer Selimpaşa bölgesinde kiralık müstakil ev arıyorsanız, doğru adrestesiniz! Emlakjet.com aracılığıyla Selimpaşa'da kiralık müstakil ev ilanları arasından seçeneklerinizi inceleyebilirsiniz.

Selimpaşa Kiralık Müstakil Ev 3+1

Selimpaşa'da kiralık 3+1 müstakil evler, ferah ve aile dostu bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 3 yatak odası ve 1 geniş salonuyla daha rahat bir yaşam alanı sağlayan evler, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet'in kiralık müstakil ev ilanları sayesinde istediğiniz lokasyonda, tercih ettiğiniz metrekare ve diğer özelliklere sahip 3+1 evleri kolayca bulabilirsiniz.

Selimpaşa Kiralık Müstakil Ev 2+1

Selimpaşa'da kiralık 2+1 müstakil evler, modern ve konforlu bir yaşam arayışında olanlar için harika seçenekler sunuyor. 2 yatak odası ve ferah bir salonuyla ideal yaşam alanları sağlayan evler, uygun fiyatları ve avantajlı ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet ilanları ile istediğiniz lokasyonda ve bütçeye uygun 2+1 evleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Selimpaşa Kiralık Müstakil Ev 1+1

Selimpaşa'da kiralık 1+1 müstakil evler, şehirde pratik ve şık bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 1 yatak odası ve ferah bir salonuyla kompakt yaşam alanları sağlayan evler, uygun fiyatları ve cazip ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet, istediğiniz bölgelerdeki ve bütçenize uygun 1+1 evleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Selimpaşa'daki kiralık müstakil ev arayışınızı kolaylaştırmak için Emlakjet'i kullanabilir ve hayalinizdeki eve bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İlanlardaki detayları inceleyerek, size uygun evi bulmak için hemen araştırmaya başlayabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Silivri Kiralık Daire
Akören Köyü Kiralık DaireAkören Mahallesi Kiralık DaireAlibey Mahallesi Kiralık DaireAlipaşa Mahallesi Kiralık DaireBekirli Köyü Kiralık DaireBekirli Mahallesi Kiralık DaireBeyciler Köyü Kiralık DaireBeyciler Mahallesi Kiralık DaireBüyük Çavuşlu Kiralık DaireBüyük Çavuşlu Mahallesi Kiralık DaireBüyükkılıçlı Köyü Kiralık DaireBüyük Kılıçlı Mahallesi Kiralık DaireBüyük Sinekli Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇanta Balaban Mahallesi Kiralık DaireÇanta Kiralık DaireÇanta Sancaktepe Mahallesi Kiralık DaireÇayırdere Köyü Kiralık DaireÇayırdere Mahallesi Kiralık DaireÇeltik Köyü Kiralık DaireÇeltik Mahallesi Kiralık DaireDanamandıra Köyü Kiralık DaireDanamandıra Mahallesi Kiralık DaireDeğirmenköy Fevzipaşa Mahallesi Kiralık DaireDeğirmenköy İsmetpaşa Mahallesi Kiralık DaireDeğirmenköy Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireFenerköy Köyü Kiralık DaireFener Mahallesi Kiralık DaireGazitepe Mahallesi Kiralık DaireGümüşyaka Kiralık DaireGümüşyaka Mahallesi Kiralık DaireKadıköy Mahallesi Kiralık DaireKavaklı Hürriyet Mahallesi Kiralık DaireKavaklı İstiklal Mahallesi Kiralık DaireKavaklı Kiralık DaireKurfallı Köyü Kiralık DaireKurfallı Mahallesi Kiralık DaireKüçük Kılıçlı Mahallesi Kiralık DaireKüçük Sinekli Kiralık DaireKüçük Sinekli Mahallesi Kiralık DaireMimar Sinan Mahallesi Kiralık DaireOrtaköy Kiralık DaireOrtaköy Mahallesi Kiralık DairePiri Mehmet Paşa Mahallesi Kiralık DaireSahil Kiralık DaireSayalar Köyü Kiralık DaireSayalar Mahallesi Kiralık DaireSelimpaşa Kiralık DaireSelimpaşa Mahallesi Kiralık DaireSemizkumlar Mahallesi Kiralık DaireSeymen Köyü Kiralık DaireSeymen Mahallesi Kiralık DaireSilivri Kiralık DaireSinekli Köyü Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYolçatı Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.