Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Silivri Büyük Çavuşlu Mahallesi Satılık Ev

araması için 4 ilan bulundu
search
Büyük Çavuşlu Mahallesicancel
Silivricancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Büyük Çavuşlu Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Büyük Çavuşlu Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Büyük Çavuşlu Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Avrupa Yakası’nın önemli merkezlerinden biri olan Silivri ilçesine bağlı Büyük Çavuşlu Mahallesi konumu itibari ile günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Büyük Çavuşlu Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşulları kadar eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle eğitim kurumları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Mahalle halkı bu eğitim kurumlarının eğitim kalitesinden oldukça memnudur. Büyük Çavuşlu Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Büyük Çavuşlu Ortaokulu: Büyükçavuşlu Merkez, Çiftlik Caddesi, 34582 Silivri/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.
  • Büyük Çavuşlu İlköğretim Okulu: Büyükçavuşlu Merkez, Kültür Sokak, 34582 Silivri/İstanbul – Avrupa. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu ziyaret edebilir ya da (0212) 741 68 68 numaralı hattan arayabilirsiniz.

Büyük Çavuşlu Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Büyük Çavuşlu Mahallesi’nden konut arayan kişiler mahallenin sağlık imkanları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Silivri Büyük Çavuşlu Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle sınırlarında birçok sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle halkı bu sağlık kurumlarının hizmet kalitesinden oldukça memnundur. Mahalle halkının kolaylıkla hizmet alabileceği sağlık kurumlarından öne çıkanlar:

  • Büyük Çavuşlu Aile Sağlığı Merkezi: Büyükçavuşlu Merkez, Güven Sokak, 34582 Silivri/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.
  • Büyük Çavuşlu Aile Sağlık Merkezi: Büyükçavuşlu Merkez, Erdem Sokak, 34582 Silivri/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.
  • Zeliş Eczanesi: Büyükçavuşlu Merkez, Begonya Sk., 34582 Silivri/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu ziyaret edebilir ya da  (0212) 741 64 28 numaralı hattan arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Silivri ilçesine bağlı Büyük Çavuşlu Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Silivri Büyük Çavuşlu Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Silivri Satılık Ev
Akören Köyü Satılık EvAkören Mahallesi Satılık EvAlibey Mahallesi Satılık EvAlipaşa Mahallesi Satılık EvBekirli Köyü Satılık EvBekirli Mahallesi Satılık EvBeyciler Köyü Satılık EvBeyciler Mahallesi Satılık EvBüyük Çavuşlu Mahallesi Satılık EvBüyük Çavuşlu Satılık EvBüyükkılıçlı Köyü Satılık EvBüyük Kılıçlı Mahallesi Satılık EvBüyük Sinekli Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇanta Balaban Mahallesi Satılık EvÇanta Sancaktepe Mahallesi Satılık EvÇanta Satılık EvÇayırdere Köyü Satılık EvÇayırdere Mahallesi Satılık EvÇeltik Köyü Satılık EvÇeltik Mahallesi Satılık EvDanamandıra Köyü Satılık EvDanamandıra Mahallesi Satılık EvDeğirmenköy Fevzipaşa Mahallesi Satılık EvDeğirmenköy İsmetpaşa Mahallesi Satılık EvDeğirmenköy Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvFenerköy Köyü Satılık EvFener Mahallesi Satılık EvGazitepe Mahallesi Satılık EvGümüşyaka Mahallesi Satılık EvGümüşyaka Satılık EvKadıköy Mahallesi Satılık EvKavaklı Hürriyet Mahallesi Satılık EvKavaklı İstiklal Mahallesi Satılık EvKavaklı Satılık EvKurfallı Köyü Satılık EvKurfallı Mahallesi Satılık EvKüçük Kılıçlı Mahallesi Satılık EvKüçük Sinekli Mahallesi Satılık EvKüçük Sinekli Satılık EvMimar Sinan Mahallesi Satılık EvOrtaköy Mahallesi Satılık EvOrtaköy Satılık EvPiri Mehmet Paşa Mahallesi Satılık EvSahil Satılık EvSayalar Köyü Satılık EvSayalar Mahallesi Satılık EvSelimpaşa Mahallesi Satılık EvSelimpaşa Satılık EvSemizkumlar Mahallesi Satılık EvSeymen Köyü Satılık EvSeymen Mahallesi Satılık EvSilivri Satılık EvSinekli Köyü Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYolçatı Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.