Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bayrampaşa İsmet Paşa Mahallesi Satılık Ev

araması için 12 ilan bulundu
search
İsmet Paşa Mahallesicancel
Bayrampaşacancel
İstanbulcancel

İsmet Paşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. İsmet Paşa satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İsmet Paşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Bayrampaşa ilçesine bağlı İsmet Paşa ilçesi Avrupa Yakası’nda yer almaktadır. İsmet Paşa Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin ulaşım ve alışveriş imkanları ile yakından ilgilenmektedir. İlçe ulaşımında otobüs ve metro hatlarından faydalanılmaktadır. Bu ulaşım araçları:

  • 32A Numaralı Otobüs Hattı,
  • 32M Numaralı Otobüs Hattı,
  • 32T Numaralı Otobüs Hattı,
  • M1A Numaralı Metro Hattı ve 
  • M1B Numaralı Metro Hattı’dır.

İsmet Paşa Mahallesi satılık ev arayan kişilerin bir diğer merak ettiği konu da ilçede yer alan alışveriş noktalarıdır. Bu noktalar:

  • Karadeniz Mini Market: İsmet Paşa, Sinop Sokak, No:12, 34040 Bayrampaşa/İstanbul.
  • Etik Hipermarket: İsmet Paşa, İsmet Paşa Caddesi, No:57, 34040 Bayrampaşa/İstanbul.

İsmet Paşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumları Hakkında Bilgiler

İsmet Paşa Mahallesi’nden konut arayan kişiler mahallenin eğitim kurumları ile yakından ilgilenmektedir. Özellikle çocuk sahibi aileler için mahallenin eğitim olanakları oldukça önemlidir. Mahalle eğitim kurumları bakımından oldukça zengin olup başarılı eğitim kadrolarına sahiptir. İsmet Paşa Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Nail Reşit İlkokulu: İsmet Paşa, 34150, Kaplan Sokağı No:2, 34040 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 674 15 88 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Bayrampaşa Suat Terimer Anadolu Lisesi: İsmet Paşa, Uzun Sokak No:4, 34040 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 612 54 00 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Ahmet Haşim İlkokulu: Yenidoğan, 34030 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 567 62 46 numaralı hattı arayabilirsiniz.

İsmet Paşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut tercihinde bulunmayı düşünen kişiler mahallenin sağlık kurumları ile ilgili olarak detaylı araştırmalar yürütmektedir. Bayrampaşa İsmet Paşa Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle içerisinde 2 adet sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • İsmetpaşa Aile Sağlığı Merkezi: İsmet Paşa, Çimen Sokak No:5, 34040 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 544 28 29 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Bayrampaşa Devlet Hastanesi: İsmet Paşa, Kenar Sokağı No:22, 34040 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 567 67 74 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul Bayrampaşa ilçesinin İsmet Paşa Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek konut tercihinize hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.