Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Yenimahalle Kardelen Mahallesi Satılık Ev

araması için 43 ilan bulundu
search
Kardelen Mahallesicancel
Yenimahallecancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kardelen Mahallesi Satılık Konut Arayanlara Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Ankara’nın Yenimahalle ilçesi sınırları içerisinde bulunan Kardelen Mahallesi satılık konut almak isteyenler için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Kardelen Mahallesi; Ankara ilinde bulunan Yenimahalle ilçesine bağlı bir mahalledir. Merkezi bir konumda olduğundan dolayı yaşamak için tercih edilen mahallelerden biridir. Batıkent semtine bağlıdır. Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 37.370 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Yenimahalle ve Ankara il merkezinden kalkan şehir içi minibüsleri, EGO hatları ve metro ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.

Mahalle sınırları içerisinde Atlantis Eğlence Merkezi ve Atlantis City Sitesi yer almaktadır.

Kardelen Mahallesi Satılık Konutların Emlak Bilgisi

Kardelen Mahallesinde evlerin satış fiyatlarını ev sahipleri ve emlakçılar, hesaplanan birim fiyatları ile çevre evlerin fiyatlarına göre belirlemektedir. Fikir edinebilmek adına mahallenin hesaplanmış son emlak endeksi verileri şöyledir: 

  • Satılık dairelerin metrekare ortalama birim fiyatı 3.693 Türk Lirası olarak karşımıza çıkmaktadır. 

  • Ortalama büyüklüğü 150 metrekare olan evlerin satış fiyatı 553.950 Türk Lirası olarak görülmektedir. 

  • Dairelerin geri dönüş/amortisman süresi ise 27 yıl olarak öngörülmektedir. 

Bu hesaplanan fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan ya da sahibinden Kardelen Mahallesi satılık konut fiyatlarına Emlakjet.com’dan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz. 

Kardelen Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Yenimahalle Kardelen Mahallesi satılık konut arayışında olan çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Anadolu Ortaokulu: Kardelen, 2092/6. Sk. No:8, 06370 Yenimahalle/Ankara.

  • Şehit Özkan Özendi Ortaokulu: Kardelen, 2089. Sk. No:1, 06370 Yenimahalle/Ankara.

  • Kürşad Bey İlkokulu: Kardelen, 2060. Sk., 06370 Yenimahalle/Ankara.

  • Kardelen Ortaokulu: Kardelen, 2051. Sk., 06370 Batıkent/Yenimahalle/Yenimahalle/Ankara.

Kardelen Mahallesi Satılık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Kardelen Mahallesi satılık ev ilanlarına bakanlar için, aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Kardelen Mahallesi Muhtarlığı: Kardelen, 2034. Sk. No:8, 06370 Yenimahalle/Ankara.

  • Yenimahalle Nüfus Müdürlüğü: Işınlar, Yeşilevler Cd. No:84, 06170 Yenimahalle/Ankara.

  • Yenimahalle Belediye Sarayı: Ragıp Tüzün, 17, 1613. Sk. No:17, 06370 Yenimahalle/Ankara

  • Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü: Ostim Mh., D:22, 06374 Yenimahalle/Ankara.

  • Yıldırım Beyazıt üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Yeni Batı Mah 2026. Caddesi, 2367.Sokak No:4, 06370 Batıkent/Yenimahalle/Ankara. Bu sağlık kurumuna randevu için 182 nolu telefon hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS)ye başvurabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Yenimahalle Satılık Ev
25 Mart Mahallesi Satılık EvA.O.Çiftliği(Aoç) Satılık EvAnadolu Mahallesi Satılık EvAşağı Yahyalar Mahallesi Satılık EvAta Mahallesi Satılık EvAvcılar Mahallesi Satılık EvAvcılar Mahallesi Satılık EvBarış Mahallesi Satılık EvBarıştepe Mahallesi Satılık EvBatıkent Satılık EvBatı Sitesi Mahallesi Satılık EvBeştepe Mahallesi Satılık EvBurç Mahallesi Satılık EvÇamlıca Mahallesi Satılık EvÇarşı Mahallesi Satılık EvÇiğdemtepe Mahallesi Satılık EvDemetevler Mahallesi Satılık EvDemetevler Satılık EvDemetgül Mahallesi Satılık EvDemetlale Mahallesi Satılık EvEmniyet Mahallesi Satılık EvErgazi Mahallesi Satılık EvErgenekon Mahallesi Satılık EvEsentepe Mahallesi Satılık EvGayret Mahallesi Satılık EvGazi Mahallesi Satılık EvGüventepe Mahallesi Satılık EvGüzelyaka Mahallesi Satılık EvIşınlar Mahallesi Satılık Evİlkyerleşim Mahallesi Satılık Evİnönü Mahallesi Satılık Evİstasyon Satılık Evİvedikköy Mahallesi Satılık Evİvedik OSB Mahallesi Satılık EvKaletepe Mahallesi Satılık EvKaracakaya Mahallesi Satılık EvKardelen Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Mahallesi Satılık EvKarşıyaka Satılık EvKayalar Mahallesi Satılık EvKentkoop Mahallesi Satılık EvKuzey Yıldızı Mahallesi Satılık EvMacun Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMemlik Mahallesi Satılık EvOstim Mahallesi Satılık EvOstim OSB Mahallesi Satılık EvOstim Satılık EvÖzevler Mahallesi Satılık EvPamuklar Mahallesi Satılık EvRagıp Tüzün Mahallesi Satılık EvSerhat Mahallesi Satılık EvSusuz Mahallesi Satılık EvŞentepe Satılık EvTepealtı Mahallesi Satılık EvTurgut Özal Mahallesi Satılık EvUğur Mumcu Mahallesi Satılık EvVarlık Mahallesi Satılık EvYakacık Mahallesi Satılık EvYeni Batı Mahallesi Satılık EvYeniçağ Mahallesi Satılık EvYenimahalle Satılık EvYeşilevler Mahallesi Satılık EvYukarı Yahyalar Mahallesi Satılık EvYunus Emre Mahallesi Satılık EvYuvaköy Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.