Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Tire Bahariye Mahallesi Satılık Ev

araması için 2 ilan bulundu
search
Bahariye Mahallesicancel
Tirecancel
İzmircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Bahariye Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Bahariye Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Bahariye Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

İzmir ili Bahariye mahallesinin nüfusu 2021 yıl sonu itibariyle toplam 57 kişi olarak hesaplanmıştır. Bu nüfusun 31 kişisi erkek, 26 kişisi kadındır.

Bahariye Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Tire Bahariye Mahallesi, Türkiye'nin batısında Ege Bölgesi'nde İzmir iline bağlı Tire ilçesinin bir mahallesidir. Bahariye mahallesinin bağlı olduğu Tire ilçesi, doğusunda Ödemiş, kuzeyinde Bayındır, batısında Torbalı ve Selçuk ilçeleri, güneyinde Aydın ile komşudur. Mahallenin Tire'ye uzaklığı 20 kilometredir. Denizden yüksekliği 93 metre, ilçenin toplam yüzölçümü ise 716 km²’dir. Bölge Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Bu iklime sahip yerlerde yazlar fazla sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağmurlu geçer.

İlçe, Tire köftesi, tak tak kebabı olarak da bilinen kuyu kebabı, Tire yoğurdu ile ünlüdür. Tire Kent Müzesi ilçede bulunmaktadır.

Bahariye Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Tire Bahariye Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İzmir şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Tire, İzmir merkeze 97 kilometre uzaklıktadır. Tire Bahariye Mahallesine gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Bahariye Mahallesine Tire ilçesi üzerinden karayolu ve demiryolu ile ulaşım sağlanmaktadır. İzmir - Aydın Otoyoluna girip, otoban üzerinde Torbalı, Tire tabelalarını takip edip Torbalı çıkışından sonra Aydın kavşağından Tire yönüne devam ederek ulaşım sağlanabilir.

- Şehir İçi Otobüsler ile:

İzmir’in pek çok bölgesinden direkt ya da aktarmalı ulaşım ile mahalleye ve ilçeye otobüs seferleri mevcuttur. Tire'ye ESHOT hatları ile ulaşım için tercih edebileceğiniz hatlar;

- 774 - TİRE TOPLU KONUTLAR - KAHRAT

- 798 - TİRE-TORBALI AKTARMA MERKEZİ

- Havayolu ile :

İzmir Adnan Menderes Havalimanı üzerinden Bahariye Mahallesine ulaşım sağlanır. Havalimanı, Gaziemir ilçesinde bulunmaktadır ve Tire'ye yaklaşık 80 km uzaklıktadır.  İzmir Tire Yolu/D550 - E87 üzerinden ulaşım sağlanır. Toplu taşıma ile ulaşım sağlamak isteyenler ise, Havaş seferleri ve taksileri kullanabilirler.

- Karayolu ile:

İzmir, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri olduğundan, neredeyse tüm illerden otobüs seferleri bulunmaktadır. Bahariye Mahallesine gitmek isteyen ziyaretçiler, Tire'ye 80 km uzaklıkta bulunan İzmir Otobüs Terminalini kullanabilirler.

- Demiryolu ile:

İzmir Basmane - Torbalı - Bayındır - Tire istasyonları arasında her gün, günde 5 kez karşılıklı, seferi 90 dakika süren tren seferleri düzenlenmektedir.

Bahariye Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İzmir Tire Bahariye Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Bahariye Mahallesinde ve Tire ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

- Rasih Kirazoğlu İlkokulu,

- Tire 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu,

- İnkılap İlkokulu,

- İstiklal İlköğretim Okulu,

- Dörteylül Ortaokulu,

- Kurtuluş Ortaokulu,

- Şehit Burhan Aktürk Ortaokulu,

- Tire Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi,

- Şehit Albay Ibrahım Karaoglanoglu Anadolu Lisesi,

- Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi.

Bahariye Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

İzmir Bahariye Mahallesi satılık konut fiyatları ve Tire ilçesinde satılık konut fiyatları ortalama 3.650 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 474.760 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İzmir Bahariye mahallesi satılık konutların ortalama büyüklüğü 130 metrekaredir. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Bahariye Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Tire Satılık Ev
4 Eylül Mahallesi Satılık EvAdnan Menderes Mahallesi Satılık EvAkçaşehir Mahallesi Satılık EvAkkoyunlu Mahallesi Satılık EvAkmescit Mahallesi Satılık EvAkyurt Mahallesi Satılık EvAlacalı Mahallesi Satılık EvAlaylı Mahallesi Satılık EvArmutlu Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAyaklıkırı Mahallesi Satılık EvBahariye Mahallesi Satılık EvBaşköy Mahallesi Satılık EvBoynuyoğun Mahallesi Satılık EvBüyükkale Mahallesi Satılık EvBüyükkemerdere Mahallesi Satılık EvBüyükkömürcü Mahallesi Satılık EvCambazlı Mahallesi Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇayırlı Mahallesi Satılık EvÇeriközü Mahallesi Satılık EvÇiniyeri Mahallesi Satılık EvÇobanköy Mahallesi Satılık EvÇukurköy Mahallesi Satılık EvDağdere Mahallesi Satılık EvDallık Mahallesi Satılık EvDerebaşı Mahallesi Satılık EvDereli Mahallesi Satılık EvDere Mahallesi Satılık EvDibekçi Mahallesi Satılık EvDoyranlı Mahallesi Satılık EvDuatepe Mahallesi Satılık EvDumlupınar Mahallesi Satılık EvDündarlı Mahallesi Satılık EvEğridere Mahallesi Satılık EvErtuğrul Mahallesi Satılık EvEskioba Mahallesi Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvGökçen Mahallesi Satılık EvGökçen Satılık EvHalkapınar Mahallesi Satılık EvHasançavuşlar Mahallesi Satılık EvHisarlık Mahallesi Satılık EvHürriyet Mahallesi Satılık EvIşıklar Mahallesi Satılık EvIşıklı Mahallesi Satılık Evİbni Melek Mahallesi Satılık Evİbni Melek OSB Mahallesi Satılık Evİhsaniye Mahallesi Satılık Evİpekçiler Mahallesi Satılık Evİstiklal Mahallesi Satılık EvKahrat Mahallesi Satılık EvKaplan Mahallesi Satılık EvKaraca Ali Mahallesi Satılık EvKarateke Mahallesi Satılık EvKetenci Mahallesi Satılık EvKırtepe Mahallesi Satılık EvKızılcahavlu Mahallesi Satılık EvKireli Mahallesi Satılık EvKocaaliler Mahallesi Satılık EvKurşak Mahallesi Satılık EvKurtuluş Mahallesi Satılık EvKüçükburun Mahallesi Satılık EvKüçükkale Mahallesi Satılık EvKüçükkemerdere Mahallesi Satılık EvKüçükkömürcü Mahallesi Satılık EvKürdüllü Mahallesi Satılık EvMahmutlar Mahallesi Satılık EvMehmetler Mahallesi Satılık EvMusalar Mahallesi Satılık EvOrtaköy Mahallesi Satılık EvOsmancık Mahallesi Satılık EvPaşa Mahallesi Satılık EvPeşrefli Mahallesi Satılık EvSarılar Mahallesi Satılık EvSaruhanlı Mahallesi Satılık EvSomak Mahallesi Satılık EvTire Satılık EvToki Mahallesi Satılık EvTopalak Mahallesi Satılık EvToparlar Mahallesi Satılık EvTuran Mahallesi Satılık EvTurgutlu Mahallesi Satılık EvÜzümler Mahallesi Satılık EvYamandere Mahallesi Satılık EvYeğenli Mahallesi Satılık EvYemişler Mahallesi Satılık EvYeniçiftlik Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYenioba Mahallesi Satılık EvYenişehir Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.