Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şile Hacı Kasım Mahallesi Satılık Daire

araması için 3 ilan bulundu
search
Hacı Kasım Mahallesicancel
Şilecancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Hacı Kasım Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Özel Bilgiler

Hacı Kasım Mahallesi satılık daire arayışı içinde olan sevgili EmlakJet ziyaretçileri için mahalle hakkında bilinmesi gerekenleri bu başlık altında derledik. Hacı Kasım Mahallesi, İstanbul ilinin Şile ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Şile'nin merkez mahallelerinden biri olan Hacı Kasım'ın kuzeyinde ve batısında Karadeniz; doğusunda Balibey; güneyinde ise Çavuş mahalleleri yer alır. İlçe, Karadeniz iklimi ve Akdeniz iklimi arasında geçiş iklimi özelliğini göstermektedir. Her mevsimde bulutluluk ve nemliliğin görüldüğü bölgede yıllık ortalama sıcaklık 13.6 c'dir. En yüksek sıcaklıklar haziran ayında 31.3 c, Temmuz ayında 45.2 c, ve ağustos ayında 29.5 c, olarak seyretmiştir. En düşük sıcaklık Ocak -6.6 c, Şubat -1.7 c, Mart -2.2 c olarak görülmüştür. Yıllık ortalama yağış 75.7 mm.’dir. Yağışlı günlerin yıllık ortalaması 125-150 gün arasında değişmektedir. Yıllık ortalama nemlilik; Karadeniz üzerinden gelen nemli hava kütlelerinin etkisinde kaldığından %70 - % 80 arasındadır. Karayel, yıldız, poyraz gibi kuzey yönlü rüzgârların etkisi altındadır.

Hacı Kasım Mahallesi Satılık Daire Tercih Edeceklere Mahallenin Bazı Kurumları

Ev arayışlarında kolaylık sağlaması için bölgenin kurumlarını detaylarıyla inceledik.

  • Şile Belediyesi, Hacı Kasım Mahallesi, Üsküdar Cad., Posta kodu: 34980 Şile/İstanbul. Tel: 444 7 453.
  • Şile Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü, Hacı Kasım Mah, Üsküdar Cad., Posta kodu: 34980 Şile/İstanbul. Tel: 0216 711 20 37.
  • Şile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Kasım Mah, Üsküdar Cad. No:7, Posta kodu: 34980 Şile/İstanbul. Tel:  0216 710 27 25.
  • QNB Finansbank Atm, Hacı Kasım Mahallesi, Üsküdar Caddesi, 50. Yıl Lisesi önü, Posta kodu: 34980 Şile/İstanbul. Tel: 0850 222 09 00.
  • Şile Çiçek Dünyası, Hacı Kasım Mah, Üsküdar Cad. No:44, Posta kodu: 34980 Şile/İstanbul. Tel: 0216 710 36 15.
  • Ziraat Bankası Atm-Şile Şubesi, Hacı Kasım Mah, Üsküdar Cad. No:73, Posta kodu: 34980 Şile/İstanbul.
  • Yapı Kredi Bankası - Şile Şubesi, Hacı Kasım Mah, Üsküdar Cad. No:134/A, Posta kodu: 34980 Şile/İstanbul. Tel:  0216 711 00 00.

Siz de bu mahallede yaşamak isterseniz Şile Hacı Kasım Mahallesi satılık ev ilanlarına sitemizden göz atabilirsiniz.

Hacı Kasım Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası 

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 100 metrekare olarak karşımız çıkar. Hacı Kasım Mahallesi satılık daire fiyatları 339.400 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 3.394 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 22 yıldır.

Siz de eğer bütçenizi oluşturmaya başladıysanız, hayalinizdeki eve EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıktasınız. Aradığınız kriterlere uygun olan o evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık ev Hacı Kasım Mahallesi ilanlarına sitemizden hızlıca ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Şile Satılık Daire
Ağaçdere Mahallesi Satılık DaireAğva Merkez Mahallesi Satılık DaireAğva Satılık DaireAhmetli Mahallesi Satılık DaireAkçakese Mahallesi Satılık DaireAlacalı Mahallesi Satılık DaireAvcıkoru Mahallesi Satılık DaireBalibey Mahallesi Satılık DaireBıçkıdere Mahallesi Satılık DaireBozgoca Mahallesi Satılık DaireBucaklı Mahallesi Satılık DaireÇataklı Mahallesi Satılık DaireÇavuş Mahallesi Satılık DaireÇayırbaşı Mahallesi Satılık DaireÇelebi Mahallesi Satılık DaireÇengilli Mahallesi Satılık DaireDarlık Mahallesi Satılık DaireDeğirmençayırı Mahallesi Satılık DaireDoğancılı Mahallesi Satılık DaireErenler Mahallesi Satılık DaireEsenceli Mahallesi Satılık DaireGeredeli Mahallesi Satılık DaireGöçe Mahallesi Satılık DaireGökmaşlı Mahallesi Satılık DaireGöksu Mahallesi Satılık DaireHacı Kasım Mahallesi Satılık DaireHacıllı Mahallesi Satılık DaireHasanlı Mahallesi Satılık Daireİmrendere Mahallesi Satılık Daireİmrenli Mahallesi Satılık Daireİsaköy Mahallesi Satılık DaireKabakoz Mahallesi Satılık DaireKadıköy Mahallesi Satılık DaireKalem Mahallesi Satılık DaireKarabeyli Mahallesi Satılık DaireKaracaköy Mahallesi Satılık DaireKarakiraz Mahallesi Satılık DaireKaramandere Mahallesi Satılık DaireKervansaray Mahallesi Satılık DaireKızılca Mahallesi Satılık DaireKorucu Mahallesi Satılık DaireKömürlük Mahallesi Satılık DaireKumbaba Mahallesi Satılık DaireKurfallı Mahallesi Satılık DaireKurfallı Satılık DaireKurna Mahallesi Satılık DaireMeşrutiyet Mahallesi Satılık DaireOruçoğlu Mahallesi Satılık DaireOsmanköy Mahallesi Satılık DaireOvacık Mahallesi Satılık DaireSahilköy Mahallesi Satılık DaireSatmazlı Mahallesi Satılık DaireSofular Mahallesi Satılık DaireSoğullu Mahallesi Satılık DaireSortullu Mahallesi Satılık DaireŞile Adaları Mahallesi Satılık DaireŞile Satılık DaireŞuayipli Mahallesi Satılık DaireTeke Mahallesi Satılık DaireUlupelit Mahallesi Satılık DaireÜvezli Mahallesi Satılık DaireYaka Mahallesi Satılık DaireYaylalı Mahallesi Satılık DaireYazımanayır Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeşilvadi Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.