Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Tire Adnan Menderes Mahallesi Satılık Daire

araması için 3 ilan bulundu
search
Adnan Menderes Mahallesicancel
Tirecancel
İzmircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Adnan Menderes Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Adnan Menderes Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Adnan Menderes Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler. 

İzmir ili Adnan Menderes mahallesinin nüfusu toplam 4.453’tür. Bu nüfusun 2.226’sı Erkek, 2.227’si Kadındır.

Adnan Menderes Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

İzmir'in güneydoğusunda Tire ilçesinde yer alan Adnan Menderes Mahallesi’nin sınırları, kuzeyden ve batıdan Tire’nin Yeni Mahallesi, doğudan Tire’nin İhsaniye Mahallesi ve güneyden ise Tire’nin Kurtuluş Mahalleleri ile çevrilmiştir.

Adnan Menderes Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları 

Adnan Menderes Mahallesi satılık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. İzmir ili hem kara, hem hava, hem deniz ve hem de demiryolu ulaşım imkanına sahip Türkiye’nin en gelişmiş ulaşım ağına sahip şehirlerinden biridir. Tire’ye veya Adnan Menderes Mahallesi’ne gitmek isteyen ziyaretçiler bu ulaşım olanaklarından yararlanabilirler. Tire’ye uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı’dır. Havalimanı, Gaziemir ilçesinde bulunmaktadır ve Tire’ye yaklaşık 70 km uzaklıktadır. İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan havalimanından Tire’ye gitmek için İzmir Otogarı’na giden otobüsler ya da İzban ile Gaziemir’e ve oradan Tire’ye giden dolmuşlara aktarma yapılması gerekmektedir. Havalimanından Tire’ye ulaşım ortalama 1 saat sürmektedir. İzmir, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri olduğundan, neredeyse tüm illerden otobüs seferleri bulunmaktadır. Tire ilçesine de Türkiye’nin pek çok şehrinden doğrudan ve aktarmalı olarak otobüs ile ulaşım seçeneği bulunmaktadır. Otobüsler, Tire Otogarı’na ulaşım sağlamaktadır. Buradan, ESHOT otobüs, minibüs, dolmuş hatları ve taksi kullanılarak Tire’nin farklı bölgelerine ulaşım yapılabilmektedir. Tire ilçesine demiryolu ulaşımı diğer şehirlerden İzmir Mavi Tren ile sağlanmaktadır. Ankara, Kütahya, Eskişehir, Balıkesir ve İzmir arası hizmet veren İzmir Mavi Treni kullanarak İzmir’in Basmane ilçesine gelebilir ve buradan Basmane - Tire trenine aktarma yapabilirsiniz. Tire ilçesinde ulaşımı sağlayan bazı toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

- Tire Toplu Konutlar - Kahrat: 774 kodlu Eshot hattı

- Tire - Torbalı Aktarma Merkezi: 798 kodlu Eshot hattı

Adnan Menderes Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Adnan Menderes Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Adnan Menderes Mahallesi’nde 1 okul bulunmaktadır. 

- Tire Özel Bilgi İlkokulu ve Ortaokulu

Adnan Menderes Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Emlakjet.com verilerine göre İzmir Adnan Menderes Mahallesi satılık daire fiyatı 2022 yılında ortalama 665.405 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. İzmir Adnan Menderes Mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü ise 145 metrekaredir. İzmir il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Adnan Menderes Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Tire Satılık Daire
4 Eylül Mahallesi Satılık DaireAdnan Menderes Mahallesi Satılık DaireAkçaşehir Mahallesi Satılık DaireAkkoyunlu Mahallesi Satılık DaireAkmescit Mahallesi Satılık DaireAkyurt Mahallesi Satılık DaireAlacalı Mahallesi Satılık DaireAlaylı Mahallesi Satılık DaireArmutlu Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireAyaklıkırı Mahallesi Satılık DaireBahariye Mahallesi Satılık DaireBaşköy Mahallesi Satılık DaireBoynuyoğun Mahallesi Satılık DaireBüyükkale Mahallesi Satılık DaireBüyükkemerdere Mahallesi Satılık DaireBüyükkömürcü Mahallesi Satılık DaireCambazlı Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇayırlı Mahallesi Satılık DaireÇeriközü Mahallesi Satılık DaireÇiniyeri Mahallesi Satılık DaireÇobanköy Mahallesi Satılık DaireÇukurköy Mahallesi Satılık DaireDağdere Mahallesi Satılık DaireDallık Mahallesi Satılık DaireDerebaşı Mahallesi Satılık DaireDereli Mahallesi Satılık DaireDere Mahallesi Satılık DaireDibekçi Mahallesi Satılık DaireDoyranlı Mahallesi Satılık DaireDuatepe Mahallesi Satılık DaireDumlupınar Mahallesi Satılık DaireDündarlı Mahallesi Satılık DaireEğridere Mahallesi Satılık DaireErtuğrul Mahallesi Satılık DaireEskioba Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireGökçen Mahallesi Satılık DaireGökçen Satılık DaireHalkapınar Mahallesi Satılık DaireHasançavuşlar Mahallesi Satılık DaireHisarlık Mahallesi Satılık DaireHürriyet Mahallesi Satılık DaireIşıklar Mahallesi Satılık DaireIşıklı Mahallesi Satılık Daireİbni Melek Mahallesi Satılık Daireİbni Melek OSB Mahallesi Satılık Daireİhsaniye Mahallesi Satılık Daireİpekçiler Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKahrat Mahallesi Satılık DaireKaplan Mahallesi Satılık DaireKaraca Ali Mahallesi Satılık DaireKarateke Mahallesi Satılık DaireKetenci Mahallesi Satılık DaireKırtepe Mahallesi Satılık DaireKızılcahavlu Mahallesi Satılık DaireKireli Mahallesi Satılık DaireKocaaliler Mahallesi Satılık DaireKurşak Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Mahallesi Satılık DaireKüçükburun Mahallesi Satılık DaireKüçükkale Mahallesi Satılık DaireKüçükkemerdere Mahallesi Satılık DaireKüçükkömürcü Mahallesi Satılık DaireKürdüllü Mahallesi Satılık DaireMahmutlar Mahallesi Satılık DaireMehmetler Mahallesi Satılık DaireMusalar Mahallesi Satılık DaireOrtaköy Mahallesi Satılık DaireOsmancık Mahallesi Satılık DairePaşa Mahallesi Satılık DairePeşrefli Mahallesi Satılık DaireSarılar Mahallesi Satılık DaireSaruhanlı Mahallesi Satılık DaireSomak Mahallesi Satılık DaireTire Satılık DaireToki Mahallesi Satılık DaireTopalak Mahallesi Satılık DaireToparlar Mahallesi Satılık DaireTuran Mahallesi Satılık DaireTurgutlu Mahallesi Satılık DaireÜzümler Mahallesi Satılık DaireYamandere Mahallesi Satılık DaireYeğenli Mahallesi Satılık DaireYemişler Mahallesi Satılık DaireYeniçiftlik Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYenioba Mahallesi Satılık DaireYenişehir Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.