Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Döşemealtı Bahçeyaka Mahallesi Satılık Ev

araması için 80 ilan bulundu
search
Bahçeyaka Mahallesicancel
Döşemealtıcancel
Antalyacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Bahçeyaka Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Bahçeyaka Mahallesi satılık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Bahçeyaka Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Antalya ili Bahçeyaka Mahallesi’nin nüfusu toplam 10.222 kişidir. Nüfusun 5.078'i erkek, 5.144'ü kadındır.

Bahçeyaka Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Döşemealtı, Antalya ilinin bir ilçesidir. Antalya'nın kuzeyinde bulunur. Antalya il merkezine 18 kilometre mesafe uzaklıkta yer alır. Bahçeyaka Mahallesi Antalya ilinin Döşemealtı ilçesine bağlıdır. Mahalle ilçe merkezine 2 kilometre mesafe uzaklıktadır. Antalya şehir merkezine mesafesi 17 kilometredir. Bölgedeki önemli yerler; Terssos Antik Kenti, Kocain Mağarası, Düzlerçamı, Antik Döşeme Yol, Ariassos Antik Kenti, Karain Mağarası ve Evdirhan.

Bahçeyaka Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Bahçeyaka Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Ülkenin her köşesinden kolaylıkla ulaşılabilen Antalya iline pek çok şehirden otobüs seferleri düzenlenmektedir. Aynı zamanda havayolu ulaşımı Antalya Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Antalya Havalimanı, il merkezine 11 kilometre mesafe uzaklıkta, kentin doğusunda yer almaktadır. Her yıl milyonlarca kişiyi ağırlayan havalimanına iniş yaptıktan sonra havaş servisleri, taksi veya araç kiralama seçenekleri ile şehir merkezine ulaşılmaktadır.  Antalya seyahatlerinde otobüs seçeneğini kullanan kişiler için şehir merkezinde yer alan Antalya Otogarı’na ülkenin her yerinden otobüs seferleri vardır. Antalya, yaz aylarında en fazla turist ağırlayan şehirlerin başında gelmektedir. Döşemealtı ilçesine kent içi ulaşımlarda çoğunlukla otobüsler ve minibüsler kullanılmaktadır. Bölgede yaşayanlar otobüs hatlarını daha aktif kullanmaktadır. Döşemealtı ilçesine ulaşım için hava yolunu tercih edecekseniz, bulunduğunuz bölgenin havalimanından Antalya şehir merkezinde bulunan Antalya Havalimanı’na gidebilirsiniz. Döşemealtı bölgesine ulaşım sağlayabileceğiniz otobüs hatları; DC15, DM85A, DM86.

Bahçeyaka Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Bahçeyaka Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Bahçeyaka Mahallesi’nde 1 tane okul bulunmaktadır.

- Döşemealtı Anaokulu.

Bahçeyaka Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 135 metrekare olarak karşımız çıkar. Antalya Bahçeyaka Mahallesi satılık konut fiyatları 974.970 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 7.222 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 25 yıldır. Antalya Bahçeyaka Mahallesi satılık konut arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık konut Bahçeyaka Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Döşemealtı Satılık Ev
Ahırtaş Köyü Satılık EvAhırtaş Mahallesi Satılık EvAkkoç Köyü Satılık EvAkkoç Mahallesi Satılık EvAltınkale Mahallesi Satılık EvAOSB 1. Kısım Mahallesi Satılık EvAOSB 2. Kısım Mahallesi Satılık EvAOSB 3. Kısım Mahallesi Satılık EvAşağıoba Köyü Satılık EvAşağıoba Mahallesi Satılık EvAyanlar Mahallesi Satılık EvAydınlar Mahallesi Satılık EvBademağacı Mahallesi Satılık EvBahçeyaka Mahallesi Satılık EvBıyıklı Köyü Satılık EvBıyıklı Mahallesi Satılık EvCamili Köyü Satılık EvCamili Mahallesi Satılık EvÇığlık Mahallesi Satılık EvÇığlık Satılık EvÇıplaklı Mahallesi Satılık EvDağbeli Mahallesi Satılık EvDereli Köyü Satılık EvDereli Mahallesi Satılık EvDüzlerçamı Mahallesi Satılık EvDüzlerçamı Satılık EvEkşili Mahallesi Satılık EvIlıcaköy Köyü Satılık EvIlıcaköy Mahallesi Satılık EvKaraman Mahallesi Satılık EvKarataş Köyü Satılık EvKarataş Mahallesi Satılık EvKaraveliler Mahallesi Satılık EvKevşirler Köyü Satılık EvKevşirler Mahallesi Satılık EvKillik Köyü Satılık EvKillik Mahallesi Satılık EvKovanlık Köyü Satılık EvKovanlık Mahallesi Satılık EvKömürcüler Köyü Satılık EvKömürcüler Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvNebiler Mahallesi Satılık EvOrta Mahallesi Satılık EvSelimiye Köyü Satılık EvSelimiye Mahallesi Satılık EvTomalar Mahallesi Satılık EvYağca Köyü Satılık EvYağca Mahallesi Satılık EvYalınlı Mahallesi Satılık EvYeniköy Mahallesi Satılık EvYeniköy Satılık EvYeşilbayır Mahallesi Satılık EvYeşilbayır Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.