Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Menderes Değirmendere Mahallesi Kiralık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Değirmendere Mahallesicancel
Menderescancel
İzmircancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Değirmendere Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar için Mahalle Rehberi 

İzmir İli’nin Menderes ilçesine bağlı olan Değirmendere mahallesi kiralık daire arayışı olanlar için emlakjet.com ailesi olarak sizlere rehber olabilecek önemli bilgileri derledik.

Menderes mahallelerinden biri olan Değirmendere mahallesinin nüfusu bin 628 civarındadır. Mahalle tarım ve hayvancılıkla geçindiği gibi yatırım seçenekleri mevcuttur. 

Değirmendere Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar için Mahalle Rehberi 

İzmir’in 30 ilçesinden biri olan Menderes nüfusu 100 binden fazladır. Menderes’in etnik yapısına bakıldığında oldukça çeşitli olduğu görülmekte, Bulgaristan göçmenlerinin de bölgede yoğunlukta olduğu bilinmektedir. Öte yandan ilçe hızla göç almaya devam etmektedir. 

Menderes’in il merkezine uzaklığı 20 kilometre civarındadır. İlçenin yüzölçümü 777 km²’dir. Eski adıyla Cumaovası olarak bilinmektedir. Menderes’in komşularına bakıldığında; 

  • Doğusunda Torbalı

  • Kuzeydoğusunda Buca

  • İlçenin batısında Seferihisar

  • Güneydoğusunda Selçuk

  • Kuzeyinde Gaziemir ve Karabağlar 

  • Güneyinde Ege Denizi bulunmaktadır. 

Değirmendere Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar için Ekonomi Rehberi 

Değirmendere mahallesi kiralık ev Menderes ilçesi İzmir ekonomisine önemli katkılar sunmaktadır. Tarım, hayvancılık ve turizm önemli yer tutarken yetiştirilen ürünler arasında; 

  • Pamuk

  • Arpa

  • Tütün

  • Buğday

  • Narenciye

  • Seracılık önemli gelir kaynağı olarak dikkat çeker.

Son yıllarda pek çok alanda faaliyet gösteren sanayi kuruluşları kurulmuştur. İzmir’in içme suyu ihtiyacını karşılayan Tahtalı Barajı ilçe sınırlarındadır. Menderes’te Klaros, Notion ve Kolophon antik kent yerleşimleri bulunmaktadır. İlçenin 40 km’lik sahil şeridindeki kıyı, koy ve turistik tesisleri, turizmin gelişmesini sağlamaktadır.

Değirmendere Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar için Ulaşım Rehberi 

İzmir-Aydın Otoyolu ilçeden geçmektedir. İlçeye İZBAN trenleri ve ESHOT otobüsleri ile ulaşım mevcuttur. Adnan Menderes Havalimanı'nın bir bölümü ilçe sınırları içerisindedir. İlçede dokuz sağlık ocağı, bir SSK dispanseri bulunmaktadır. Sağlık olanaklarına bakıldığında ise Menderes Devlet Hastanesi inşaatı devam etmekte olup 2022 yılında hizmete girmesi planlanmaktadır. Menderes'te kurulan katı atık yönetim tesisi altı ilçeye hizmet verecektir.

Değirmendere Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları 

Menderes kiralık daire piyasasına bakıldığında ortalama konut metrekare fiyatları 5 bin 211 TL olarak ifade edilmektedir. Geri dönüş süresi ise 24 yıl olarak hesaplanmaktadır. 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı ise 390 bin TL ile 650 bin TL arasındadır. 

Değirmendere Mahallesi Kiralık Daire Arayanların Dikkat Etmesi Gerekenler Nelerdir?

Aşağıda kiralık daire kiralarken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladık. 

  • Ev sahibi ile yüz yüze iletişim kurulması 

  • Dairenin ısınma, sıcak su gibi şartları konusunda bilgi edinilmesi

  • Dairenin bulunduğu site ya da apartmanın yönetim, aidat, temizlik gibi konuların nasıl işlediğine dair bilgi edinilmesi

  • Dairenin üzerinde aidat vb. gibi önceki borçlarının olup olmadığının öğrenilmesi

  • Bina yaşı ve deprem yönetmeliği gibi konularda bilgi edinilmesi

  • Dairenin yerinde ayrıntılı olarak incelenmesi

  • Kira sözleşmesini ayrıntılı okunması ve sonrasında imzalanması 

  • Kiralık dairenin konumu, güvenliği, otopark, sosyal donatı gibi konulardaki olanaklarının araştırılması

  • Ulaşım, market, alışveriş merkezi, eğitim gibi akslara yakınlığının sorgulanması 

Siz de emlakçıdan ya da sahibinden Menderes Değirmendere kiralık daire arayışınız için hemen sitemizden incelemeye başlayabilirsiniz. 



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Menderes Kiralık Daire
Ahmetbeyli Mahallesi Kiralık DaireAkçaköy Köyü Kiralık DaireAkçaköy Mahallesi Kiralık DaireAltıntepe Mahallesi Kiralık DaireAtaköy Köyü Kiralık DaireAtaköy Mahallesi Kiralık DaireAta Mahallesi Kiralık DaireBarbaros Mahallesi Kiralık DaireBulgurca Mahallesi Kiralık DaireCüneytbey Mahallesi Kiralık DaireÇakaltepe Köyü Kiralık DaireÇakaltepe Mahallesi Kiralık DaireÇamönü Köyü Kiralık DaireÇamönü Mahallesi Kiralık DaireÇatalca Köyü Kiralık DaireÇatalca Mahallesi Kiralık DaireÇile Köyü Kiralık DaireÇile Mahallesi Kiralık DaireÇileme Mahallesi Kiralık DaireÇukuraltı Mahallesi Kiralık DaireDeğirmendere Kiralık DaireDeğirmendere Mahallesi Kiralık DaireDereköy Mahallesi Kiralık DaireDeveli Köyü Kiralık DaireDeveli Mahallesi Kiralık DaireEfemçukuru Köyü Kiralık DaireEfemçukuru Mahallesi Kiralık DaireGazipaşa Mahallesi Kiralık DaireGölcükler Mahallesi Kiralık DaireGölova Köyü Kiralık DaireGölova Mahallesi Kiralık DaireGörece Cumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireGörece Kiralık DaireGümüldür Atatürk Mahallesi Kiralık DaireGümüldür Cumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireGümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireGümüldür İnönü Mahallesi Kiralık DaireGümüldür Kiralık DaireHürriyet Mahallesi Kiralık DaireİTOB OSB Mahallesi Kiralık DaireKarakuyu Köyü Kiralık DaireKarakuyu Mahallesi Kiralık DaireKasımpaşa Mahallesi Kiralık DaireKeler Köyü Kiralık DaireKeler Mahallesi Kiralık DaireKemalpaşa Mahallesi Kiralık DaireKısık Köyü Kiralık DaireKısık Mahallesi Kiralık DaireKuyucak Köyü Kiralık DaireKuyucak Mahallesi Kiralık DaireKüner Köyü Kiralık DaireKüner Mahallesi Kiralık DaireMenderes Kiralık DaireMithatpaşa Mahallesi Kiralık DaireOğlananası Atatürk Mahallesi Kiralık DaireOğlananası Cumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireOğlananası Kiralık DaireOrta Mahallesi Kiralık DaireÖzdere Cumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÖzdere Kiralık DaireSancaklı Köyü Kiralık DaireSancaklı Mahallesi Kiralık DaireŞaşal Köyü Kiralık DaireŞaşal Mahallesi Kiralık DaireTavşan Adası Kiralık DaireTekeli Atatürk Mahallesi Kiralık DaireTekeli Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireTekeli Kiralık DaireYeniköy Köyü Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.