Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi Satılık Ev

araması için 244 ilan bulundu
search
Kocasinan Merkez Mahallesicancel
Bahçelievlercancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kocasinan Merkez Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Kocasinan Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasasını öğrenebilirsiniz.

Kocasinan Merkez Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Bahçelievler Mahallesi’ne bağlı Kocasinan Mahallesi’nin toplam nüfusu 72.217’dir. Mahalle nüfusunun 36.342’sini erkek, 35.875’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Kocasinan Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 26 adet cadde ve 190 adet sokak bulunmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin iklim ve ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle iklim bakımından Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle bölgede yazlar sıcak, kışlar ise yağışlı geçmektedir. Kocasinan Merkez Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahallenin ulaşım imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle ulaşımında otobüs ve metro hattının kullanıldığı bilgisine ulaşmaktadır. Bu araçlar:

  • 97 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 97E Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 98A Numaralı Otobüs Hattı, 
  • HT13 Numaralı Otobüs Hattı ve 
  • M1A Metro Hattı’dır.

Kocasinan Merkez Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden konut arayan çocuklu aileler mahallenin eğitim imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle hakkında yapılan araştırmalarda mahallenin eğitim imkanları ve başarılı eğitimciler bakımından zengin olduğunun bilgisine ulaşmaktadırlar. Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahalle içerisinde etrafında konut tercihinde bulunabileceği 19 adet okul bulunmaktadır. Bu okullardan başlıcaları:

  • 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu: Kocasinan Merkez, Garip Sk. No. 20, 34192 Bahçelievler/İstanbul. Eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir.
  • Bağlar Lisesi: Kocasinan Merkez, 34192 Bahçelievler/İstanbul. Eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir.
  • Bahçelievler Atatürk İlköğretim Okulu: Şirinevler, Çavuş Paşa Cad./seçkin Sok. No:10, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 507 47 72 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Bülent Ecevit İlköğretim Okulu: Bahçelievler Merkez, Kocasinan Merkez, Hastane Cd No :11, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 654 93 56 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Kocasinan İlköğretim Okulu: Kocasinan Merkez, Kocasinan Bağcılar Yolu 6. Sk No2, 34186 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 550 78 36 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • İstanbul Bahçelievler Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi: Kocasinan Merkez, Kızılelma Cd (Kızılırmak Sk.) No:4, 34186 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 651 33 96 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul Bahçelievler ilçesinin Kocasinan Merkez Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.