Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi Satılık Ev

araması için 100 ilan bulundu
search
Turgut Özal Mahallesicancel
Yenimahallecancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Turgut Özal Mahallesi Satılık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Turgut Özal Mahallesi satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Turgut Özal Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Turgut Özal Mahallesinin içerisinde bulunduğu Ankara ilinde hem İç Anadolu Bölgesinin step / bozkır iklimi söz konusudur. Bu nedenle bölgenin yaz mevsiminde kurak ve sıcak olması beklenirken kış mevsiminde soğuk ve sert havaların yaşanması beklenmektedir. Ankara ilinin ortalama sıcaklığı bir yıl içerisinde 11,5 derecedir. 

Turgut Özal Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Turgut Özal Mahallesi, Ankara iline bağlı olan Yenimahalle ilçesine ait bir mahalledir. Yenimahalle ilçesi, Ankara il merkezinin kuzeybatı yönünde kalmaktadır. Mahalle içerisinde birçok sosyal olanak vardır. Öncelikle hazır yemek hizmeti veren restoran ve kafeler mevcuttur. Ek olarak gıda marketleri de erişilebilir bir durumdadır. Mahalle içerisinde pek çok sayıda eğitim kurumu vardır. Bu eğitim kurumlarının arasında Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu yer almaktadır. Ebubekir, mahallede yer alan dinî mekânlar arasında bulunmaktadır. Mahallede bulunan Vosvos Parkı, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkı sağlamaktadır.  

Turgut Özal Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Turgut Özal Mahallesi sahibinden satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Yenimahalle ilçesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü, Ankara’nın farklı yerlerine giderken kullanılabilecek pek çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Turgut Özal Mahallesi, D200 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Yenimahalle ilçesinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Kızılay – Batıkent: M1 kodlu metro hattı,

  • Kızılay – Çayyolu: M2 kodlu metro hattı,

  • Batıkent – OSB / Törekent: M3 kodlu metro hattı,

  • Yenimahalle – Kızılay: 202-7 kodlu otobüs hattı,

  • Aktepe – İvedik Metro İstasyonu: 414 kodlu otobüs hattı,

  • Eryaman – Sıhhiye: 540 kodlu otobüs hattı,

  • Eryaman – Kızılay: 541-5 kodlu otobüs hattı,

  • Eryaman – Ümitköy Metro İstasyonu: 545 kodlu otobüs hattı,

  • Etimesgut – Eryaman 1-2 Metro: 553 kodlu otobüs hattı.

Turgut Özal Mahallesi Satılık Konut Bakan Kişiler İçin Mahallenin Gayrimenkul ve Demografik Bilgileri

2020 yılında yapılmış olan demografik araştırmalara göre, Turgut Özal Mahallesinin toplam nüfusu 56.464 olarak tespit edilmiştir. Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi satılık konut ortalama 656.000 Türk lirasıdır. Evlerin ortalama alanı ise 160 metrekare olarak ölçülmüştür. Ortalama bir evin birim fiyatı 4.100 Türk lirasıdır.

Ankara Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi sahibinden satılık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.







İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Yenimahalle Satılık Ev
25 Mart Mahallesi Satılık EvA.O.Çiftliği(Aoç) Satılık EvAnadolu Mahallesi Satılık EvAşağı Yahyalar Mahallesi Satılık EvAta Mahallesi Satılık EvAvcılar Mahallesi Satılık EvAvcılar Mahallesi Satılık EvBarış Mahallesi Satılık EvBarıştepe Mahallesi Satılık EvBatıkent Satılık EvBatı Sitesi Mahallesi Satılık EvBeştepe Mahallesi Satılık EvBurç Mahallesi Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇarşı Mahallesi Satılık EvÇiğdemtepe Mahallesi Satılık EvDemetevler Mahallesi Satılık EvDemetevler Satılık EvDemetgül Mahallesi Satılık EvDemetlale Mahallesi Satılık EvEmniyet Mahallesi Satılık EvErgazi Mahallesi Satılık EvErgenekon Mahallesi Satılık EvEsentepe Mahallesi Satılık EvGayret Mahallesi Satılık EvGazi Mahallesi Satılık EvGüventepe Mahallesi Satılık EvGüzelyaka Mahallesi Satılık EvIşınlar Mahallesi Satılık Evİlkyerleşim Mahallesi Satılık Evİnönü Mahallesi Satılık Evİstasyon Satılık Evİvedikköy Mahallesi Satılık Evİvedik OSB Mahallesi Satılık EvKaletepe Mahallesi Satılık EvKaracakaya Mahallesi Satılık EvKardelen Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Satılık EvKayalar Mahallesi Satılık EvKentkoop Mahallesi Satılık EvKuzey Yıldızı Mahallesi Satılık EvMacun Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMemlik Mahallesi Satılık EvOstim Mahallesi Satılık EvOstim OSB Mahallesi Satılık EvOstim Satılık EvÖzevler Mahallesi Satılık EvPamuklar Mahallesi Satılık EvRagıp Tüzün Mahallesi Satılık EvSerhat Mahallesi Satılık EvSusuz Mahallesi Satılık EvŞentepe Satılık EvTepealtı Mahallesi Satılık EvTurgut Özal Mahallesi Satılık EvUğur Mumcu Mahallesi Satılık EvVarlık Mahallesi Satılık EvYakacık Mahallesi Satılık EvYeni Batı Mahallesi Satılık EvYeniçağ Mahallesi Satılık EvYenimahalle Satılık EvYeşilevler Mahallesi Satılık EvYukarı Yahyalar Mahallesi Satılık EvYunus Emre Mahallesi Satılık EvYuvaköy Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.