Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şile Çavuş Mahallesi Kiralık Ev

araması için 18 ilan bulundu
search
Çavuş Mahallesicancel
Şilecancel
İstanbulcancel

Çavuş Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak kiralık konut arayışında olan kişilere istedikleri evi bulmaları için her türlü desteği sağlamaktayız. Çavuş Mahallesi kiralık konut arayışında iseniz, kiralayacağınız evin mahallesi, nüfusu, ulaşımı ve sağlık, eğitim kurumları hakkında da bilgi sahibi olmanız için hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz. 

Çavuş Mahallesi, İstanbul’un kuzey doğusunda bölgesinde bulunan ve Karadenize kıyısı olan ilçelerinden Şile'nin 5 mahallesinden bir mahallesidir. Şile’nin işlek olan merkez mahallelerinden biridir. Çavuş'un;

  • Kuzeyinde Karadeniz,
  • Kuzeydoğusunda Hacıkasım,
  • Doğusunda Balibey,
  • Batısında Kumbaba,
  • Güneybatısında Ahmetli,
  • Güneyinde ise İmrendere köyleri bulunmaktadır. 

2014 nüfus verilerine göre 9,381 kişinin yaşadığı bilinmektedir. Bu nüfusun 4.729'si Erkek, 4.652'si Kadınlardan oluşmaktadır. Çavuş Mahallesi kiralık konut arayanları yazın sıcak, kış aylarında ise soğuk ve yağışlı bir hava beklemektedir.

Çavuş Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim ve Sağlık Kurumu Bilgileri 

Mahalle sınırları içerisinde birden çok eğitim kurumu yer almaktadır. Şile Çavuş Mahallesi Kiralık konut arayışında olanların ulaşım sağlayabileceği kaliteli eğitimi ile memnun bırakan okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Balibey İlkokulu: Çavuş Mahallesi, Nur Güzey Caddesi No:10 Posta Kodu:34980 Şile/istanbul, 34980 Şile/İstanbul. İletişim için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da (0216) 711 44 83 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Şile İMKB 50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi: Çavuş, Üsküdar Caddesi, No:123, 34980 Şile/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. İletişim için eğitim kurumunu verilen adresten ziyaret edebilir ya da  (0216) 711 21 11 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Bilgi Kuram Koleji: Çavuş, Vefa Sokak 34980 Şile/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. İletişim için eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da (0216) 711 03 33 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Çavuş Mahallesinden kiralık konut arayanlar için en önemli kriterlerden biri elbette temel gereksinim olan sağlık oluyor. Şile Çavuş Mahallesi sınırlarında bir adet sağlık kurumu yer almaktadır. Mahalle halkının kolaylıkla hizmet alabileceği sağlık kurumunun iletişim bilgileri ise şu şekildedir.

  • Şile Merkez Aile Sağlık Merkezi: Çavuş, Üsküdar Cd. No:190, 34980 Şile/İstanbul. Bu sağlık kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Sağlık kurumuna iletişim için ziyaret edebilir ya da (0216) 712 12 61 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Çavuş Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Çavuş’ta bulunan Serintepe piknik alanında ailenizle piknik yapıp doğayla iç içe yürüyüşler yapabilirsiniz. Yazın sıcağında yürüyerek ulaşım sağlayabileceğiniz şile plajlarıyla haftasonlarını denize girerek değerlendirmekte mahalle imkanları arasında yer alıyor.  Kiralık konut fiyatları ise; En düşük 1.276 TL, en yüksek 2.126 TL olarak karşımıza çıkıyor. Çavuş Mahallesi kiralık konutların ortalama fiyatı ise 100 metrekare için 1.701 TL’dir 

İstanbul karmaşasından uzaklaşarak sakin bir yaşam sürdürmek istiyor ve kiralık konut arıyorsanız sahibinden Şile Çavuş Mahallesi kiralık konut seçeneklerine sitemizden bakabilir, hayalinizdeki eve kolay ve kısa yolla ulaşabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Şile Kiralık Ev
Ağaçdere Mahallesi Kiralık EvAğva Kiralık EvAğva Merkez Mahallesi Kiralık EvAhmetli Mahallesi Kiralık EvAkçakese Mahallesi Kiralık EvAlacalı Mahallesi Kiralık EvAvcıkoru Mahallesi Kiralık EvBalibey Mahallesi Kiralık EvBıçkıdere Mahallesi Kiralık EvBozgoca Mahallesi Kiralık EvBucaklı Mahallesi Kiralık EvÇataklı Mahallesi Kiralık EvÇavuş Mahallesi Kiralık EvÇayırbaşı Mahallesi Kiralık EvÇelebi Mahallesi Kiralık EvÇengilli Mahallesi Kiralık EvDarlık Mahallesi Kiralık EvDeğirmençayırı Mahallesi Kiralık EvDoğancılı Mahallesi Kiralık EvErenler Mahallesi Kiralık EvEsenceli Mahallesi Kiralık EvGeredeli Mahallesi Kiralık EvGöçe Mahallesi Kiralık EvGökmaşlı Mahallesi Kiralık EvGöksu Mahallesi Kiralık EvHacı Kasım Mahallesi Kiralık EvHacıllı Mahallesi Kiralık EvHasanlı Mahallesi Kiralık Evİmrendere Mahallesi Kiralık Evİmrenli Mahallesi Kiralık Evİsaköy Mahallesi Kiralık EvKabakoz Mahallesi Kiralık EvKadıköy Mahallesi Kiralık EvKalem Mahallesi Kiralık EvKarabeyli Mahallesi Kiralık EvKaracaköy Mahallesi Kiralık EvKarakiraz Mahallesi Kiralık EvKaramandere Mahallesi Kiralık EvKervansaray Mahallesi Kiralık EvKızılca Mahallesi Kiralık EvKorucu Mahallesi Kiralık EvKömürlük Mahallesi Kiralık EvKumbaba Mahallesi Kiralık EvKurfallı Kiralık EvKurfallı Mahallesi Kiralık EvKurna Mahallesi Kiralık EvMeşrutiyet Mahallesi Kiralık EvOruçoğlu Mahallesi Kiralık EvOsmanköy Mahallesi Kiralık EvOvacık Mahallesi Kiralık EvSahilköy Mahallesi Kiralık EvSatmazlı Mahallesi Kiralık EvSofular Mahallesi Kiralık EvSoğullu Mahallesi Kiralık EvSortullu Mahallesi Kiralık EvŞile Adaları Mahallesi Kiralık EvŞile Kiralık EvŞuayipli Mahallesi Kiralık EvTeke Mahallesi Kiralık EvUlupelit Mahallesi Kiralık EvÜvezli Mahallesi Kiralık EvYaka Mahallesi Kiralık EvYaylalı Mahallesi Kiralık EvYazımanayır Mahallesi Kiralık EvYeniköy Mahallesi Kiralık EvYeşilvadi Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.