Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Erdemli Çamlı Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Çamlı Mahallesicancel
Erdemlicancel
Mersincancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Çamlı Mahallesi Satılık Konut

Çamlı Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için  Çamlı Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Çamlı Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Mersin ili Erdemli ilçesinin nüfusu toplam 72.371’dır. Bu nüfusun,35.627 erkek ve 36.744 kadından oluşmaktadır

Çamlı Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Efeler Çamlı Mahallesi, Türkiye’nin Akdeniz Bölgesinde yer alan, Mersin il merkezine olan uzaklığı 38 km olan bir ilçedir. 2.053 kilometrekare alana kurulmuştur ve rakımı 10 metredir. İlçede 144.548 kişi yaşar. 71 mahalleden oluşmaktadır. Doğuda Mersin, batıda Silifke, kuzeyde Karaman ili ve güneyde Akdeniz ile sınır komşudur. Mersin Erdemli İlçesi Satılık Konutların bulunduğu yerlerde tipik sıcak ve ılıman astropikal iklimi hakimdir. Bu iklimde, yaz ayları sıcak ve aşırı nemli geçer. Şehirde uzun yıllar sıcaklık ortalaması ise 22 °C derece civarında seyretmiştir. Bu özelliğiyle Türkiye'nin ve Avrupa'nın en sıcak kesimidir. Şehirde tarıma dayalı sanayi gelişme göstermektedir. İlçe ve diğer ilçelerde üretilen Anamur muzu dünyaca ünlenmiştir. Kayısı, ceviz, kiraz, şeftali ve sebze yaygın olarak üretilirken son yıllarda tropikal meyve ve sebzeler de üretilmeye başlanmıştır

Çamlı Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Çamlı Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İlçenin merkezinin Mersin - Antalya yolu üzerinde bulunması taşımacılığı ve ulaşımı kolaylaştırır. İlçeden Elvanlı ve Güzeloluk bucaklarına giden yol asfalttır. İlçenin bütün köyleri birbirine veya anayollara, her çeşit taşıtların işleyebileceği yollarla bağlanmıştır. İlçe merkezinin Mersin'e uzaklığı 35 km Silifke'ye 47 km, Tömük'e 13 km, Güzeloluk'a 40 km, Tapureli Yaylası'na 52 km, Toros Köyü'ne 60 kilometredir.

Çamlı Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Mersin Çamlı Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Çamlı Mahallesinde ve Efeler ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Erdemli Atatürk İlköğretim Okulu

  • General Vali Ömer Lütfi Hancıoğlu İlköğretim Okulu

  • Mustafa Kayışoğlu İlkokulu

  • Çamlı Yardımcılar İlkokulu

  • Kargıcak İlköğretim Okulu

  • Akdeniz Ortaokulu

  • Tapureli İmam Hatip Ortaokulu

  • Tapureli Anadolu Lisesi

  • Erdemli Kanuni Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Erdemli Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çamlı Mahallesi Satılık Konut Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Mersin Çamlı Mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 1,333,800 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 10.260 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Mersin Çamlı mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 130 metrekaredir. Mersin'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Çamlı Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.










İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Erdemli Satılık Ev
Adnan Menderes Mahallesi Satılık EvAkdeniz Mahallesi Satılık EvAkdeniz Satılık EvAkpınar Mahallesi Satılık EvAlata Mahallesi Satılık EvAlata Satılık EvAlibeyli Mahallesi Satılık EvArpaçbahşiş Mahallesi Satılık EvArslanlı Mahallesi Satılık EvAyaş Mahallesi Satılık EvAydınlar Mahallesi Satılık EvBarbaros Mahallesi Satılık EvBatısandal Mahallesi Satılık EvÇamlı Mahallesi Satılık EvÇerçili Mahallesi Satılık EvÇeşmeli Mahallesi Satılık EvÇiftepınar Mahallesi Satılık EvÇiriş Mahallesi Satılık EvDağlı Mahallesi Satılık EvDoğusandal Mahallesi Satılık EvElbeyli Mahallesi Satılık EvElvanlı Mahallesi Satılık EvEsenpınar Mahallesi Satılık EvEvdilek Mahallesi Satılık EvFakılı Mahallesi Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvGücüş Mahallesi Satılık EvGüneyli Mahallesi Satılık EvGüzeloluk Mahallesi Satılık EvHacıalanı Mahallesi Satılık EvHacıhalilarpaç Mahallesi Satılık EvHarfilli Mahallesi Satılık EvHüsametli Mahallesi Satılık Evİlemin Mahallesi Satılık EvKaraahmetli Mahallesi Satılık EvKarahıdırlı Mahallesi Satılık EvKarakeşli Mahallesi Satılık EvKarayakup Mahallesi Satılık EvKargıcak Mahallesi Satılık EvKargıpınarı Mahallesi Satılık EvKargıpınar Satılık EvKayacı Mahallesi Satılık EvKızılen Mahallesi Satılık EvKızkalesi Adası Satılık EvKızkalesi Mahallesi Satılık EvKocahasanlı Mahallesi Satılık EvKoramşalı Mahallesi Satılık EvKoyuncu Mahallesi Satılık EvKösbucağı Mahallesi Satılık EvKösereli Mahallesi Satılık EvKuşluca Mahallesi Satılık EvKüstülü Mahallesi Satılık EvLimonlu Mahallesi Satılık EvMerkez Mahallesi Satılık EvPınarbaşı Mahallesi Satılık EvSarıkaya Mahallesi Satılık EvSarıyer Mahallesi Satılık EvSıraç Mahallesi Satılık EvSinap Mahallesi Satılık EvSorgun Mahallesi Satılık EvŞahna Mahallesi Satılık EvTabiye Mahallesi Satılık EvTapureli Mahallesi Satılık EvTırtar Mahallesi Satılık EvToros Mahallesi Satılık EvTozlu Mahallesi Satılık EvTömük Mahallesi Satılık EvTürbe Mahallesi Satılık EvÜçtepe Mahallesi Satılık EvÜzümlü Mahallesi Satılık EvVeyselli Mahallesi Satılık EvYağda Mahallesi Satılık EvYarenler Mahallesi Satılık EvYeniyurt Mahallesi Satılık EvYüksek Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.