Emlakjet

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Göksu Mahallesicancel
Beykozcancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Göksu Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet ekibi olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Göksu Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasasını öğrenebilirsiniz.

 

Göksu Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Beykoz ilçesine bağlı Göksu Mahallesi, Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Göksu Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin ulaşım ve alışveriş imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle ulaşımında otobüs ve minibüs hattı kullanılmaktadır. Bu ulaşım hatları:

  • 136B Numaralı Otobüs Hattı, 

  • 14R Numaralı Otobüs Hattı ve

  • Göksu Mahallesi-Tokatköy Minibüs Hattı’dır.

Göksu Mahallesi satılık ev arayan kişilerim mahalle içerisinde alışveriş yapabileceği noktalar: 

Aslan Mini Market: Göksu, Baruthane Caddesi 14/A, 34815 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için 0532 423 35 42 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Özkuruşlar: Göksu, Sadri Alışık Caddesi No:67, 34815 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 332 01 13 numaralı hattı arayabilirsiniz.

 

Göksu Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Kurumları Hakkında Bilgiler

Çocuklu aileler için satın alacak oldukları evin kaliteli eğitim kurumlarına yakın olması oldukça önemlidir. Mahalle eğitim kurumları bakımından oldukça zengindir. Mahalle içerisinde yer alan eğitim kurumlarının eğitim kalite oranları da oldukça yüksektir. Bu nedenle mahalle halkının eğitim kurumlarından oldukça memnun olduğunun bilgisine ulaşılmıştır. Göksu Mahallesi satılık ev arayan kişilerin mahallede etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

İstanbul Beykoz Defterdar Mehmet Bey İlkokulu: Göksu, 34815 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 462 45 52 numaralı hattı arayabilirsiniz.

T.C. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Yüzme Havuzu: Göksu, Cuma Yolu Caddesi, 34815 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 308 56 60 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Şehit Er Ersin Güner İlkokulu: Göztepe, B Yolu No:77, 34815 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 465 03 33 numaralı hattı arayabilirsiniz.

 

Göksu Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Kurumları Hakkında Bilgiler

Mahalle içerisinden konut satın almak isteyen kişiler mahallenin sağlık kurumları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle sağlık kurumlarının mahalle içerisinde yaşayan halkın ihtiyaçlarını karşıladığının bilgisine ulaşılmıştır. Beykoz Göksu Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahallede karşısına çıkan sağlık kurumları:

Göksu Aile Sağlığı Merkezi: Göksu, Sadri Alışık Caddesi No:30, 34815 Beykoz/İstanbul

Sizler de daire satın alma tercihini İstanbul Beykoz ilçesinin Göksu Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Beykoz Göksu Mahallesi uygun fiyatlı satılık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek konut tercihinize hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.

 

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut & Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Ev İlan Arama Rehberi

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Bölge ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut İlanları ve Fiyatları

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut 3+1

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut 2+1

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut 1+1

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Beykoz Göksu Mahallesi Satılık Konut ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Beykoz Satılık Ev
Acarlar Mahallesi Satılık EvAkbaba Mahallesi Satılık EvAlibahadır Köyü Satılık EvAlibahadır Mahallesi Satılık EvAnadolufeneri Köyü Satılık EvAnadolufeneri Mahallesi Satılık EvAnadolu Hisarı Mahallesi Satılık EvAnadolu Hisarı Satılık EvAnadolu Kavağı Mahallesi Satılık EvAnadolukavağı Satılık EvBaklacı Mahallesi Satılık EvBeykoz Satılık EvBozhane Mahallesi Satılık EvBozhane Satılık EvCumhuriyet Köyü Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇamlıbahçe Mahallesi Satılık EvÇamlıbahçe Satılık EvÇavuşbaşı Satılık EvÇekmeköy Satılık EvÇengeldere Mahallesi Satılık EvÇiftlik Mahallesi Satılık EvÇiğdem Mahallesi Satılık EvÇubuklu Mahallesi Satılık EvÇubuklu Satılık EvDereseki Köyü Satılık EvDereseki Mahallesi Satılık EvElmalı Mahallesi Satılık EvElmalı Satılık EvFatih Mahallesi Satılık EvGöksu Mahallesi Satılık EvGöksu Satılık EvGöllü Köyü Satılık EvGöllü Mahallesi Satılık EvGörele Köyü Satılık EvGörele Mahallesi Satılık EvGöztepe Mahallesi Satılık EvGümüşsuyu Mahallesi Satılık EvGümüşsuyu Satılık Evİncirköy Mahallesi Satılık Evİshaklı Köyü Satılık Evİshaklı Mahallesi Satılık EvKanlıca Mahallesi Satılık EvKanlıca Satılık EvKavacık Mahallesi Satılık EvKavacık Satılık EvKaynarca Köyü Satılık EvKaynarca Mahallesi Satılık EvKılıçlı Köyü Satılık EvKılıçlı Mahallesi Satılık EvMahmutşevketpaşa Köyü Satılık EvMahmutşevketpaşa Mahallesi Satılık EvMerkez Mahallesi Satılık EvOrtaçeşme Mahallesi Satılık EvOrtaçeşme Satılık EvÖğümce Mahallesi Satılık EvÖrnekköy Mahallesi Satılık EvPaşabahçe Mahallesi Satılık EvPaşabahçe Satılık EvPaşamandıra Köyü Satılık EvPaşamandıra Mahallesi Satılık EvPolonezköy Mahallesi Satılık EvPolonez Köyü Satılık EvPoyrazköy Mahallesi Satılık EvRiva Köyü Satılık EvRiva Mahallesi Satılık EvRüzgarlıbahçe Mahallesi Satılık EvSoğuksu Mahallesi Satılık EvSoğuksu Satılık EvTokatköy Mahallesi Satılık EvTokatköy Satılık EvYalıköy Mahallesi Satılık EvYalıköy Satılık EvYavuz Selim Mahallesi Satılık EvYeni Mahalle Mahallesi Satılık EvYenimahalle Satılık EvZerzavatçı Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.