Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Urla Altıntaş Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Altıntaş Mahallesicancel
Urlacancel
İzmircancel

Altıntaş Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Altıntaş Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Altıntaş Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak isteğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İzmir ili Altıntaş Mahallesinin nüfusu toplam 3.392 kişidir. Bu nüfusun 1.728'si erkek, 1.664'si kadındır.

Altıntaş Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Urla, İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin batısında Çeşme, doğusunda Güzelbahçe ve Seferihisar, kuzeybatısında Karaburun ve Ege Denizi, kuzeyinde İzmir Körfezi ve güneyinde Ege Denizi yer alır. Bölgede Akdeniz iklimi görülür. Altıntaş Mahallesi İzmir ilinin Urla ilçesine bağlıdır. Altıntaş Mahallesi Urla ilçe merkezine 2 kilometre mesafe uzaklıktadır. Altıntaş Mahallesi İzmir şehir merkezine mesafesi yaklaşık 36 kilometredir. Bölgedeki önemli yerler; Urla İskelesi, Çeşmealtı, Sanat Sokağı, Limantepe, Urla Bağ Yolu, Urla Köyleri, Malgaca Pazarı, Urla Koyları ve Güvendik Tepesi.

Altıntaş Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Altıntaş Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İzmir iline hava, kara, deniz ve demiryolu aracılığıyla ulaşılabilir. Kara yolu aracılığı ile ülkenin her noktasından otobüs ile ulaşım sağlanabilir. Hava yolu ulaşımı ise Adnan Menderes Havalimanı'ndan ülkenin ve dünyanın birçok yerine uçak seferleri bulunmaktadır. Havalimanı, Gaziemir ve Menderes ilçeleri sınırları içindedir. Kent merkezinin 14 kilometre güneyinde yer alır. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali 1998 senesinde itibaren Işıkkent'teki yeni yerinde hizmet vermektedir. Demiryolu ile Basmane Garı'ndan Tire, Ödemiş, Söke, Bandırma, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Aydın, Nazilli, Denizli, Balıkesir, Konya ve Ankara'ya gün içerisinde tren seferleri bulunur. Şehir içi toplu ulaşım İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır. Toplu taşıma araçlarında İzmirim kart isimli elektronik bir kart ulaşımı hızlandırmaktadır. İzmir kent merkezine ortalama 35 kilometre mesafe uzaklıkta bulunan Urla ilçesine halk otobüsleri, dolmuş, vapur ve özel araç ile ulaşım mümkün. İzmir’den Urla’ya otobüs ile ulaşım sağlamak için 984 numaralı Urla- Fahrettin Altay otobüs hattını kullanabilirsiniz. Bu hat, Fahrettin Altay Metro İstasyonu’nun yanında bulunan otobüs duraklarından hareket eder. 984 numaralı hat, her 15-30 dakikada bir kalkar. Urla’nın köylerine kent merkezinden ulaşım sağlamak için 732, 733, 734, 737, 738, 760 ve 761 numaralı otobüs hatlarını da kullanabilirsiniz.

Altıntaş Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Altıntaş Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Altıntaş Mahallesi’nde okul bulunmamaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Urla da bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. İlçede bulunan bazı okullar şu şekildedir;

  • Özbek İlkokulu,
  • Kuşçular Ova İlkokulu,
  • İskele İlkokulu,
  • Balıklıova İlkokulu,
  • Uzunkuyu İlkokulu,
  • Ted İzmir Özel İlkokulu,
  • Şehit Kemal İlkokulu,
  • Bademler İlkokulu.

Altıntaş Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 119 metrekare olarak karşımız çıkar. İzmir Altıntaş Mahallesi kiralık daire fiyatları 3.508 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 29 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 32 yıldır. Siz de İzmir Altıntaş Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Altıntaş Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Urla Kiralık Daire
Akça Ada Kiralık DaireAltıntaş Mahallesi Kiralık DaireArap Adaları Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBademler Mahallesi Kiralık DaireBalıklıova Mahallesi Kiralık DaireBarbaros Mahallesi Kiralık DaireBirgi Mahallesi Kiralık DaireBoş Ada Kiralık DaireCamiatik Mahallesi Kiralık DaireÇamlıçay Mahallesi Kiralık DaireÇeşmealtı Kiralık DaireÇiğdem Adası Kiralık DaireDemircili Mahallesi Kiralık DaireDenizli Mahallesi Kiralık DaireGerence Adası Kiralık DaireGülbahçe Mahallesi Kiralık DaireGüvendik Mahallesi Kiralık DaireHacı İsa Mahallesi Kiralık DaireHekim Adası Kiralık Daireİçmeler Mahallesi Kiralık Daireİncirli Ada Kiralık Daireİskele Mahallesi Kiralık DaireKadıovacık Mahallesi Kiralık DaireKalabak Mahallesi Kiralık DaireKörtaş Adaları Mahallesi Kiralık DaireKuşçular Mahallesi Kiralık DaireM. Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireNaipli Mahallesi Kiralık DaireNergis Adası Kiralık DaireNohutalan Mahallesi Kiralık DaireOvacık Mahallesi Kiralık DaireÖzbek Mahallesi Kiralık DairePımelli Ada Kiralık DaireRüstem Mahallesi Kiralık DaireSıra Mahallesi Kiralık DaireŞirinkent Mahallesi Kiralık DaireTorasan Mahallesi Kiralık DaireUrla Kiralık DaireUzun Ada Kiralık DaireUzunkuyu Kiralık DaireUzunkuyu Mahallesi Kiralık DaireYağcılar Mahallesi Kiralık DaireYaka Mahallesi Kiralık DaireYassıca Ada Kiralık DaireYelaltı Mahallesi Kiralık DaireYenice Mahallesi Kiralık DaireYenikent Mahallesi Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYılan Adası Kiralık DaireZafer Adası Kiralık DaireZeytinalanı Mahallesi Kiralık DaireZeytineli Mahallesi Kiralık DaireZeytinler Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.