Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Satılık Ev

araması için 60 ilan bulundu
search
Yıldırım Mahallesicancel
Bayrampaşacancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Yıldırım Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Rehberi

Emlakjet ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Yıldırım Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut tercihinde bulunabilirsiniz.

Yıldırım Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi’nin kuzey kesimlerinde Cevatpaşa Mahallesi, güney kesimlerinde Kocatepe Mahallesi, doğu kesimlerinde Gaziosmanpaşa yer almaktadır. Yıldırım Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahallenin ulaşım ve alışveriş imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle ulaşımında otobüs ve metro hattı kullanılmaktadır. Bu ulaşım araçları:

  • 32A Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 32M Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 32T Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 336A Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 36KE Numaralı Otobüs Hattı ve
  • M1B Numaralı Metro Hattı’dır.

Yıldırım Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Kurumları 

Yıldırım Mahallesi’nden konut satın almayı düşünen çocuk sahibi aileler için mahallenin eğitim imkanları oldukça önemlidir. Yapılan araştırmalar sonucunda mahallenin eğitim kurumları bakımından oldukça zengin olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Mahalle halkı eğitim kurumlarının başarısında da oldukça memnundur. Yıldırım Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar: 

  • Şehit Kamil Balkan İlkokulu: Yıldırım, Şehit Kamil Balkan Caddesi, No:50, 34045 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 614 55 66 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Şair Şinasi İlkokulu: Yıldırım, Piri Reis Caddesi No:29, 34045 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 618 58 59 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Tuna İlkokulu: Yıldırım, Akşemsettin Sokak Pk:34045, 34045 Bayrampaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 417 35 56 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Yıldırım Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Kurumları

Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin sağlık kurumları hakkında da araştırmalar yapmaktadır. Günümüz koşullarında evlerin sağlık kurumlarına yakın olması oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Mahalle sağlık kurumları bakımından yaşayan halkın ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallede bir adet sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumu: 

  • Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi: Yıldırım, Şehit Kamil Balkan Caddesi, No:68, 34045, 34045 Bayrampaşa/İstanbul. Hafta içi hizmet veren bu kurum sabah 8 buçuk ve akşam 5 saatleri arasında hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 545 67 67 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık konut tercihini İstanbul iline bağlı Bayrampaşa ilçesinin Yıldırım Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.