Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Satılık Ev

araması için 274 ilan bulundu
search
Siyavuşpaşa Mahallesicancel
Bahçelievlercancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Siyavuşpaşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Siyavuşpaşa Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İstanbul Bahçelievler ilçesine bağlı Siyavuşpaşa Mahallesi’nin toplam nüfusu 64.634’dür. Mahalle nüfusunun 31.683’ünü erkek, 32.951’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Siyavuşpaşa Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklim ve ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle Marmara geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise yağışlı geçmektedir. Siyavuşpaşa Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahalle içerisinde 13 adet cadde ve 101 adet sokak bulunmaktadır.

Siyavuşpaşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden konut arayan çocuklu aileler mahallenin eğitim imkanları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalle eğitim kurumları bakımından oldukça donanımlıdır. Mahalle içerisinde 3 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Siyavuşpaşa Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede karşına çıkan eğitim kurumları:

  • Siyavuşpaşa İlköğretim Okulu: Siyavuş Mahallesi, Barbaros Caddesi, Okul Sokak No:1, 34182 Bahçelievler. Eğitim kurumu hafta içi hizmet vermekte olup hafta sonları kapalıdır. Okul hakkında daha detaylı bilgiler edinmek için (0212) 442 09 50 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Şirinevler Vatan Özel Öğretim Kursu: Siyavuşpaşa, Çavuşpaşa Cd. No:105, 34180 Bahçelievler/İstanbul. Eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 556 01 88 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • İSMEK Bahçelievler Siyavuşpaşa Merkezi: Siyavuşpaşa, Çavuşpaşa Caddesi Kaman Sokak No:29 Kat:2, Spor Kompleksi, 34182 Bahçelievler/İstanbul. Kurum hakkında daha detaylı bilgiler edinmek için (0212) 641 40 06 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Siyavuşpaşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Bilgisi

Mahalleden konut arayan kişilerin bir diğer önem verdiği konu ise mahallenin sağlık imkanlarıdır. Mahalle sağlık imkanları bakımından da oldukça donanımlıdır. Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle içerisinde 1 adet sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • Siyavuşpaşa Aile Sağlığı Merkezi: Siyavuşpaşa, Saray Caddesi No:1, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Hafta içi açık olan kurum hafta sonu hizmet vermemektedir. Kurum hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 442 76 80 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Bahçelievler ilçesi içerisinde yer alan Siyavuşpaşa Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.