Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık Ev

araması için 14 ilan bulundu
search
Fevzi Çakmak Mahallesicancel
Bahçelievlercancel
İstanbulcancel

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Yol Gösterici Bilgiler

Bahçelievler Mahallesi kiralık konut arayışında olan ziyaretçilerimiz için özel olarak hazırladığımız bölge rehberimizde; mahalle hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Bahçelievler Mahallesi’nde ev kiralamadan hemen önce bölge rehberimizi incelemeyi unutmayın. Emlakjet’in geniş ilan portföyünde kendinize en uygun evi kolayca bulabilir, aynı zamanda da yaşayacağınız mahalle hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bölge rehberimizde, mahallenin genel bilgileri, nüfus bilgisi, ulaşım bilgisi, içerisinde bulunan önemli resmi kurumlar, eğitim kurumları ve kiralık daire piyasasını inceleyebilirsiniz. Bahçelievler, 25.701 kişilik nüfusu ile daha düşük nüfusa sahip mahallelerinden birisidir. Bölge sahip olduğu iş olanakları, sayıca fazla olan eğitim kurumları ve gelişmiş ulaşım ağı ile kiralık daire arayanların en fazla tercih ettiği ilçelerdendir. İstanbul’un ekonomik anlamda önde gelen ilçelerinden biri olan Bahçelievler, birçok önemli kuruluşa, çeşitli üniversiteye, kültür, spor merkezi ve alışveriş merkezlerine de ev sahipliği yapıyor. 

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Konut Arayanlara Önemli Kurumlar ve Ulaşım Bilgileri

Mahallede bulunan önemli kurumların adresleri;

  • T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu; Fevzi Çakmak, 1.Çk, 34197 Bahçelievler/İstanbul.
  • Kuleli İlkokulu ve Ortaokulu; Fevzi Çakmak, Yıldırım Beyazıt Cad. No:3 D.2, 34195 Bahçelievler/İstanbul.
  • Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi; 2 Fatih Cad. 34196 Bahçelievler/İstanbul.
  • Yenibosna Merkez Postane; Fevzi Çakmak, Fatih Cad. No:120, 34194 Bahçelievler/İstanbul.
  • Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarlığı; Fevzi Çakmak, Yıldırım Beyazıt Cad. No:13, 34194 Bahçelievler/İstanbul.

Bahçelievler Mahallesi’nde kiralık konut arayanlar için bu mahalleye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım; karayolu hattı üzerinden otobüs, dolmuş, metrobüs ve metro aracılığı ile gerçekleşmektedir.

Bu mahalleden geçmekte olan bazı otobüs hatları; 31, 31E, 98B, HT12’dir.

Mahalleden geçen bazı minibüs hattı ise; Bakırköy - İstoç, Kuleli - Deliklikaya, Şirinevler - Kayaşehir, Kuleli Fenertepe, Şirinevler - İkitelli Sanayi, Şirinevler - Başakşehir.

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Bölge Kira Piyasası

Emlakjet’in emlakçılarından edinilen bilgiler doğrultusunda Bahçelievler Bahçelievler Mahallesi’nden ev kiralamak isteyenlere mahalleye ait dairelerin fiyatlarını ve metrekarelerini, oda sayılarıyla birlikte sizler için paylaşmak istiyoruz. Mahallede, ortalama üzerinden; birim fiyatı metrekare üzerine 12 TL olan alanı 90 metrekareye sahip daireleri 1.089 TL civarında bir fiyata kiralayabilirsiniz. 

  • Ortalama; 65 metrekare alana sahip bir 1+1 daireyi 974 TL civarında,
  • Ortalama; 90 metrekare alana sahip bir 2+1 daireyi 1.098 TL civarında bir fiyata kiralayabilirsiniz.

Kiralamak istediğiniz dairelerin fiyatları; bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre değişim göstermektedir. Dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, devlet kurumlarına, turizm bölgelerine, il merkezine veya ilçe merkezlerine, toplu ulaşım ağlarına ve otobüs duraklarının yakınlıklarına göre fiyatlar değişim gösterebiliyor. Dilerseniz bu evleri istediğiniz kriterlere uyduğu takdirde eşyalı veya eşyasız özelliklerle de kiralayabileceğiniz gibi müstakil ev, apart, iş yeri, arsa veya daire tipinde de tercih edebilirsiniz. Bunlara ek olarak günlük, haftalık, aylık gibi seçeneklerle de kiralayabilmek mümkün olmaktadır. Eğer Bahçelievler Bahçelievler Mahallesinde kiralık müstakil ev veya daire tutmak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına Bahçelievler Mahallesi kiralık daireler sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerde ki evi filtreleyip emlakçılarımızla veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. 

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.