Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sultangazi Cebeci Mahallesi Kiralık Ev

araması için 47 ilan bulundu
search
Cebeci Mahallesicancel
Sultangazicancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Cebeci Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, konut arayışında olan vatandaşlara yaşamlarını sürdürebilmek için yalnızca hayal ettikleri evi bulmakta değil ayrıca mahalle bilgisi de sunmaktayız. Cebeci Mahallesi kiralık konut arayışında iseniz, kiralayacağınız evin çevresi, nüfusu, ulaşım, sağlık ve eğitim kurumları hakkında da bilgi sahibi olmanız için sizlere özel hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz. 

Cebeci Mahallesi, İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Sultangazi ilçesine bağlı 15 mahalleden biridir.. Sınırlarına bakıldığında güneyinde Esentepe ve 50. Yıl Mahallesi, kuzeyinde Habibler, batısında Sultançiftliği, İsmetpaşa ve Malkoçoğlu Mahalleleri, doğusunda ise Cebeci Köyü bulunmaktadır.Eskiden Rumların yaşadığı bir köydür ve birçok ormanlık arazi ve taş ocakları vardır.  Bu sebeple mahallede çok sayıda tarihi eser vardır. Genelde İç Anadolu ve Karadeniz kökenli insanlar yaşadığı gibi Bulgaristan'dan göç eden Türklerin bir kısmı da buraya yerleşmiştir. 

Sultangazi ilçesinin yüzölçümü bakımından en geniş alana sahip olan olan Cebeci; Marmara Bölgesinde yer aldığından dolayı Marmara geçiş iklimine sahiptir. Kışlar hafif soğuk ve yağışlı, yazlar ise genellikle sıcak geçmektedir. Cebeci Mahallesi nüfusu 60.653 kişidir ve yıllık artışı%1.38 olarak hesaplanmıştır. Sultangazi Cebecide kiralık daire arıyorsanız mahallede sosyo-Ekonomik olarak B sınıfı kişiler yaşadığı bilgisini de bilmekte fayda var. 

Cebeci Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri 

Mahalle sınırları içerisinde birçok özel ve devlet eğitim kurumu yer almaktadır. Mahallede yaşayan çocuklar; mevcut olan bir ilkokul ve bir ortaokuluna gitmektedir. Mahalle sakinlerinin kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Cebeci İlkokulu: Cebeci Mahallesi, 2. Cebeci Sokak, Posta Kodu:34270 Sultangazi/İstanbul. Bu eğitim kurumuna iletişim sağlamak isterseniz adres üzerinden iletişim sağlayabilir ya da (0212) 594 11 18 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Cebeci Sultançiftliği Ortaokulu: Cebeci, Çanakkale Şehitleri Caddesi, No:3, 34270 Sultangazi/İstanbul. Bu eğitim kurumuna iletişim sağlamak isterseniz adres üzerinden iletişim sağlayabilir ya da (0212) 606 23 65 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Cebeci Mahallesi Kiralık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Sultangazi Cebeci Mahallesi kiralık ev arıyorsanız; mahallede 2  adet aile sağlığı merkezi ve bir adet diş hastanesinin olduğu bilgisi sizin için faydalı olacaktır. Mahalle halkının kolaylıkla hizmet alabileceği sağlık kurumlarının isimleri ve adres bilgileri ise şu şekildedir:

  • Sultangazi 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi: Cebeci, 2486/ No: 34270, 563/3. Sokak, 34270 Sultangazi/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 668 18 59 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Anafartalar Aile Sağlığı Merkezi: Cebeci, Çanakkale Şehitleri Caddesi, No:65, 34270 Sultangazi/İstanbul.  Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 475 20 53 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Cebeci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Cebeci Mahallesi, 1. Cebeci Yolu No:77 D:79/C, 34250 Sultangazi/İstanbul.Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 475 75 80 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Cebeci Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

100 metrekare boyutunda Cebeci Mahallesi Kiralık konut fiyatları, emlak endeksine göre en düşük 998 TL, en yüksek 1.664 TL olarak karşımıza çıkıyor. Bu bilgilerle mahalledeki kiralık konutların ortalama fiyatı ise 1.331 TL’dir . Emlakçıdan ya da sahibinden Sultangazi Cebeci Mahallesinde kiralık daire arayışında iseniz hayalinizdeki evin ilanlarına kolay ve hızlı olarak emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.