Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Yenimahalle Pamuklar Mahallesi Kiralık Ev

araması için 11 ilan bulundu
search
Pamuklar Mahallesicancel
Yenimahallecancel
Ankaracancel

Pamuklar Mahallesi Kiralık Konut 

Pamuklar Mahallesi Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Kiralık konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Pamuklar Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Pamuklar Mahallesi Kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Pamuklar Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Pamuklar Mahallesi, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara iline bağlı Yenimahalle ilçesinin bir mahallesidir. Ankara ili sınırlarında bulunan Yenimahalle ilçesinin son verilere göre nüfusu 663,580 kişidir. Yüzölçümü 274,16 km2, rakımı ise 830 metre olan ilçenin şehir merkezine uzaklığı 21 kilometredir. Yenimahalle kiralık konut bakanlar için 51 mahallesi bulunan Yenimahalle ilçesi E5 Ankara-İstanbul Devlet Karayolu üzerindedir. Ülkemizin İç Anadolu bölgesinde yer aldığı için step-bozkır iklimine sahiptir. Bu iklimin hakim olduğu bölgelerde yaz ayları çok sıcak geçerken, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir. 

Pamuklar Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Yenimahalle Pamuklar Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Yenimahalle'in, il merkezine uzaklığı yaklaşık 21 kilometredir. Ankara’dan Yenimahalle'a Anadolu Otoyolu/O-4/E89 yolu üzerinden yaklaşık 30 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir.

Yenimahalle'ya ulaşmak için havayolu ulaşımını tercih edecekler için ulaşım Ankara Esenboğa Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Ankara Esenboğa Havalimanı ile uzaklığı ise 23 kilometredir. 

Yenimahalle merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. 

Pamuklar Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Ankara Yenimahalle Pamuklar Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Pamuklar Mahallesinde ve Yenimahalle ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Şehit Mustafa Erdal İlkokulu

  • Mehmet Akif İnan İlkokulu

  • Şehit Mustafa Erdal Ortaokulu

  • Şehit Sercan Öztürk Anadolu Lisesi

  • Şehit Murat Üçöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Meltem Ayhan Fen ve Anadolu Lisesi

Pamuklar Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Ankara Pamuklar Mahallesi kiralık konut fiyatları şu şekildedir:

Pamuklar mahallesinde kiralık konut fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına mahallenin bağlı bulunduğu Yenimahalle ilçesinde ortalama kiralık daireler 4.091 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 33 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ankara Pamuklar mahallesi kiralık daireler, Ankara'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Pamuklar Mahallesi sahibinden kiralık ya da emlakçıdan kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.






İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Yenimahalle Kiralık Ev
25 Mart Mahallesi Kiralık EvA.O.Çiftliği(Aoç) Kiralık EvAnadolu Mahallesi Kiralık EvAşağı Yahyalar Mahallesi Kiralık EvAta Mahallesi Kiralık EvAvcılar Mahallesi Kiralık EvAvcılar Mahallesi Kiralık EvBarış Mahallesi Kiralık EvBarıştepe Mahallesi Kiralık EvBatıkent Kiralık EvBatı Sitesi Mahallesi Kiralık EvBeştepe Mahallesi Kiralık EvBurç Mahallesi Kiralık EvÇamlıca Mahallesi Kiralık EvÇarşı Mahallesi Kiralık EvÇiğdemtepe Mahallesi Kiralık EvDemetevler Kiralık EvDemetevler Mahallesi Kiralık EvDemetgül Mahallesi Kiralık EvDemetlale Mahallesi Kiralık EvEmniyet Mahallesi Kiralık EvErgazi Mahallesi Kiralık EvErgenekon Mahallesi Kiralık EvEsentepe Mahallesi Kiralık EvGayret Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGüventepe Mahallesi Kiralık EvGüzelyaka Mahallesi Kiralık EvIşınlar Mahallesi Kiralık Evİlkyerleşim Mahallesi Kiralık Evİnönü Mahallesi Kiralık Evİstasyon Kiralık Evİvedikköy Mahallesi Kiralık Evİvedik OSB Mahallesi Kiralık EvKaletepe Mahallesi Kiralık EvKaracakaya Mahallesi Kiralık EvKardelen Mahallesi Kiralık EvKarşıyaka Kiralık EvKarşıyaka Mahallesi Kiralık EvKayalar Mahallesi Kiralık EvKentkoop Mahallesi Kiralık EvKuzey Yıldızı Mahallesi Kiralık EvMacun Mahallesi Kiralık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık EvMemlik Mahallesi Kiralık EvOstim Kiralık EvOstim Mahallesi Kiralık EvOstim OSB Mahallesi Kiralık EvÖzevler Mahallesi Kiralık EvPamuklar Mahallesi Kiralık EvRagıp Tüzün Mahallesi Kiralık EvSerhat Mahallesi Kiralık EvSusuz Mahallesi Kiralık EvŞentepe Kiralık EvTepealtı Mahallesi Kiralık EvTurgut Özal Mahallesi Kiralık EvUğur Mumcu Mahallesi Kiralık EvVarlık Mahallesi Kiralık EvYakacık Mahallesi Kiralık EvYeni Batı Mahallesi Kiralık EvYeniçağ Mahallesi Kiralık EvYenimahalle Kiralık EvYeşilevler Mahallesi Kiralık EvYukarı Yahyalar Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık EvYuvaköy Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.