Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Yenimahalle Anadolu Mahallesi Kiralık Ev

araması için 4 ilan bulundu
search
Anadolu Mahallesicancel
Yenimahallecancel
Ankaracancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Anadolu Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Anadolu Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Anadolu Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Anadolu Mahallesi; Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinin Karşıyaka semtine bağlı olan bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre Anadolu Mahallesi’nde 7.367 kişi yaşamaktadır. Mahalle içerisinde Demetkent Sitesi yer almaktadır. 

Anadolu Mahallesi Ulaşım Olanakları

Anadolu Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Anadolu Mahallesi ulaşımı Yenimahalle’ye gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Anadolu Mahallesine otobüs ve metro aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Mahalleye ulaşım sağlayabileceğiniz bazı otobüs hatlarının listesi şu şekildedir:

  • 205: İvedik Metro-Anadolu Mahallesi

  • 275: Hastane Metro-Karşıyaka-Şentepe 2.Hat

  • 202: İvedik Metro-Yenimahalle

  • 202-7: Yenimahalle-Kızılay (ÖHO)

  • 271-2: Yenimahalle Metro-Şentepe

Anadolu Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Yenimahalle Anadolu Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumlarını araştırdık. Anadolu Mahallesi’nde okul bulunmamaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Yenimahalle’de bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Yenimahalle’de özel okullar ve devlet okullarının toplamında 381 okul bulunmaktadır. Anadolu Mahallesini içerisinde bulunduran Yenimahalle ilçesinde; 9 adet Anaokulu, 43 adet İlkokul, 19 adet ortaokul ve 45 adet Lise olmak üzere 116 devlet eğitim kurumu bulunmaktadır.

Yenimahalle Anadolu Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Ankara Yenimahalle Anadolu Mahallesi kiralık konut fiyatları ortalama aylık 862 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık konutların ortalama metrekare birim fiyatı aylık olarak yaklaşık 8 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ankara Yenimahalle Anadolu Mahallesi kiralık konut ortalama büyüklüğü yaklaşık olarak 105 metrekaredir. Ankara’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Yenimahalle Anadolu Mahallesi sahibinden kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.












İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Yenimahalle Kiralık Ev
25 Mart Mahallesi Kiralık EvA.O.Çiftliği(Aoç) Kiralık EvAnadolu Mahallesi Kiralık EvAşağı Yahyalar Mahallesi Kiralık EvAta Mahallesi Kiralık EvAvcılar Mahallesi Kiralık EvAvcılar Mahallesi Kiralık EvBarış Mahallesi Kiralık EvBarıştepe Mahallesi Kiralık EvBatıkent Kiralık EvBatı Sitesi Mahallesi Kiralık EvBeştepe Mahallesi Kiralık EvBurç Mahallesi Kiralık EvÇamlıca Mahallesi Kiralık EvÇarşı Mahallesi Kiralık EvÇiğdemtepe Mahallesi Kiralık EvDemetevler Kiralık EvDemetevler Mahallesi Kiralık EvDemetgül Mahallesi Kiralık EvDemetlale Mahallesi Kiralık EvEmniyet Mahallesi Kiralık EvErgazi Mahallesi Kiralık EvErgenekon Mahallesi Kiralık EvEsentepe Mahallesi Kiralık EvGayret Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGüventepe Mahallesi Kiralık EvGüzelyaka Mahallesi Kiralık EvIşınlar Mahallesi Kiralık Evİlkyerleşim Mahallesi Kiralık Evİnönü Mahallesi Kiralık Evİstasyon Kiralık Evİvedikköy Mahallesi Kiralık Evİvedik OSB Mahallesi Kiralık EvKaletepe Mahallesi Kiralık EvKaracakaya Mahallesi Kiralık EvKardelen Mahallesi Kiralık EvKarşıyaka Kiralık EvKarşıyaka Mahallesi Kiralık EvKayalar Mahallesi Kiralık EvKentkoop Mahallesi Kiralık EvKuzey Yıldızı Mahallesi Kiralık EvMacun Mahallesi Kiralık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık EvMemlik Mahallesi Kiralık EvOstim Kiralık EvOstim Mahallesi Kiralık EvOstim OSB Mahallesi Kiralık EvÖzevler Mahallesi Kiralık EvPamuklar Mahallesi Kiralık EvRagıp Tüzün Mahallesi Kiralık EvSerhat Mahallesi Kiralık EvSusuz Mahallesi Kiralık EvŞentepe Kiralık EvTepealtı Mahallesi Kiralık EvTurgut Özal Mahallesi Kiralık EvUğur Mumcu Mahallesi Kiralık EvVarlık Mahallesi Kiralık EvYakacık Mahallesi Kiralık EvYeni Batı Mahallesi Kiralık EvYeniçağ Mahallesi Kiralık EvYenimahalle Kiralık EvYeşilevler Mahallesi Kiralık EvYukarı Yahyalar Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık EvYuvaköy Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.