Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şişli Merkez Mahallesi Satılık Daire

araması için 38 ilan bulundu
search
Merkez Mahallesicancel
Şişlicancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Şişli Merkez Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Mahalle Rehberi

Şişli Merkez Mahallesi satılık daire arayışında olanlar için özel olarak hazırladığımız mahalle rehberimizde; mahalle ve çevresi hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Şişli Merkez mahallesinde ev satın almadan hemen önce bölge rehberimizi inceleyerek, mahallenin özelliklerini ve konut piyasası hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İstanbul’un Avrupa Yakasında yer alan Şişli ilçesine bağlı Şişli Merkez, 2020 yılı sayımlarına göre 14.086 kişilik nüfusa sahiptir. Şişli ilçesinin daha yüksek nüfusa sahip mahallelerinden birisidir. Mahallenin bulunduğu konuma göre çevresinde; Kağıthane ilçesi ile İzzetpaşa, Kuştepe, Fulya, 19 Mayıs, Cumhuriyet, Halide Edip Adıvar ve Kaptanpaşa mahalleleri ile komşudur. Şişli ilçesi; modern iş merkezleri, yoğun nüfusu ve bir kültür-sanat merkezi olması ile bilinmektedir. 1954 yılında ilçe statüsüne yükselen Şişli, ismini şiş yapımıyla uğraşan ve şişçiler diye anılan bir aileden geldiği, onlara “Şişlilerin Konağı” denmeye başladığı için isminin böyle kaldığı düşünülmektedir. Tarihi açısından oldukça zengin olan ilçede Teşvikiye Camii, Maçka Çeşmesi, Ihlamur Kasrı, Atatürk Müzesi, Bomonti Bira Fabrikası, Askeri Müze gibi pek çok farklı mekana ev sahipliği yapıyor. Gelişmiş ulaşım ağı ve merkezi konumu ile pek çok kişinin ev sahibi olmak isteyeceği Şişli’de ev satın alırken Emlakjet’in ilanlarını detaylıca inceleyerek siz de aradığınız evi kolayca bulabilirsiniz.

Şişli Merkez Mahallesi Satılık Daire Arayanlara İlçedeki Önemli Kurumların Adresleri

Şişli Merkez mahallesi ve çevresinde bulunan önemli kurumların adres bilgileri şu şekildedir;

  • Şişli Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi; Kaptan Paşa, SSK Okmeydanı Hastanesi, No:25, 34384 Şişli/İstanbul.
  • Şişli Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü; Şişli Merkez, Abide-i Hürriyet Cad. No:175, 34381 Şişli/İstanbul.
  • Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Şişli Merkez, Darülaceze Cad. 34382 Şişli/İstanbul.
  • Pera Güzel Sanatlar Lisesi; Şişli Merkez, Abide-i Hürriyet Cad. No:211, 34381 Şişli/İstanbul.

Şişli Merkez satılık ev arayışında olanlar için mahalleden Yenikapı-Hacıosman M2 metro hattının Şişli İstasyonu geçmektedir. İETT’nin 36EM, 36M, 36YM, 37M, 38G, 38M, 48, 59CH, 93M, 251, 522 ve 522B numaralı otobüs hatları ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. 

Şişli Merkez Mahallesi Satılık Daire Piyasa Fiyatları

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılı Ekim ayı güncel verilerine göre Şişli ilçesinin Şişli Merkez mahallesi ve çevre bölgelerde bulunan satılık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama brüt alan; 119 metrekare,
  • Ortalama birim satılık fiyatı; 6.462 Türk Lirası,
  • Konutun amortisman/Geri dönüş süresi 23 yıl,
  • Ortalama satış fiyatı; 768.978 Türk Lirasıdır. 

Tercih edeceğiniz satılık dairenin iç ve dış özelliklerine göre, bulunduğu semt, sahip olduğu site özellikleri, akıllı ev sistemi, güvenlik ve diğer tüm etkenlere göre satın alma fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev satın almadan hemen önce satış prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Şişli Merkez Mahallesi sahibinden uygun fiyatlı 2+1 satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Şişli Satılık Daire
19 Mayıs Mahallesi Satılık Daire19 Mayıs Satılık DaireBeşiktaş Satılık DaireBomonti Satılık DaireBozkurt Mahallesi Satılık DaireBozkurt Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Satılık DaireDereboyu Satılık DaireDolapdere Satılık DaireDuatepe Mahallesi Satılık DaireDuatepe Satılık DaireElmadağ Satılık DaireErgenekon Mahallesi Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireEsentepe Satılık DaireEskişehir Mahallesi Satılık DaireFeriköy Mahallesi Satılık DaireFeriköy Satılık DaireFulya Mahallesi Satılık DaireFulya Satılık DaireGülbağ Satılık DaireGülbahar Mahallesi Satılık DaireGülbahar Satılık DaireGümüşsuyu Satılık DaireHalaskargazi Mahallesi Satılık DaireHalaskargazi Satılık DaireHalide Edip Adıvar Mahallesi Satılık DaireHalide Edip Adıvar Satılık DaireHalil Rıfat Paşa Mahallesi Satılık DaireHalil Rıfat Paşa Satılık DaireHarbiye Mahallesi Satılık DaireHarbiye Satılık Daireİnönü Mahallesi Satılık Daireİzzet Paşa Mahallesi Satılık Daireİzzetpaşa Satılık DaireKaptan Paşa Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Satılık DaireKuştepe Mahallesi Satılık DaireKuştepe Satılık DaireMahmut Şevket Paşa Mahallesi Satılık DaireMahmutşevketpaşa Satılık DaireMecidiyeköy Mahallesi Satılık DaireMecidiyeköy Satılık DaireMerkez Mahallesi Satılık DaireMeşrutiyet Mahallesi Satılık DaireMeşrutiyet Satılık DaireNişantaşı Satılık DaireOkmeydanı Satılık DaireOsmanbey Satılık DairePangaltı Satılık DairePaşa Mahallesi Satılık DairePaşa Satılık DaireSıracevizler Satılık DaireŞişli Satılık DaireTeşvikiye Mahallesi Satılık DaireTeşvikiye Satılık DaireTopağacı Satılık DaireYayla Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.