Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gölbaşı İncek Mahallesi Satılık Ev

araması için 244 ilan bulundu
search
İncek Mahallesicancel
Gölbaşıcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

İncek Mahallesi Satılık Konut Araştıran Okuyucularımız için Mahalle Üzerine Genel Bilgiler

İncek Mahallesi satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; İncek Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik.

İç Anadolu Bölgesinde genel olarak hâkimiyetini gösteren tipik karasal iklim özellikleri İncek Mahallesinde de görülmektedir. Bu iklim tipinin özelliklerine göre, kış mevsimleri soğuk ve yağışlı geçerken yaz mevsimlerinde sıcak ve kurak bir hava egemendir. Yıllık ortalama sıcaklık 11,9 derece civarındadır. Kış aylarında zaman zaman kar yağışı görülebilmektedir.

İncek Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler için İlçenin Konumu ve Mahallede Bulunan Önemli Yerler

İncek Mahallesi, İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde bulunan ve Ankara iline bağlı olan Gölbaşı ilçesinde yer almaktadır. Mahalle, Ankara il merkezinin güney yönünde kalmaktadır. Ankara il merkezine 22 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca Gölbaşı ilçe merkezi ile arasında 10 kilometrelik bir mesafe vardır. İncek Mahallesinin etrafında Tulumtaş Mahallesi, Şehitali Mahallesi ve Koparan Mahallesi konumlanmıştır. Mahallede pek çok sayıda eğitim kurumu bulunmaktadır. Bu eğitim kurumlarının arasında Millî İrade Uluslararası Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Ömer Halisdemir İlk ve Ortaokulu bulunmaktadır. İncek Cami, mahallede bulunan dinî mekânlar arasında yer almaktadır. Mahallede bulunan özel bahçeler, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkı sağlamaktadır. Mahallede bir adet mezarlık vardır. Çınar Kasrı bu mahallede konumlanmıştır.

İncek Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler için Bölgenin Toplu Taşıma İmkânları

İncek Mahallesi sahibinden satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, İncek Mahallesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu sebepten ötürü, Ankara’nın diğer merkezî yerlerine gidişte kullanılabilecek pek çok seçenek bulunmaktadır. İncek Mahallesi, 0-20 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. İlçe içerisinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

·      Bahçelievler - Gölbaşı: 101 kodlu otobüs hattı,

·      Karagedik Mahallesi - Gölbaşı: 151 kodlu otobüs hattı,

·      Oyaca - Ulus: 157-3 kodlu otobüs hattı,

·      Sincan - Törekent: M3 kodlu metro hattı,

·      Gölbaşı - Ulus: 198 kodlu otobüs hattı.

İncek Mahallesi Satılık Konut Bakan Kişiler için Mahallenin Demografik ve Gayrimenkul Piyasası Bilgileri

2020 yılında yapılmış son nüfus araştırmalarının sonuçlarına göre, İncek Mahallesinde toplam 5.183 kişi yaşamaktadır. Mahallede bulunan ortalama bir satılık ev 145 metrekaredir. Ortalama bir Gölbaşı İncek Mahallesi sahibinden satılık ev 785.587 Türk lirasıdır. Mahalle içerisindeki evlerin ortalama birim fiyatı metrekare başı 4.201 Türk lirasıdır.

Ankara Gölbaşı İncek Mahallesi sahibinden satılık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Gölbaşı Satılık Ev
Ahiboz Mahallesi Satılık EvAkörençarşak Köyü Satılık EvAkörençarşak Mahallesi Satılık EvAltınçanak Köyü Satılık EvAltunçanak Mahallesi Satılık EvBağiçi Mahallesi Satılık EvBahçelievler Mahallesi Satılık EvBallıkpınar Mahallesi Satılık EvBezirhane Mahallesi Satılık EvBoyalık Mahallesi Satılık EvÇayırlı Mahallesi Satılık EvÇeltek Köyü Satılık EvÇeltek Mahallesi Satılık EvÇimşit Köyü Satılık EvÇimşit Mahallesi Satılık EvDikilitaş Mahallesi Satılık EvEmirler Köyü Satılık EvEmirler Mahallesi Satılık EvEymir Mahallesi Satılık EvGaziosmanpaşa Mahallesi Satılık EvGökçehüyük Mahallesi Satılık EvGölbaşı Satılık EvGölbaşı TOKİ Satılık EvGölbek Köyü Satılık EvGölbek Mahallesi Satılık EvGünalan Mahallesi Satılık EvHacıhasan Mahallesi Satılık EvHacılar Mahallesi Satılık EvHacılar Satılık EvHacımuratlı Mahallesi Satılık EvHalaçlı Mahallesi Satılık Evİkizce Mahallesi Satılık Evİncek Mahallesi Satılık Evİncek Satılık EvKaraali Merkez Mahallesi Satılık EvKaraali Satılık EvKaraali Yazlık Mahallesi Satılık EvKaracaören Köyü Satılık EvKaracaören Mahallesi Satılık EvKaragedik Aydın Mahallesi Satılık EvKaragedik Ercan Mahallesi Satılık EvKaragedik Satılık EvKaraoğlan Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKırıklı Mahallesi Satılık EvKızılcaşar Mahallesi Satılık EvKoparan Mahallesi Satılık EvMahmatlıbahçe Mahallesi Satılık EvMahmatlı Mahallesi Satılık EvOğulbey Mahallesi Satılık EvOyaca Akarsu Mahallesi Satılık EvOyaca Satılık EvOyaca Yeşilçam Mahallesi Satılık EvÖrencik Mahallesi Satılık EvÖrencik Satılık EvSeğmenler Mahallesi Satılık EvSelametli Şehit Emrah Mahallesi Satılık EvSoğulcak Mahallesi Satılık EvSubaşı Mahallesi Satılık EvŞafak Mahallesi Satılık EvTaşpınar Mahallesi Satılık EvTepeyurt Mahallesi Satılık EvTopaklı Mahallesi Satılık EvTulumtaş Mahallesi Satılık EvVelihimmetli Mahallesi Satılık EvYağlıpınar Mahallesi Satılık EvYavrucuk Mahallesi Satılık EvYaylabağ Mahallesi Satılık EvYurtbeyi Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.