Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ümraniye Şerifali Mahallesi Kiralık Ev

araması için 4 ilan bulundu
search
Şerifali Mahallesicancel
Ümraniyecancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Şerifali Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

 

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Şerifali Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Şerifali Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

İstanbul ili Şerifali Mahallesi nüfusu toplam 9.531’dir. Bu nüfusun 4.829’u Erkek, 4.702’si Kadın’dır. 

Şerifali Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

 

Şerifali Mahallesi’nin bağlı olduğu Ümraniye, İstanbul’un bir ilçesidir. Bilinen tarihi geçmişinde; Frigyalılar, Romalılar, Bizanslılar, Danişmendliler, Selçuklular ve Osmanlılar gibi büyük ve farklı birçok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Ümraniye ilçesinde ziyaret edilecek alanların başında; Cevherağa Camii ve Mektebi, Hekimbaşı Av Köşkü, Dudullu Tepesi, Ihlamurkuyu Ormanı, Ümraniye Millet Bahçesi, Şile Yolu Ormanı, Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri ve Trabzon Park gelir. Ümraniye Şerifali Mahallesi’nin sınırları; kuzeyden Ümraniye’nin Yukarı Dudullu Mahallesi, batıdan Ümraniye'nin Tatlısu Mahallesi, güneyden Ataşehir’in Yenişehir Mahallesi ve doğudan ise Ümraniye'nin Esenşehir Mahallesi ile çevrilmiştir. 

Şerifali Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları

 

Şerifali Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için bu mahalleye ulaşım olanaklarını derledik. 16 yüzyıl boyunca dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan ve birçok farklı medeniyete topraklarında ev sahipliği yapan İstanbul, geride kalan bu kadar medeniyetin izlerini üzerinde taşıyan çok değerli bir şehir olarak tarihe ismini yazdırıyor… Her semtinde, her sokağında ayrı bir tarihi ve doğal güzellik taşıyan bu şehir; cami, saray, bahçe, koru, tarihi mimari, müze ve kilise açısından oldukça zengin. İstanbul ulaşım açısından denizyolu, havayolu, demiryolu ve karayolu ulaşım imkanına sahip zengin bir şehir olduğundan, karayolu üzerinden tüm şehirlerden hareket eden otobüslerle, denizyolu üzerinden feribot ve deniz otobüsleriyle, havayolundan havaalanlarıyla, demiryolu üzerinden ise hızlı tren aracılığı ile İstanbul'a çok rahat ulaşım sağlayabilirsiniz. Ümraniye'ye uçak ile gitmek isteyenler için kullanmanız gereken havalimanları İstanbul Havalimanı veya Sabiha Gökçen Havalimanı’dır. Şerifali Mahallesi’ne veya Ümraniye ilçe merkezine gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken toplu taşıma olanakları ise İETT otobüsleri, metro, marmaray, metrobüs, taksi ve minibüstür. Şerifali Mahallesi’ne veya Ümraniye ilçe merkezine bu toplu taşımalar üzerinden ilçeler arası aktarmalı veya aktarmasız olarak rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. 

- Minibüs Hattı

- 13M İETT Otobüs Hattı

- 14BK İETT Otobüs Hattı

- 10 İETT Otobüs Hattı

- 13 İETT Otobüs Hattı

Şerifali Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi

 

Şerifali Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Şerifali Mahallesi’nde okul bulunmamaktadır. Bu mahalleye yakın konumda tercih edilebilecek bazı okullar şu şekildedir:

- Mehmet Akif İlkokulu - Mehmet Akif Mahallesi/Ümraniye

- Selçuk Ecza 50. Yıl Ortaokulu - Yukarı Dudullu Mahallesi/Ümraniye

- Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu - Yenişehir Mahallesi/Ataşehir

Şerifali Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

 

Emlakjet.com verilerine göre İstanbul Şerifali Mahallesi kiralık konut fiyatı 2024 yılında ortalama 28.392 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. İstanbul Şerifali Mahallesi kiralık dairelerin ortalama büyüklüğü ise 127 metrekaredir. İstanbul il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı apartman veya sitelerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Şerifali Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Ümraniye Kiralık Ev
Adem Yavuz Mahallesi Kiralık EvAltınşehir Mahallesi Kiralık EvArmağanevler Mahallesi Kiralık EvAşağı Dudullu Kiralık EvAşağı Dudullu Mahallesi Kiralık EvAtakent Kiralık EvAtakent Mahallesi Kiralık EvAtatürk Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvCemil Meriç Mahallesi Kiralık EvÇakmak Kiralık EvÇakmak Mahallesi Kiralık EvÇamlık Mahallesi Kiralık EvDudullu OSB Mahallesi Kiralık EvDumlupınar Mahallesi Kiralık EvElmalıkent Mahallesi Kiralık EvEsenevler Kiralık EvEsenevler Mahallesi Kiralık EvEsenkent Mahallesi Kiralık EvEsenşehir Kiralık EvEsenşehir Mahallesi Kiralık EvFatih Sultan Mehmet Mahallesi Kiralık EvFinanskent Mahallesi Kiralık EvHekimbaşı Kiralık EvHekimbaşı Mahallesi Kiralık EvHuzur Mahallesi Kiralık EvIhlamurkuyu Kiralık EvIhlamurkuyu Mahallesi Kiralık Evİnkılap Kiralık Evİnkılap Mahallesi Kiralık Evİstiklal Mahallesi Kiralık EvKazım Karabekir Kiralık EvKazım Karabekir Mahallesi Kiralık EvMadenler Mahallesi Kiralık EvMehmet Akif Mahallesi Kiralık EvNamıkkemal Kiralık EvNamık Kemal Mahallesi Kiralık EvNecip Fazıl Mahallesi Kiralık EvParseller Mahallesi Kiralık EvSaray Mahallesi Kiralık EvSite Mahallesi Kiralık EvŞerifali Kiralık EvŞerifali Mahallesi Kiralık EvTantavi Mahallesi Kiralık EvTatlısu Mahallesi Kiralık EvTepeüstü Kiralık EvTepeüstü Mahallesi Kiralık EvTopağacı Mahallesi Kiralık EvYamanevler Mahallesi Kiralık EvYenişehir Mahallesi Kiralık EvYukarı Dudullu Kiralık EvYukarı Dudullu Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.